18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Viking.GG - Gambit: 2

24. maj 2020 kl. 19:00 - Dota2 ESL One Birmingham
24. maj. 2020 kl. 15:25 (Opdateret 25. maj. 2020 kl. 12:32) 24/05
101
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance (1-2): 50-50%
Betvalue: 115,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Gambit har efter nogle interne problemer skiftet ud i deres lineup. I aften debuterer den nye lineup mod et middelmådigt Vikin.GG hold og der bør være okay chancer for at de kan starte ESL one Birmingham med en sejr.

Det taler for:

-Gambit har større individuel kvalitet end Vikin.GG. Især deres main cores Dream og Gpk som er en klasse over hvad Vikin.GG stiller op med i BOOM og Shad.

-Gambit Har hevet Blizzy ind som offlaner og han bør være en opgradering ift Shachlo som har set svag ud i langt tid.

-Gambit har haft klassen til at være med i de største turneringer over det sidste års tid og Vikin.GG er kun med til dette ESL fordi der er ekstra pladser at fylde ud da det er online.

-Vikin.GG har nedadgående form og det virker ikke til at deres spillestil passer til denne patch. Det er et godt stykke tid siden de har slået et hold af Gambits kaliber.

Hold øje med:

-Gambit har haft interne problemer og det betød som skrevet udskiftning af Shachlo og Fng. Hvor jeg ser udskiftningen af Shachlo som en fordel for Gambit er indskiftningen af Yol for Fng lige modsat.

-Gambit er lidt et ukendt kort med Yol ved roret. Det er svært at sige om han forstår at implementere en spillestil der virker i denne META.

-Gambit tabte sidste og eneste opgør holdene imellem.

Odds:

Havde Gambit stillet med sædvanlig lineup i aften havde de været solide favoritter. Da holdene mødtes d 4/4 lukkede Gambit i 1,3. Nu er de i 2,3 til trods for at de har beholdt deres vigtigste spillere. Jeg synes bookmakerne overvurderer betydningen af de udskiftninger der er sket på holdet. Jeg har stadig Gambit som det bedre hold, men af respekt for de ukendte faktorer der er omkring holdet med Yol i kaptajn rollen holder jeg denne kamp som 50-50.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback