18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Vinder af VM U20: Canada

6. januar 2012 kl. 21:30
20. dec. 2011 kl. 21:58 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 20/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (6)
Chance: 50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Spillet her lægges ud nu af hensyn til muligt odds slash - længere optakt og gennemgang af de enkelte hold lægges ud senest på fredag d. 23.12.

Traditionen tro kan nytåret fejres i selskab med de største talenter i ishockeyen, når U20 VM afvikles i Canada. En turnering som i alle andre lande nærmest betragtes som ligegyldig, men som i Canada live transmitteres og trækker fulde huse med 20.000 tilskuere pr. kamp. For første gang i mange år, deltager Danmark også – men lad os nu være realistiske og konstatere at det nok kun bliver til et enkelt visit i top rækken igen.

Canadierne er sultne efter at vise hjemmepublikummet at man igen vil sætte sig på juniortronen i ishockey. Efter at have vundet 5 år i streg, har man de sidste 2 år måttet se sig slået i finalen, først af ærkerivalerne fra USA og sidste år af Rusland, som lavede et mirakuløst comeback i 3. periode, hvor Canada smed en 3-0 føring.

USA, Finland, Sverige og Rusland er de største konkurrenter, men bredden og hjemmebanefordelen gør efter min mening Canada til pæn favorit.

Hjemmebanen er dog et tveægget sværd: der hviler et kæmpe pres på disse unge canadiske spillere.

Turneringsformat

VM løber fra 26. december til 5. januar.


De 10 lande er opdelt i 2 puljer af 5 hold. Vinderen af hver pulje, går i semifinalen, imens at 2eren i hver pulje, møder 3eren fra den anden pulje, i kvartfinalekampe. De 2 sidste i hver pulje skal i nedrykningsspil.

Canadierne ønsker i den grad at revanchere sig i år og den udtagne trup er da også tæt på det ypperste man kan præstere. Hele back kæden er 1st drafts, med en god blanding af stærk fysik og dygtige pasningsspillere.

Offensivt har man klassespillere som Brett Connolly, Tanner Pearson, Devante Smith-Pelly og Ryan Strome. Alle spillere som kan levere varen oppe foran målet og skyde pucken i kassen.

Når man gennemgår holdene spiller for spiller, så er der ingen tvivl om at Canada i år, har et hold, som der bør gå hele vejen og i modsætning til de sidste par år, hvor de har været så store bookmaker favoritter, at der ingen værdi var, så er der værdi i år, idet jeg ser det som minimum 50% at de går hele vejen.

De sidste 10 finaler har alle haft deltagelse af Canada.

Canada er i pulje med rivalerne fra USA, Finland, Tjekkiet og Danmark.

De 2 sidstnævnte hold bør ikke volde dem nogle problemer, hvorfor jeg er temmelig sikker på at de uden problemer går videre fra puljen.

USA stiller også med et stærkt mandskab, med flere spillere som har vundet U18 vm sidste år (Canada stiller altid med c-hold ved U18 vm). Men bredden er ikke lige så stor som hos canadierne, hvorfor jeg også ser canadierne som favorit i den match-up.

Så har vi Finland som stiller op med den mest offensivt stærke årgang, i Finlands historie. De mangler dog også bredde. Men der venter os hockey elskere et gensyn med Mikael Granlund, som lavede det fantastiske mål, mod Rusland ved sidste års a-vm, sammen med Granlunds bror, Pulkinen, Donskoi, Armia og Salomaki, så er det et hold som i alle junior årene har lavet masser af mål. Defensivt halter det dog en smule mere for Finland i den her årgang og man har derfor en del profiler med som er et par år yngre. Finlands problem er dog at en del af spillerne, ikke er absolutte topspillere.

I semi eller kvartfinale vil Canada nok løbe ind i Sverige eller Rusland fra den anden pulje. Svenskerne stiller traditionen tro op med et stærkt defensivt mandskab, men med få offensive profiler, imens at russerne har masser af offensiv power, men mangler defensiv styrke. Ruslands mirakuløse hold fra sidste år er også stort set væk, idet der kun er 5 gengangere fra guldholdet.

Alt i alt - bredden gør efter min mening Canada til pæn favorit:

Cv og odds fra bet365 på de forskellige hold:

Canada 50% - odds 2,10

USA 20% - odds 4

Sverige 15% - odds 6

Rusland 8% - odds 4

Finland 6% - odds 13

Schweiz 1% - odds 101

Danmark, Tjekkiet, Slovakiet, Letland 0%

Der bliver lagt mere ud i løbet af ugen.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback