18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Vítkovice - Třinec: Draw no bet: 2

Match center
2. juli 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Tjekkiet - FNL
29. jun. 2020 kl. 20:37 (Opdateret 2. jul. 2020 kl. 18:53) 29/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2): 20-28-52%
Betvalue: 109,64%
Spilbar ned til odds: 1,38
Rigtig/forkert: 5-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

FNL, 25. spillerunde (udsat kamp)

Kan COVID-19 være til fordel?

For gæsternes vedkommende er dette udsatte opgør imod, hvad der ligner en sikker nedrykker fra Vítkovice, den anden kamp efter holdets tilbagevende fra næsten 14 dages coronakarantæne. Søndag gjorde man – noget overraskende – en fin figur ude mod Usti nad Labem, og kan Třinec bygge videre herpå, bør de have gode muligheder mod et hjemmehold, der virker både fysik og mentalt tappet for kræfter. Jeg tager chancen på, at Třinec søndag fik banket rusten af sig og her napper en sejren værende det på flere måder mest friske hold.

Det taler for spillet

 • Vítkovice spillede søndag en hårdtspillet affære hjemme imod SK Lisen på en regntung bane. Flere af spillerne tumlede ved slutfløjt om i græsset i ren og skær udmattelse, som det også fremgår af klubbens eget kampreferat.
 • Třinec bør omvendt have masser af kræfter såvel som masser af motivation. Inden søndag havde gæsterne ikke været i kamp i næsten 14 dage, men derimod karantæne efter at én af deres spillere teste positiv for COVID-19 i forrige uge. Trætheden følgende det komprimerede kampprogram synes efterhånden flere steder at sætte sig sine tydelige spor, og den pause, som Třinec har haft – om end uden tvivl ufrivilligt og ikke ubetinget fordelagtig – kan vise sig at være til deres fordel i den kommende tid, når man tørner sammen mandskaber, der som Vítkovice har spillet 9 kampe i løbet af blot 5 uger.
 • Ude mod Usti nad Labem gjorde Třinec en udmærket figur i holdets første kamp efter karantænen. Ikke mindst udviste gæsterne stor moral, da holdet hele tre gange udlignede Usti nad Labems føringer. Holdet viste sig som et stærkt kollektiv og demonstrerede en stærk vinder mentalitet ved deres stædige og gentagne afvisning af det ellers truende nederlag. Hertil virkede holdet også som et mandskab, der fryede sig over endelig at være i gang igen (igen).
 • Spillemæssigt var der også en hel del positivt at tage med videre. Som kampen skred frem, så tingene generelt bedre og bedre ud, og i anden halvleg skabte man godt med chancer, sad overordnet set på kampen, mens man både så farlige ud på dødbolde og forsvarede godt (i særdeleshed sammenlignet med første halvleg, hvor man gav et hav af chancer væk – mestendels grundet uprovokerede, personlige fejl – og i det store hele haltede bagefter hjemmeholdet). Třinec kan med en vis berettigelse ærgre sig over ikke at være taget fra opgøret med fuldt udbytte.
 • Hvis ikke Vítkovices skæbne allerede var afgjort, er de med 2-2-resultatet mod Lisen nu praktisk talt rykket ned – bare ét point fra, at nedrykningen bliver en matematisk endegyldighed. Da kampen blev fløjtet af, var skuffelsen – ligesom trætheden – til at tage og føle på: Hvor nogen kollapsede af udmattelse, gik andre i græsset i ærgrelse. Der er øjensynligt et psykologisk såvel fysik bjerg at bestige for Vítkovice-spillerne frem mod dette opgør, og jeg tvivler på, at dette allerede hårdtprøvede mandskab kan blive ved med at hive de fornødne mentale ressourcer frem.
 • Vítkovice er ganske berettiget FNLs absolutte bundhold. De har generelt vist sig ikke at holde niveau i forhold til rækkens øvrige mandskaber. Pointdelingen med SK Lisen var blot anden gang i foråret, at holdet får point – og kun 3 magiske minutter samt et udehold, der ikke behøvede at jagte sejren, men fint kunne stille sig tilfreds med uafgjort gjorde at Vítkovice ikke led forårets 9 nederlag ud af 10 mulige.
 • Set henover sæsonen er Třinec et udmærket udehold. Mod holdene fra midten og bunden af tabellen (det vil sige top 6 ekskluderet) har man kun tabt én enkelt gang i 7 opgør.

Det skal du holde øje med

 • Ganske vist har Třinec kun tabt ét enkelt udebaneopgør til hold uden for tabellens top. Til genæld har man også kun præsteret at vinde to af disse i alt 7 opgør, mens 4 er end med pointdeling.
 • Vítkovice er ikke det eneste mandskab, der kommer ind til opgøret oven på en hård match søndag eftermiddag. De godt 14 dage, som Třinec-spillerne har gået uden kamp såvel som træning, kunne tydeligt ses i udekampen mod Usti nad Labem – om end først efter kampens afgørelse ret beset – hvor en god håndfuld spillere faldt om i udmattelse i samme øjeblik, dommeren fløjtede af.
 • Třinec råder over den måske snævreste trup i ligaen. Forsvaret især savner bredde, og de defensive fravær, som udeholdet lider under (se nedenfor), rammer derfor særligt hårdt med tanke dels på den manglende kamptræning, som holdet tydeligvis befinder sig i, dels på det tætte program som venter.
 • Set over hele kampen var Třinec måske nok det bedste hold imod Usti nam Labem, men de udviste undervejs megen uskarphed, hvad angår mere eller mindre alle spillets facetter. Uskarpheder, der i bedste fald kan karakteriseres som rust. Særligt i første halvleg var der således ikke megen fremgang at spore i forhold til de spillemæssige udfordringer, holdet baksede med, inden de blev sendt i karantæne (anden halvleg er som nævnt en klar undtagelse).
 • Samtidig kan man ikke tage fra Vítkovice, at det uafgjorte resultat mod Lisen er et godt resultat – om end det til syvende og sidste ikke var helt fortjent. Rent styrkemæssigt er Lisen og Třinec på papiret meget lig hinanden, og kan Vítkovice gøre det mod Lisen, kan de også gøre imod Třinec og måske endog sikre sig deres 4. hjemmebanesejr denne sæson.
 • Endvidere er det værd at bemærke, at hvad Vítkovice har fået af point, har de hentet på hjemmebanen, hvor statistikken faktisk må siges at være (tæt på) godkendt, idet man har fået point i mere end halvdelen af kampene (3-4-6).

Trupnyt

MFK Vítkovice: Vítkovice har formentlig Roman Holis (CF, fast) i karantæne, efter han modtog sæsonens 4. advarsel i sidste spillerunde (officiel bekræftelse mangler dog endnu). Derudover ser der ud til at være tvivl om Matej Helebrand (HB, rotation; vinterindkøb), Jan Matej (OFF, fast; ude siden marts) samt Jan Martinik (MIDT, rotation; vinterindkøb), der alle var uden for søndagens kamptrup.

FK Fotbal Třinec: Udeholdet har ingen karantæner til opgøret. På skadesfronten er David Gac (FOR, fast) og Imrich Bedecs (FOR, fast) begge færdige for sæsonen. Gac og Bedecs har startet samtlige kampe for Trinec denne sæson med undtagelse af 4 – tilsammen vel at mærke. Christian Stenhübel (OFF, fast; vinterindkøb) var ligeledes heller ikke med i søndagens kamp grundet sygdom (læs: corona), og må også forventes ude til dette opgør.

Kilder

fnliga.cz, transfermart, soccerstats samt holdenes respektive hjemmesider; mfkv.cz og fotbaltrinec.cz.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback