18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Vexed - Salamander: (AH: -1,5 Maps) 1

29. marts 2020 kl. 20:30 - ESEA Advanced Season 33 Europe Playoffs
29. mar. 2020 kl. 13:39 (Opdateret 1. apr. 2020 kl. 14:18) 29/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (8)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 35-0-65%
Betvalue: 113,75%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert: 12-16, 16-11, 8-16
Bet365 Spil nu hos Bet365

ESEA Advanced Season 33 Europe Playoffs

Vexed (3. seed) møder Salamander (8. seed) i lower bracket semifinalen, efter at Vexed tabte en tæt kamp til Endpoint, og Salamander akkurat sneg sig forbi Ambush.

Dette taler for:

- Spiller for spiller er Vexed bedre end Salamander. De har de største kanoner, og alle kan steppe op. Det så vi senest imod Endpoint, hvor L1nk skød fra sig på Dust2 da det virkelig gjaldt. Vi ser også denne tendens i resten af deres sæson, da alle 5 spillere ligger tæt når det gælder kills, hvilket også vidner om at holdet fungerer godt som enhed, og alle har mulighed for at skinne.

- Tidligere på sæsonen mødtes de to hold, hvor Vexed kom sejrsrigt ud af opgøret 19-17 efter OT på Inferno. 

- Salamander har kæmpet hårdt for at komme forbi ringere hold end Vexed. De vandt kun 2-1 mod Ambush, hvor de skulle i overtime på første og sidste map for at finde en vinder. Det samme gjaldt i Unique kampen, hvor de vandt 2-1, og tilmed tabte eget map pick, Train, som ellers er deres klart bedste map. Det har altså ikke været på overbevisende manér at de er kommet til LB semifinalen.

- Vexed har på den anden side gledet forbi al modstand inden de mødte Endpoint. Vi så bl.a. en stensikker og overbevisende 2-0 sejr over Apeks, som skulle ses som det stærkere hold. Herefter spillede de en super tæt kamp mod Endpoint som ligger nummer 39 i verden. Vexed tabte eget map Mirage, men kom stærkt tilbage på Train, hvor de faktisk så fantastiske ud på T siden. De kvalte modstanderen, ved at spille langsomt og metodisk, og det er også til dels på denne baggrund at jeg ser værdi i spillet.

- Vexed er fulde af selvtillid. De slog i går PACT, som spiller MDL (ligaen over Advanced), hvilket giver dem blod på tanden, da de ved at de kan spille op med hold fra MDL, hvor Vexed føler at de hører til.

- I forhold til vetoen ser jeg i sær fordel til Vexed. Vetoen er svær at forudsige, men jeg ser en fordel på maps som Mirage, Overpass og Dust2, og Train og Nuke er tæt. Vetoen er svær at forudsige, da begge hold banner maps afhængig af hvad modstanderens styrker er. Jeg formoder at Salamander banner Dust2, hvilket åbner op for at Vexed kan vælge Overpass, hvor Salamander har set skidt ud på. Vexeds map ban er svært at forudsige. Måske banner de Nuke, da Salamander har god winrate, hvorefter Salamander vælger Train.  Svært at forudsige, men jeg synes Vexed har en god større chance end bookmakerne giver dem på 2-0.  

Mit bud på de 3 maps er: Overpass, Train og Mirage

Hold øje med:

- Hvis man er kommet til LB semifinalen i Advanced kan man spille god CS. Selvom de har haft bump på vejen har de stadig formået at vinde kampene, og det gør noget godt ved selvtilliden. Desuden føler de nok heller ikke at de er helt ude af kampen hvis de taber første map, da de ved at de kan komme tilbage som tidligere. 

- Salamanders Train er rigtig god. Den har i de sidste 2-3 sæsoner været deres go to map, og har længe spillet godt på det. Deres Mirage har også set relativ stærk ud, og de kan godt vælge at vælge den som deres map pick, da Vexeds statistisker på HLTV ikke ser gode ud på Mirage.

- Salamander har i alle 4 Advanced playoff kampe spillet alle 3 maps. Det vidner om at de er gode til at holde hovedet koldt, selv når de kommer bagud.

- Salamander har også spillere der kan steppe op. Torszi specielt, som er deres bedste spiller, kan have en brandkamp, hvor han rammer alt, og så er det svært at stille noget op.

Alt i alt ser jeg fin værdi i Vexed 2-0 sejr, meget skal spille for at de vinder 2-0, men jeg synes at oddset er for højt, taget i betragtning hvor gode Vexed ser ud lige nu, og hvor shaky Salamander ser ud.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback