18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

ViCi - TYLOO: 1

9. maj 2020 kl. 11:30 - ESL One: Road to Rio - Asia
9. maj. 2020 kl. 00:32 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 09/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (6)

ESL One: Road to Rio - Asia

Chance (1-2): 56-44%
Betvalue: 120,40%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Hvem er det bedste team i Kina, måske vi får svaret når ViCi og Tyloo går i kamp! 

Hvad taler for:

- Vici har lige nu overtaget på Tyloo. Både rent taktisk, men også raw talent. De har vundet de sidste 2 opgør. Det skal dog siges Tyloo har fået ny roster med 2 nye mand. Det taler så også for spillet her. Danking er ”ny” mand. Han har været I Tyloo før hvor de ikke kunne bruge ham, så røg han til andet team. Så røg han ned til Tyloo academy. Og nu er han på ”første” holdet. Så har Tyloo hentet Slowly ind fra Ehome af. De har næsten ingen officielle kampe og det er begrænset hvor meget de har kunne nå, at pracce. Det kan ses i de kampe de trods alt har haft. Ingen tvivl om der er talent på det Tyloo og tror også personligt de kan blive gode. Men det spiller bare ikke endnu og det kræver måneder før de er på det niveau de gerne vil være på. Dette er klart noget et mere sammenspillet Vici skal udnytte.

- Vici har ikke spillet super mange officielle kame  i år. Men har til gengæld praccet en hel hel del. De har vundet 10 kampe i træk og alt i alt, ser dette team farligt ud. De har spillet sammen længe nu og udvikler sig konstant. Jeg håber de bliver inviteret/kvalificere sig til de online turneringer hvor det nu er muligt.

- Somebody, Summer & Attacker fra Tyloo var spillere som alle forventede ville nå langt i deres udvikling, de viste hvad de kunne sidste år og måske januar måned i år med. Men ellers er det bare gået ned af bakke. De leverer ikke og er langt fra niveau. Det niveau de spiller på nu kan ikke hæves så meget på en kamp, at de bare et tilbage til nutidens form/niveau. Det er 3 stjerner der altså kun rammer lige omkring ratio 1.0. Det bare ikke godt nok.

- Vici har et genialt Map pool og slår også Tyloo med længder. Så kan det være hvis vi kigger på procenter, at Tyloo er godt med. Men problemet er bare, når man mister ens bedste mand i Bntet samt man får helt 2 nye mand ind. Så skifter ens spillestil sig som regel lidt, nye aftaler skal findes og kommunikationen skal bare bygges helt op igen. Det problem har Vici slet ikke. 4/5 mand har spillet sammen i 100år og en krig. Hvor 5. manden har været på holdet en 6-7 måneder. Så alle aftaler er på plads, man kender hinanden og aftaler sidder hvor de skal. Mirage & Dust2 er de 2 maps jeg ser Tyloo have størst chance for, at vinde. Men Vici vil ban Dust2 da de ikke spiller mappet. Så jeg ser Tyloo pick Mirage, men stadigvæk et map der er helt åbent. Den blev 13-16 Tyloo sidst de spillede mappet. Tyloo kommer til, at ban Nuke så det giver Vici mulighed for at vælge Overpass eller Vertigo. Det er 2 maps der ligger godt til Vici og deres spillestil, samt Tyloo ser super svage ud på de 2 maps. Et 3 map kunne blive Train el Inferno. Igen 2 maps jeg synes ligger bedst til Vici. Med bedre teamplay, bedre awp’er som tingene er lige nu. Det er en awp’er med selvtilild mod en der slet ikke rammer sit spil. Og med awp rollen som er så vigtig i 2020 Cs, så er selvtillid bare altafgørende.

- Jeg kunne næsten nævne alle mand fra Vici, men min roman skal ikke blive længere end nødvendigt. Så jeg vil fremhæve Kaze, da jeg tror awp rollen på de maps vi ser bliver afgørende. Han ligger lige nu på 1.24 i ratio som er fint og en impact på 1.22. Jamyoung er lidt en Floffy type, han er lidt vild og voldsom og elsker tosse cs. Han flyver gerne frem, hvor en hver coach ville hive sig selv i håret. Men det har fungeret og det ser sgu godt ud. Han ligger på 1.26 i ratio og rammer en impact på 1.32. Det er exceptionel og fremragende. Ligger de 2 spillere på nogenlunde niveau så ser jeg ikke Tyloo have mange chancer i dette match-up da de bare ikke har spillerne lige nu til, at counter dem.

Hold øje med:

- Vici har ikke super mange kampe i år. Og har meget større mellemrum i deres kalender hvor de slet ikke har spillet. Den kamptræning kan selvfølgelig gøre noget og skal nævnes.

- Tyloo har mødt hold der er bedre end Vici. Her snakker vi om hold der hedder VP, Faze & Mousesports bla. Nå det så er sagt, så det rent Kinesisk opgør, så der er som regel noget andet på spil. Ære, håne ret osv.

- Får Tyloo lidt held med sig og er lidt smarte, så kan de få en Veto der taler ”bedre” for dem. Vi kan ikke komme til, at se en veto der rammer deres fordel, men vi kan komme på maps der ligger bedre til dem.

- Tyloo har fået 2 mand på holdet med talent. Især Danking rammer headshot. Han ligger på 1.27 i ratio og hele 1.34 i impact. Det er vildt og voldsomt. Jeg tror dog ikke vi får ham af se folde sig ud på samme måde, da jeg forventer, de vil ”prøve” på at lukke ham ned. Men det en spiller med selvtillid trods alt. Og en spiller der kan gøre meget ondt på Vici. Slowly er en super entry-fragger, er og er ikke blank for, at lave en ”braveheart” han går gerne forrest og i kamp. Det plejer, at gå fint for der sidder et flot aim på ham.

- Dette er Semi-finale og jeg er sikker på det giver lidt ekstra blod til Tyloo folket. De vil godt vise hvorfor de mener de er Kina’s bedste mandskab. Det vil Vici selvfølgelig også. Men Tyloo har bare ikke vist spillet endnu, så skal det være, så lad det være i en Semi-Finale. Også når det bare et 2 mandskaber der kender hinanden så godt som de gør. Så vil der ske lidt fejl her og der. Måske man overspiller en runde for meget, eller lign. Så alt kan ske her.

Jeg forstår slet ikke markedet i denne kamp. Jeg så den på HLTV og tænkte: Den må Vici være favorit i. Det var de så ikke. Men mener jeg bestemt de burde være. De har alt der gør de burde være favoritter. Også selvom de møder de ”store” Tyloo. Formen, skills, talentet, IGL og ikke mindst map pool. Alt taler for Vici fordel i min bog. Og derfor ser jeg selvfølgelig også værdi i dette opgør på en Vici sejr.


Er man lidt i weekend humør så ser jeg også værdi i 2-0 til Vici.

God kamp

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback