18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Virtus.Pro - Natus Vincere: 1

24. oktober 2020 kl. 14:00 - IEM New York 2020 CIS
24. okt. 2020 kl. 09:31 (Opdateret 24. okt. 2020 kl. 16:29) 24/10
72
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

IEM New York 2020 CIS

Chance (1-2): 49-51%
Betvalue: 105,35%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Kan den vilde win-streak fortsætte for VP, eller får Navi den revanche som de virkelig har brug for!
Det taler for
 • 14 vundne kampe i træk, og en win rate på 88.2% taler sit eget sprog. Dette VP hold er i udvikling og har for alvor set godt ud, efter de fik Yekindar til holdet. VP har allerede vundet mod Navi en gang, det skete for 7 dage siden. En overbevisende kamp, hvor VP sad på tingene, fra start til slut.
 • Et VP roster der brager der ud af, giver gode stats. Alle mand ligger på over 1.0 i rating. Men trioen qikert, Jame & Yekindar er for alvor steppet ind. 1.19, 1.22 & 1.27 i rating. 1.10, 1.13 & 1.47 i impact. Denne trio kan sagtens være med, mod Navi. En vild fire-power de tre herre kommer med til kampen.
 • VP får en veto, hvor alle tre maps vil ligge fint til dem. Overpass, Train, Inferno eller Dust2. Hvert fald 2/3 maps, burde blive følgende. Det er maps, jeg ser helt lige. VP har vist gode resultater på samtlige maps jeg nævner. To af dem tabte Navi senest på. Så selvtilliden har VP uden tvivl, med ind til kampen.
 • Navi er på ingen måde lige så skræmmende, som de en gang var. Dette er Covid online Cs. Det er ikke noget, der sætter Navi spillerne op, på samme måde som hvis det var et stort lan event. Det kun simple som holder niveau, de resterende daller mere og mere over tid. Flere fra Navi skal steppe op, hvis de skal i den Finale. For VP er on-fire og rammer alt og alle.
 • Den høje selvtillid og tro på egne evner, er noget der kan spille ind i denne kamp. VP føler sig uovervindelige og det kan ses i spillet på serveren. De bringer mindst lige så meget fire-power, til serveren som Navi. Taktisk halter de måske lidt efter, men det erstattes af det direkte og tålmodige spil de har. Hold vs. Hold, så ser jeg en meget lige fight her, som kan gå begge veje.
Hold øje med
 • Navi er 12-3 de sidste 15 kampe. Det et hold, som når de rammer deres spil, skal være et niveau bedre end VP. Det spil ser vi bare ikke så tit, trods de vinder en masse kampe. Det er på individuelle spil. Men rammer Navi A-game, så kan denne kamp ende hurtigere end den startede.
 • Navi spiller 6/7 maps. Inferno & Overpass, halter de lidt på. Men ellers er det en stærk map pool, de kommer ind til kampen med. Helt klart en map pool, som kommer til, at udfordre VP også.
 • Duoen Simple & Electronic SKAL være afgørende i dagens kamp. Det regner jeg også med de bliver, som altid. 1.28 & 1.10 i rating. 1.36 & 1.11 i impact. De tal taler for sig selv. Kan Perfekto og ikke mindst Flamie vågne lidt op. Så bringer de massere af ingame-skill til serveren. Taktisk er Navi et niveau bedre. Kan aimet følge med den taktiske del, så ser det svært ud for VP.
 • Navi kommer fra en 2-0 sejr mod Gambit. Hvor Navi netop viste, at de godt kan selvom Simple ikke er on-fire. Gambit lignede statister i deres egen film. Navi er vant til, at spille mod tier1 hold. Det er ikke noget VP gør så meget i. Får Navi sat sig selv op, til denne kamp. Og ikke tager det som en walkover. Så er de bedre all-around.
Oddsmarked

Værdi hos bookies uden licens. Ellers hos: Bet365, Comeon, Leovegas, Onsidebetting, danskespil & Nordicbet

Synes tit det er en enten eller, om Navi er klar til kamp. Når det omhandler tier2 eller tier3 hold. Kampen senest mod VP, var Navi slet ikke mødt op. Navi mødte derefter Forze, hvor de også tabte 2-0. Det var helt håbløst og intet spillede for Navi. Nu har de så vundet mod Espada og derefter Gambit, hvor spillet så en del bedre ud. Men hvilken udgave får vi af se i dagens kamp? Som VP spiller lige nu, så ser jeg en helt lige kamp. VP har spillere der sagtens kan udfordre Navi. Omvendt rammer Navi deres A game, så kan denne kamp slutte hurtigt. 

Der har været rygter om, at Perfekto endnu er syg og der skulle være mere sygdom i lejreren. Dette står ikke som et argument, da det ikke er noget jeg kan få bekræftet. Det en Caster der har udtalt det. Så derfor notere jeg det her. Perfekto har været syg over længere tid, men skulle også være på fode igen. Men om han er 100% tilbage eller ej, vides ikke helt.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform
Feedback