18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Vinder af AFC West 2021/22: Denver Broncos

30. april 2021 kl. 00:00 - Amerikansk Fodbold, USA - NFL
24. apr. 2021 kl. 16:58 (Opdateret 24. apr. 2021 kl. 17:12) 24/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)
Chance: 8%
Betvalue: 144,00%
Spilbar ned til odds: 12,50
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint

Broncos kan være en gennemsnitlig quarterback fra divisionstitlen

Optimismen var stor i Denver forud for 2020-sæsonen, men en underpræsterende offensiv linje, en af ligaens dårligste startere under center samt et omfattende møde med den famøse ”injury bug” gav aldrig det talentfulde Broncos-mandskab en reel chance. I år lugter det af forbedring på alle fronter.

Det taler for

 • Broncos var hårdt plaget af skader sidste år, hvor man allerede efter uge 1 både havde mistet sin bedste receiver, Courtland Sutton, og en af sine vigtigste forsvarsspillere, OLB Von Miller, for sæsonen. Sidenhen fulgte den ene skade efter den anden, hvor særligt forsvaret var hårdt ramt og måtte trække voldsomt på bade backups og endda også practice squad. Ifølge Football Outsiders’ skadesrelaterede ”adjusted games lost”-beregninger (inkl. Covid) var Broncos med en 26. plads da også et af de hold, der betalte den højeste pris på den ukontrollerbare skadesfront. 
 • I år kan Broncos bryste sig af rigelige mængder af talent på alle levels af et forsvar, der har potentiale til at blive blandt de bedste i ligaen, hvilket selvsagt er uhyre vigtigt i en division med både Patrick Mahomes og sidste års Rookie of the Year, Justin Herbert.
  Med re-signings af safeties Justin Simmons og Kareem Jackson samt tilføjelse af cornerbacks Ronald Darby og Kyle Fuller er særligt secondary - sidste års akilleshæl på forsvaret – ikke bare opgraderet, men også umiddelbart vendt fra svaghed til styrke.
 • Samtidig vil en nu skadesfri Von Miller kunne give et stort boost, både som leder og som pass rusher, hvor han sammen med sin linebacker-kollega Bradley Chubb må formodes stadig at kunne skabe store problemer for modstanderens offensive linje. I 2018, eneste sæson som duoen reelt har haft sammen, kombinerede de to for 26,5 sacks.
 • På offensiven kan der ligeledes være lysere dage i vente, efter problemer på den offensive linje og en dårligt spillende quarterback i Drew Lock sidste år forhindrede holdet i at få rimeligt udbytte af et hav af våben på skill-positionerne.
  Trods LT Garrett Bolles’ ”breakout year” rangerede den samlede O-line blandt den dårligste tredjedel (nr. 25 ifølge PFF), men meget kan formentlig forklares med holdets rookie-center, Lloyd Cushenberry, der uden offseason blev kastet for løverne på linjens mest krævende position, hvor han sidenhen startede alle 16 kampe og gradede ud som ligaens dårligste.
  Cushenberry tog imidlertid skridt i den rigtige retning som sæsonen skred frem, og med en hel sæsons startererfaring under bæltet og en kommende offseason med O-line coach Mike Munchak, en af NFL’s bedste, bør han tage et tilpas stort spring i 2021 til at sikre et løft af de underpræsterende holdkammerater og dermed også af en samlet linje. En linje, der i øvrigt får RT Ja’Wuan James tilbage, efter han sad ude i 2020 grundet Covid.
 • Hvad angår quarterback-positionen, Broncos’ eneste åbenlyse svage punkt lige nu, så kan der meget vel være forstærkning på vej. Udadtil giver organisationen udtryk for stor tiltro til Lock, men man har ikke committed sig til ham som starter i 21’, og det er i det hele taget tydeligt, at den unge QB ikke har lang snor hos sin nye general manager, George Paton, der da også har svoret at bringe ”competition” ind.
  Denver var med i kampen om Matthew Stafford, inden han blev sendt til LA Rams, og da Paton heller ikke har afvist idéen om at hente fremtidens mand i den nært forestående draft, så er det svært at se andet end en GM med et specifikt fokus på at opgradere sportens vigtigste position.
 • Broncos ligger lunt i den kommende draft med niendevalget overall, og udover som minimum at garantere dem en spiller fra allerøverste hylde, så giver det dem også en vis fleksibilitet, idet de realistisk set både vil kunne trade op for en af draftens bedste quarterbacks eller trade ned for flere værdifulde picks og stadig være i stand til at vælge en impact-spiller af høj kvalitet. En sådan kunne eksempelvis være en af draftens bedste ”off ball”-linebackers, som både vil kunne udfylde en mangel hos forsvaret og samtidig udgøre en vigtig brik imod særligt Chiefs’ mange våben i kastespillet.   
 • Broncos vil som sidste års 4’er i AFC West få divisionens letteste schedule. Hvor de (udover samtlige hold i AFC North og NFC East) møder Jacksonville Jaguars, Detroit Lions og New York Jets, vil divisionsfavoritterne fra Chiefs modsat støde ind i yderst kompetente modstandere i form af Tennessee Titans, Buffalo Bills og Green Bay Packers.
 • Det er svært at finde meget, der taler imod divisionsrivalerne fra Chiefs, uden at det bliver for søgt, men skal man alligevel håbe på nogle ridser i lakken hos de forrige SB-mestre, skal man nok kigge på den offensive linje, som har fået noget af et overhaul med udskiftning af begge startende tackles. Erstatningerne har masser af kvalitet, men kontinuitet på en offensiv linje er ofte afgørende, og Chiefs ser ud til at skulle stille med tre eller måske endda fire helt nye startere, hvilket potentielt kan give problemer især i starten af sæsonen. I den netop overståede Super Bowl så vi, at selv en Superman som Mahomes trods alt har sine begrænsninger, når linjen overmatches.


Hold øje med

 • Chiefs har siddet tungt på divisionstitlen de seneste år, og ved første øjekast er der da heller ikke meget, der taler for, at de pludselig skulle slippe speederen. En divisionstitel vil derfor med stor sandsynlighed kræve 12 sejre eller flere, og det er meget forlangt af et hold, der kommer fra en nylig 5-11 record.
 • LA Chargers ligner divisionens joker, efter Herbert sidste år næsten kom ud af ingenting og tog ligaen med storm. Det mest imponerende er dog næsten, at han gjorde det bag en horribel offensiv linje – en linje, der nu er klart opgraderet og må formodes at højne niveauet betragteligt. Dermed bliver quarterbackens giftige angreb utvivlsomt en stor mundfuld igen i år.
 • ”Offense sells tickets, but defense wins championships.” Vi skal ikke mange år tilbage, før de fleste NFL-kyndige anså Bear Bryants legendariske citat som den skinbarlige sandhed, men i dag er virkeligheden en lidt anden, da ligaen de seneste år har gennemgået en mindre, offensiv revolution. Spørgsmålet lyder nu nærmere, om det er muligt at vinde i dagens NFL uden en top-quarterback, og hvis det ikke er tilfældet, vil Broncos få det svært, da en top tier-QB næppe venter rundt om hjørnet, mens Lock endnu ikke har lignet løsningen. Det værste, der kan ske for dette spil, er status quo under center.
 • Forsvaret ligner holdets styrke, men den anden side af bolden bliver nøglen til succes. Hverken quarterback eller playcalling har endnu været tilstrækkeligt til at forløse potentialet på det talentfulde angreb, og især OC Pat Shurmur’s præstation på sidelinjen bliver afgørende.


Oddsmarked

Bwin - 19

Bet365 - 17

Unibet, 888, Mr Green - 16

Nordicbet - 16


Alternative Broncos-spil med værdi

Over 7,5 sejre i regular season - 2,0 (Unibet, 888sport og MrGreen)

Broncos til at nå playoffs - 4,0 (Comeon og Onsidebetting)Zwei

 • Stabile odds
 • God kundeservice
 • Ingen gebyrer
Feedback