18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Villarreal - FC Porto: Over 3,0 Mål

Match center
5. maj 2011 kl. 21:05 - Fodbold, Europa - Europa League
Estadio de la Ceramica
Opdateret
1
0
Profession: Journalist. Uddannelse: cand.oecon og skolelærer.
Har de seneste 17 år beskæftiget sig professionelt med sports-betting med plus på kontoen.
Været spilekspert og spilredaktør hos Berlingske Tidende, Ritzaus Bureau, B.T. samt de seneste syv år TIPS-bladet.
Indstiftede ved årsskiftet 2004/05 på TIPS-bladet det såkaldte Hitrate-regnskab, som løbende monitorerede tilbagebetalingen af væddemåls-anbefalinger.
Resultat 2005: 108,0 %.
Resultat 2006: 113,1 %.
Resultat 2007 (første halvår, indtil start på BetXpert): 129,5 %

Har de seneste fem år været bosiddende fifty/fifty på bookmaker-øen Malta, bl.a. som konsulent for bookmakerfirmaer, og i den italienske fodbold-metropol Milano.
Sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
Speciale-område: Fodbold.
Med baggrund i de foregående års regnskaber må det ultimative "jagt-område" beskrives som Europa Cup’en. De seneste syv år har med én sæsons undtagelse givet solidt overskud i Champions League, UEFA Cup og Intertoto Cup. Specielt sommeren/det tidlige efterår er traditionelt overskudsgivende, hvilket vil sige Intertoto Cup’en, kvalifikationen til Champions League samt kvalifikationen og hovedturneringens 1. runde i UEFA Cup’en.
Andre fodbold-områder med traditionelt godt afkast: Landskampe, Italien, Østeuropa, Latinamerika.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (1)
Chance (over-præcis-under): 41-21-38%
Betvalue: 103,41%
Spilbar ned til odds: 1,93
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Mål, mål og atter mål. Det lader til at være i vente i Europa League-semifinalereturmødet mellem Villarreal og FC Porto. Det første opgør i O’Porto sluttede med Porto-sejr 5-1, og tager man bestik af de to klubbers EL-kvarfinaler, ja så blev der i de fire kampe scoret i alt 21 mål, hvoraf den mest mål-fattige bød på fire kasser. Ydermere har Villarreal-træner Garrido bebudet, at han til aftenens retur vil ofre en defensiv midtbanespiller og stille op med tre deciderede angribere. Da samtidigt to af Villarreals faste forsvarere er ude med skader, begynder det at lugte af at kunne blive atter en målrig affære.

Spil-form: Mange mål, javist, men hvilken linie? Blot det normale “over 2,5 mål”-spil eller noget mere dristigt? Det er langt hen ad vejen et spørgsmål om smag, jo højere linie, jo højere odds, men så jo naturligvis også en højere risiko. Bedste odds på “over 2,5 mål” er 1,58 hos Expekt, og det er lige smalt nok, synes jeg. Betydelig mere ramasjang er der i “over 3 mål”, hvor indskuddet betales tilbage i tilfælde af netop tre scoringer. Det giver Pinnacle pæne odds 2,01 for, og det bliver mit valg.

Mine procenter for 1X2:

38-26-36

Goooooool: Det lugter af mål, mange mål endda, når Villarreal i aften hjemme på El Madrigal i Europa Leagues semifinale-retur skal forsøge at indhente FC Portos 5-1-gevinst fra det første møde på Dragao i O’Porto for en uge siden.

Det 1. møde: Cifrene lyver lidt i den første kamp, for inden pausen var Villarreal bedste hold, og spanierne kunne da også gå ned til pause-teen med en 1-0-føring. Efter de 15 minutters pause var det imidlertid FC Porto her, der og alle vegne, og især den colombianske skarpretter Radamel Falcao slog med fire scoringer i Portos 5-1-sejr sit navn fast på den store scene. Set over alle 90 minutter var Portos sejr fortjent nok, men cifre á la 3-2 eller 4-2 havde nok været mere passende.  

EL-mål-stats: Starter vi med at kigge på statistikken for Villarreal og FC Portos kampe i Europa Leagues knald-eller-fald-fase i dette forår, så springer mange scoringer i øjnene.

Villarreal eliminerede i sekstendedelsfinalen Napoli via 0-0 ude og sejr 2-1 hjemme, i ottendedelsfinalen blev det mod Leverkusen til to sejre, først 3-2 på udebane og derefter 2-1 hjemme, og i kvartfinalen blev Twente elimineret via 5-1 hjemme og en ny sejr 3-1 ude.

Vender vi blikket til FC Porto, så eliminerede de i sekstendedelsfinalen på flest scorede udebanemål FC Sevilla med sejr 2-1 ude og nederlag 0-1 hjemme. I ottendedelsfinalen blev det til to sejre over CSKA Moskva, først 1-0 ude og derefter 2-1 hjemme, og i kvart’en fik et andet russisk hold, Spartak Moskva, i dén grad ørene i maskinen, da Porto først vandt 5-1 hjemme og siden 5-2 i den russiske hovedstad.

Efter en lidt valen mål-start på forårets Europa League er der i takt med det varmere vejr kommet gang i både Villarreals og især FC Portos mål-scoring, og det billede blev ikke ligefrem ødelagt af det første møde mellem de to klubber, som for en uge siden sluttede med Porto-sejr 5-1.

Villarreals sæson: Villarrael må efter deres kollaps i anden halvleg nok sande, at det ikke bliver til sølvtøj i denne sæson, da EL-finalen i Dublin efter Falcaos mål-show i O’Porto ligger langt væk. Til gengæld er Villarrael tæt på at slutte en fin sæson af i den spanske Primera Division.

I øjeblikket er Villarrael med 60 point for 34 kampe indehaver af den Champions League-kval.udløsende fjerdeplads, og med fire spillerunder tilbage er seks point-forspringet ned til nummer fem-seks, Atletico Madrid og FC Sevilla, betryggende. Derimod er Villarreal indenfor rækkevidde af tredjepladsen, da Valencia, som er løbet ind i en mindre formkrise, kun er tre point foran.

FC Portos sæson: For FC Porto har sæsonen været intet mindre end forrygende. Det portugiske mesterskab er forlængst i hus. FC Porto har i skrivende stund massive 80 point for 28 kampe, og med kun to spillerunder tilbage er forspringet ned til næst-placerede Benfica 21 point...

Oven i købet er FC Porto i Taca de Portugal-finalen (mod Guimaraes), og godt på vej til også Europa League-finalen, hvor modstanderen bliver enten Benfica eller Braga, kunne det ligne en treble for den succesrige træner Andreas Villa-Boas og hans mænd.

Og hvis man tror, at formen fejler noget, så tager man fejl. FC Porto har på det seneste plottet 14 sejre ind i træk, hvis man tæller alle klubbens turnerings-kampe sammen, hvilket mildest talt er imponerende.  

Porto sparede spillere: Senest i weekendens Liga Sargres vandt FC Porto uden nogen som helst problemer 4-0 over Vitoria Setubal, og det endda selvom træner Andreas Villa-Boas valgte at spare adskillige af sine stamspillere for, at de skal være friskest mulige til mødet med Villarrael. En luksus, Villa-Boas snildt kunne tillade sig alt den stund, at Porto som nævnt forlængst har været sikker på at vinde mesterskabet.

Sjælden Villarreal-sejr før EL: For Villarreals vedkommende kan man notere sig det pudsige, at weekendens 2-1-sejr i La Liga over Getafe var første gang i denne sæson, at Villarreal har vundet en liga-kamp umiddelbart før en Europa Cup-optræden.

Trupnyt - Villarreal: Den solide forsvarer Carlos Marchena returnerer til holdet efter at have måttet sidde ude med karantæne i weekendens Primera Division-kamp mod Getafe. Til gengæld er to andre faste forsvarere, Angel Lopez og Gonzalo Rodriguez, ude med skader.

På plus-siden for Villarreal finder vi Carlos Senna, som er med i truppen for første gang efter en længere skades-pause. Det mest sandsynlige er dog, at han i første omgang må tage til takke med en plads på bænken (det især fordi træner Garrido forventes at droppe en defensiv midtbane-spiller fra start-opstillingen).

Hvad der er interessant, er træner Juan Carlos Garridos udtalelser på et pressemøde i går forud for kampen. Han agter at stille op med tre deciderede angribere, Nilmar, Giuseppe Rossi og Marco Ruben, i et forsøg på at lukke Portos fire måls-forspring.  

Det tyder på, at Villarreal virkeligt vil forsøge at gå efter det, men det betyder også, at der bliver ofret en defensiv midtbanespiller, og den offensive taktiske satsning kan med Angel Lopez og Gonzalo Rodriguez ude i bag-kæden snildt risikere at give bagslag. Godt for væddemålet her er det naturligvis, at Garridos bebudede taktik bør betyde mål.  

Trupnyt - FC Porto: For gæsterne fra O¨Porto er den normalt faste midtbanespiller Fernando Belluschi ude med en skade, og derudover er forsvarerne Jorge Fucile og Emidio Rafael også ukampdygtige. De to ville dog næppe havde fået plads i start-opstillingen uanset.

FC Porto-angrebet er mildest talt i forrygende form for tiden. Radamel Falcao scorer mål på samlebånd, og til højre for ham lidt ude på kanten er Hulk garanti for gennembrud og også ganske mange mål. På den offensive venstre-kant leverer Cristian Rodriguez (alternativt Silvestre Varela) de indlæg, som normalt skaber basis for Falcaos mange scoringer.

Ligesom hjemmeholdet forventes det, at Porto kommer i en 4-3-3-opstilling.  

Holdene: De sandsynlige start-opstillinger:

Villarreal (4-3-3): Diego Lopez; Mario Gaspar, Carlos Marchena, Mateo Musacchio, Joan Capdevila, Bruno Soriano, Borja Valero, Santiago Cazorla, Marco Ruben, Giuseppe Rossi og Nilmar.

FC Porto (4-3-3): Helton; Cristian Sapunaru, Rolando, Nicolas Otamendi, Alvaro Pereira, Freddy Guarin, Fernando Reges, Joao Moutinho, Hulk, Radamel Falcao og Cristian Rodriguez.

For egen rulle har "over 3 mål" fået to af fem mulige units.

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Tirsdag 25. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Danmark - Serbien: 1
2,22
Placer Bet
Lørdag 29. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Bliver slået ud i 1/8-delsfinalerne: Danmark
2,20
Placer Bet
23:00 Tour de France: Pogacar
3,15
Placer Bet
Mandag 1. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:00 Republikansk Vicepræsidentkandidat: Kristi Noem
9,00
Placer Bet
Torsdag 18. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Flest guldmedaljer: USA
1,20
Placer Bet
Torsdag 1. August 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
Tirsdag 5. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:30 Hvilket parti får flest stemmer?: Republicans
4,50
Placer Bet
Onsdag 6. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:05 Wisconsin: Democrats
7,00
Placer Bet
Tirsdag 10. November 2026
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Statsminister: Nicolai Wammen
10,00
Placer Bet

Kommentarer

Feedback