18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Villarreal - Liverpool: X (1-0) - Tips & Spilforslag

Match center
3. maj 2022 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Estadio de la Ceramica    Danny Makkelie
3. maj. 2022 kl. 15:49 (Opdateret 4. maj. 2022 kl. 11:53) 03/05
189
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (4)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 40-27-33%
Betvalue: 101,25%
Spilbar ned til odds: 3,70
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Den Gule Ubåd kommer i vanskeligheder mod Liverpool

Villarreal har udspillet deres rolle i dette års udgave af La Liga, og Emery kan dermed kaste den del af champagnetruppen, der står til hans dispostion, på banen i denne kamp uden bekymring. 

På den anden står Liverpool, der, selvom de har et glimrende udgangspunkt, måske, som kampen skrider frem, vil spare sætte farten lidt ned og forsvare et resultat hjem. 

Vi starter med gæsterne her. Klopps velsmurte fodboldmaskine har nået topformen på det helt rigtige tidspunkt i år. Truppen er bred, slagkraftig, motiveret og sulten.

Jeg tror, Klopp spiller op som i det omvendte opgør; Alisson; Trent, Konate, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Mané, Diaz. Bum! Sikke et hold. 

Nu må vi se, hvordan kampen skrider frem, men Liverpool har sat sig tungt på de sidste mange kampe (på nær kampene mod City, der var meget jævnbyrdige - særligt da De Bryne var med). Thiago har tilført lidt Barcelona-inspireret positionsfobold-agtigt blodflytteri, og selvom The Reds spiller direkte, så har deres store dominans på bolden gjort det opbyggende spil mere "roligt". 

Når jeg vælger varianten, hvor Liverpool skal vinde med ét mål, så er det bl.a. fordi, Liverpool mod Everton og senest mod Villarreal samt til dels mod Newcastle var gode til - mod slutningen af kampen - at trække tempoet ud af kampene og lade bolden arbejde mellem de to bagerste kæder - alle på Liverpools hold, herunder Alisson, er stærke på bolden. 

Et scenarie, hvor Villarreal får en føring er jeg ikke så nervøs for. Jeg tror bestemt på, at Liverpool vil reagere med et tungt pres, hvis de kommer bagefter. 

Selvom Villarral så fine ud på omstillinger sidst, så var de aldrig rigtig tæt på. Nu er de hjemme (stadig uden Moreno) så det giver dem måske lidt ekstra testosteron og kampgejst, men Liverpool bør være i hvert fald én klasse over Villarreal. 

Det sagt, så skal det selvfølgelig nævnes, at Unai Emerys tropper slog både Juventus (der virkelig stinker i år) samt Bayern (der, selvom de ligger i pole postion i Bundesligaen, også har haft en skidt og svingende sæson) ud. 

Nåh, Liverpool er favoritter, det bør de også være, men jeg tror ikke, de smadrer Villarreal i aften. En etmålssejr til 3,75 (faldet en lille smule i løbet af dagen) tager jeg gerne her.

Som altid: Mine bettingevner kan sammenlignes med Hercule Gomes' placeringsevne. 

God dag
Marbrouk

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback