18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
12. juni 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Europa - EM
Baku Olimpiya Stadionu (neutral)    Clément Turpin
7. jun. 2021 kl. 11:12 (Opdateret 12. jun. 2021 kl. 16:56) 07/06
917
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)
Chance (1-X-2): 25-28-47%
Betvalue: 108,10%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 1-1
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Schweiz er favoritter og skal de spille sig videre fra gruppespillet kræver det blandt andet en sejr her. Wales kan gøre ondt på schweizerne på det fysiske spil, men alpelandet er bedre teknisk og er inde i en ganske fin stime som de kan forsætte.
Det taler for
 • Kigger man på de to mandskaber så virker Schweiz som et bedre og mere sammenspillet mandskab end waliserne, og ikke mindst med mere kvalitet.
 • Schweiz har hentet nogen ganske fin resultater mod mandskaber som Spanien, Tyskland og Ukraine i Nations League, og tabt knebent til Belgien på udebane og et godt bevis på at det er et godt mandskab som man har.
 • Wales spillede kun 0-0 hjemme mod Albanien i Cardiff i den sidste testkamp inden EM, og hvor man bestemt ikke virkede skræmmende, og tre dage tidligere tabte man 3-0 ude mod Frankrig.
 • Tager man Gareth Bale ud af den walisiske startopstilling så er det svært at se ret meget kvalitet på dette mandskab, og det ligner tre vanskelige opgaver som man skal ud på i gruppespillet, og det vil komme bag på mange hvis de overrasker som ved EM i 2016, og hvor man kom i semifinalen.
 • Schweiz har i Shaqiri og Embolo to hurtige offensive spillere som kan gøre ondt på det tunge walisiske forsvar, og så må man ikke glemme Seferovic inde i boksen som har haft en rigtig god sæson i Benfica, og hvor han scorede 22 mål i denne sæson.
 • Alpelandet har besejret USA og Liechtenstein i deres to venskabskampe op til EM med 2-1 og 7-0, og især mod amerikanerne spillede man rigtig godt, og jeg vil umiddelbart sige at USA på papiret er et bedre mandskab end Wales.
 • Man må forvente at se et schweizisk mandskab som vil prøve at sætte sig på opgøret fra start, og kan man få lukket ned for Gareth Bale og de to styremænd Allen og Ramsey på midtbanen, så bør man have ganske gode muligheder for at hente tre point i dette vigtige opgør.
Hold øje med
 • Wales overraskede alt og alle ved EM 2016, og det var ikke fordi de var underholdende i deres spil, men de vandt med de midler de havde.
 • Opgøret spilles på neutralbane i Baku i Aserbajdsjan, og det kan gøre opgøre mere åbent og jævnbyrdigt.
 • Begge mandskaber kan bestemt leve med en pointdeling, og fordi det med stor sandsynlighed bliver tyrkerne som man skal kæmpe med om andenpladsen.
 • Frygten er at det kan blive et opgør som bliver meget lukket og taktisk og med få chancer og mål, hvilket oddset på Under 2,5 mål bestemt også er et godt bevis på.
 • Wales kommer sandsynligvis til at stå kompakt, og hvor deres mål er at straffe schweizerne både på omstillingerne, og ikke mindst dødbolde.
Oddsmarked

Come On er i odds 2,30 på en Schweizisk sejr, mens Danske Spil er i odds 2,25

WALES: Waliserne imponerede alt og alle ved EM i 2016 i Frankrig, men her fem år senere ser det mere end vanskeligt ud for dem, og de starter ud som underdogs i gruppespillet med Italien, Schweiz og Tyrkiet, og skal man spille sig videre fra gruppen så kræver det at man er ligeså effektive som i 2016, og ikke mindst at man udnytter de chancer man kommer frem til i samtlige opgør, og ikke mindst udnytter dem.

Wales har i dette kalenderår mest stillet op i en 3-4-3 og med en ganske fin offensiv bestående af Gareth Bale, Daniel James og Harry Wilson, men det kunne dog godt tyde på at til lørdagens opgør i Baku vælger træner Robert Page at gå over og spille en 4-4-2 opstilling og med James og Bale i angrebet, og med Ramsey og Allen på midtbanen, mens det defensive bliver med Mepham og Rodon.

Jeg forventer at man kommer til at se et walisisk mandskab som vil prøve at stå kompakt og ikke mindst spille kontrolleret, og spille med de midler de har og på fysikken mod de lidt hurtigere schweiziske offensive spillere, og kan man få et point i dette opgør vil det ikke være dårligt da man forsat skal møde Tyrkiet og Italien, men hvor det så vil kræve at man mininum henter fire point i de sidste to opgør.

Trupnyt: Wales har ikke vigtige fravær til opgøret i Baku.

Wales forventede startopstilling: 4-4-2: Hennessey- Davies, Rodon, Mepham, Roberts- Morrell, Ramsey, Allen, Wilson- Bale, James.

SCHWEIZ: Schweizerne er favoritter i lørdagens opgør i Baku, og skal man godt fra land i gruppespillet så skal man helst have tre point i dette opgør, og for alt i verden ikke tabe da det vil gøre tingene mere vanskeligt, og det vil kræve at man henter point mod Italien og på Stadio Olimpico, hvilket godt kan blive svært alt efter hvordan italienerne åbner ud i åbningskampen fredag aften mod Tyrkiet.

Det dufter af et opgør med få mål og chancer, og frygten for et nederlag kan spille ind hos begge mandskaber, men man må forvente at se et schweizisk mandskab som vil prøve at sætte sig på opgøret, og være spillestyrende, og hvor Shaqiri og Embolos hurtighed i det offensive bør kunne gøre at man kommer frem til chancer, og hvor Seferovic i boksen med sin fysik kan blive farlig både i boksen og i luftspillet.

Jeg synes at Schweiz virker bedre sammenspillet og med mere kvalitet både offensivt og defensivt, og ikke mindst på midtbanen med Xhaka og Freuler, man besejrede senest naboerne fra Lichtenstein med 7-0, men før det blev det til en 2-1 sejr over Usa.

Man har bevist i blandt andet Nations League at man kan hente point mod stærke mandskaber som Tyskland og Spanien, og tabte knebent ude mod Belgien i en venskabskamp, og det giver et godt godt billede på at mandskaber har godt med potentiale, og det bør de kunne udnytte lørdag i Baku til at hente tre point, selvom de kommer til at kæmpe hårdt for det.

Trupnyt: Schweiz kan indtil videre stille i noget som ligner stærkeste opstilling i Baku.

Schweiz forventede startopstilling: 3-4-1-2: Sommer- Elvedi, Schar, Akanji- Fernandes- Xhaka, Zuber, Freuler- Shaqiri- Embolo, Seferovic.

Kilder

walesonline.co.uk, skysports.com, blick.ch, football.ch/sfv.aspx, Gazzetta Dello Sport, whoscored.com

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback