18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Verona - SSC Napoli: 2

Match center
24. januar 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio M. A. Bentegodi    Michael Fabbri
19. jan. 2021 kl. 10:49 (Opdateret 24. jan. 2021 kl. 16:57) 19/01
363
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 17-22-61%
Betvalue: 104,92%
Spilbar ned til odds: 1,64
Rigtig/forkert: 3-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Napoli så skræmmende ud senest mod Fiorentina, og kan gøre ondt på et Verona mandskab som virker træt i øjeblikket. Verona har stort fokus på det defensive og forsvare sig, men Napoli har normalt et godt tag på Verona, og det dufter af tre point.
Det taler for
 • Napoli kommer til Verona med en 6-0 sejr fra søndagens hjemmekamp mod Fiorentina, og hvor man offensivt så skræmmende stærke ud og ikke mindst hele tiden var et skridt foran det toscanske mandskab.
 • Defensivt har Napoli set skarpe ud i denne sæson, og man er det mandskab som har lukket færrest mål ind i Serie A , og det kan give hjemmeholdet store problemer da de offensivt bestemt ikke vælter sig i mål, og angriberne er på et niveau hvor gæsternes stærke defensiv kan lukke ned for dem.
 • Syditalienerne har normalt et godt tag på Verona når man spiller på Stadio Bentegodi, og hvor man har vundet de tre seneste indbyrdes opgør, og har yderligere vundet de seneste seks indbyrdes opgør, og gæsterne er bestemt ikke hjemmeholdets ønske modstandere.
 • Verona tabte senest ude mod Bologna, og hjemmeholdet virker en smule træt og lidt uden ideer i øjeblikket i deres spil.
 • Normalt er Verona kendt for at hente mange point på hjemmebane, men indtil videre i sæsonen har man tabt fire ud af ni hjemmekampe.
 • Napolis offensiv og deres hurtige spil bør give hjemmeholdet problemer, yderligere vender belgiske Mertens tilbage i startopstillingen fra start, hvilket styrker gæsterne markant.
 • Syditalienerne kommer til Verona i noget som ligner næsten stærkeste opstilling, og styrkemæssigt har napolitanerne flere strenge at spille på end Verona, og især deres hurtige og offensive spillestil kan hjemmeholdet få problemer med at følge med i over et helt opgør, og i de seneste seks indbyrdes opgør har Verona kun scoret et mål.
 • Miguel Veloso har været ude de seneste to opgør, og han er motoren på Veronas defensive midtbane og er meldt tvivlsom til søndagens opgør, og han er uden tvivl den vigtigste brik hos hjemmeholdet.
Hold øje med
 • Verona er kendt for deres stærke defensiv tilgang, og er et mandskab som er dygtige til at lukke af i det defensive.
 • Napoli har dummet sig mod de mindre gode mandskaber i denne sæson blandt andet hjemme mod Sassuolo, Torino, og Spezia.
 • Gæsterne har en Super Cup finale onsdag aften mod Juventus, og det opgør kan sidde i benene når man løber på banen søndag eftermiddag i det norditalienske.
 • Hjemmeholdet har besejret både Atalanta og Lazio ude i denne sæson, og har yderligere spillet uafgjort i Milano mod Milan, og det giver et godt billede af at de bestemt ikke skal undervurderes, selvom de teknisk ikke er på niveau med Napoli.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,72 på en Napoli sejr og det samme er Bwin, mens de fleste andre bookmakere er i og omkring odds 1,70.

VERONA: Det virker som om at luften er ved at gå en smule ud af Verona ballonen, man tabte senest i Bologna med 1-0 og det kan godt tyde lidt på at de fleste mandskaber er ved at aflæse norditalienernes spil, og ikke mindst hvordan Verona skal spilles for at tag point i mod dem.

At man ikke kommer i problemer med at overleve igen i denne sæson er de færrest i tvivl omkring da man er dygtige til at hente de vigtige og ikke mindst nødvendige point, og især med træner Ivan Jurics defensive spillestil, men de seneste par opgør har man virket en smule træt og lidt uden ideer i spillet, og især mod Napoli kan man komme i store problemer med at følge med i hele opgøret, og på grund af gæsterne farlige offensiv, og ikke mindst hurtige spillestil.

Det bliver med stor sandsynlighed et opgør hvor man endnu engang vil stå meget kompakt og forsøge at afværge et syditaliensk mandskab som kommer til at sætte dagsordenen fra start, og kvalitetmæssigt og teknisk er Napoli på et andet niveau end hjemmeholdet, samtidigt med at napolitanerne har flere strenge at spille på, og det kan komme til at give hjemmeholdet store problemer, og det ligner et opgør hvor man vil være mere end tilfreds hvis man kan få et point.

Veronas hjemmebanestatistik:4-2-3, målscore 12-9.

Trupnyt: Veloso(fast) på den defensive midtbane er tvivlsom til opgøret, og har været ude i de seneste to opgør, men ellers har man ikke vigtige fravær til opgøret.

Veronas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Silvestri- Ceccherini, Gunter, Magnani- Faraoni, Tameze, Ilic, Dimarco- Zaccagni, Barak- Kalinic.

NAPOLI: Syditalienerne så skræmmende ud i søndagens hjemmekamp mod Fiorentina og som blev sendt hjem med et 6-0 nederlag, og havde Napoli ikke dummet sig hjemme mod Sassuolo, Torino, og oprykkerne fra Spezia så havde de været placeret på en andenplads i Serie A og ikke på en tredjeplads og ni point efter Milan, men mandskabet skal forsat tages seriøs i dette års kamp om mesterskabet.

Onsdag aften har man en Super Cup finale mod Juventus, og det store spørgsmål er om træner Gennaro Gattuso satser på denne pokal eller om man vælger at rotere en smule da Serie A og med den nuværende placering i tabellen bør have mere fokus på Serie A, og ikke mindst fordi Top 4 er den største prioritering, og man utrolig gerne vil i Champions League igen.

Man er favoritter søndag eftermiddag i Verona, og man har generelt et godt tag på hjemmeholdet når man spiller på Stadio Bentegodi, og hvor man har vundet de seneste tre indbyrdes opgør og yderligere har besejret hjemmeholdet i de seneste seks indbyrdes opgør mellem de to mandskaber.

Vil man drømme om scudetto og ikke mindst Top 4 i denne sæson så skal man til at hente tre point i disse opgør, da man allerede har dummet sig nok mod de mindre gode mandskaber, og Napoli har bestemt alle de kvaliteter som skal til for at overmatche Verona, og ikke mindst hente tre point, og man kommer til Verona i næsten stærkeste opstilling, og kun Fabian Ruiz er ude med Covid-19.

Napolis udebanestatistik: 6-0-2, målscore 15-6.

Trupnyt: Fabian Ruiz(fast) på den centrale midtbane er ude med Covid-19 og det samme er Osimhen(reserve) i angrebet er tvivlsom til opgøret.

Napolis forventede startopstilling: 4-2-3-1: Ospina- Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Ruí- Demme, Bakayoko- Lozano, Zielinski, Insigne- Mertens.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, hellasverona.it, sscnapoli.it, sport.sky.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback