18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Verona - Roma: Under 2,5 Mål

Match center
19. september 2020 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio M. A. Bentegodi    Daniele Chiffi
Se kampen på TV2 Play
11. sep. 2020 kl. 15:26 11/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance (Over-Under): 48-52%
Betvalue: 104,52%
Spilbar ned til odds: 1,92
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det er første opgør i sæsonen og Verona var kendt for at fokusere på det defensive i sidste sæson. Roma har en stærk offensiv som bestemt kan gøre ondt, men det ligner et tæt og målfattigt opgør.
Det taler for
 • Veronas træner Ivan Juric havde stort fokus på det defensive i sidste sæson, og det gav mange point og opskriften kunne godt ligne den samme i denne sæson med fokus på at overleve i Serie A.
 • Offensivt har hjemmeholdet store mangler og har endnu ikke forstærket sig offensivt og det kan give problemer.
 • Roma har en god og solid defensiv som bestemt har det som skal til for at lukke ned for hjemmeholdets amputeret offensiv.
 • Det er første opgør i sæsonen, og selvom spillerne bestemt er i form efter den lange sidste sæson, så vil begge mandskaber helst go
 • Verona vil være mere end godt tilfreds med et point mod en modstander af Romas kaliber, og vil prøve at stå kompakt og lukke ned for romernes offensiv.
 • Roma er uden Nicolo Zaniolo som endnu engang er blevet skadet, det svækker dem offensivt specielt på omstillingerne.
 • Hjemmeholdet har mistet Amrabat på midtbanen som var omdrejningspunktet specielt på omstillingerne og ikke midst i at for sat angrebene i gang, og at han er solgt gør heller ikke tingene nemmere for Verona.
 • Roma er meget afhængig af Dzeko i angrebet, og kan hjemmeholdet få lukket ned for ham så har romerne heller ikke meget at skyde med offensivt.
Hold øje med
 • Veronas sidste tre opgør i Serie A sluttede alle Over 2,5 mål og specielt i foråret efter corona pausen mistede man meget fokus på at stå kompakt og defensivt.
 • Roma er altid kendt for deres offensive fodbold med gang i den i begge ender af banen,
 • Det seneste opgør mellem de to mandskaber på Stadio Bentegodi i Verona sluttede tilbage i december med en 1-3 sejr til gæsterne.
 • Romernes sidste ni opgør i sidste sæson sluttede alle Over 2,5 mål.
 • Roma er et bedre mandskab end Verona, og kommer de først foran vil hjemmeholdet være tvunget frem i jagten på point, og det kan romerne straffe.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 2,01, mens Bet365 er i odds 2,00 og Bwin og Danske Spil begge er i odds 1,95.

VERONA: Hjemmeholdet havde en god sæson i sidste sæson som oprykkere og overlevede uden de store problemer, men nu er det sæson to i Serie A og det er den som normalt bliver den sværeste hvis man skal etablere sig i rækken, og jeg forventer ikke at denne sæson bliver på lige fod som den sidste, og langt svære også fordi at man er blevet svækket.

Verona har mistet vigtige Amrabat på midtbanen og yderligere er Rrhamani og Kumbulla væk i det defensive og det var tre meget vigtige profiler i sidste sæson som bestemt vil blive savnet, samtidig med at man i det offensive mangler noget kvalitet og endnu ikke har hentet noget ordentligt ind til angrebet, og allerede i dette opgør mod Roma vil man kunne få et godt billede af hvor man præcist skal forstærke sig inden transfermarkedet lukker om små tre ugers tid.

Man er undertippet i premieren mod Roma og det ligner et meget vanskeligt opgør for Hellas Verona som bestemt skal have arbejdshandskerne på hvis de skal have point mod et romersk mandskab som bestemt har midlerne til at gøre ondt på Elkjærs gamle klub, og træner Ivan Juric vil sandsynligvis have fokus på først og fremmest at forsvare sig og stå kompakt.

Veronas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Silvestre- Empereur, Gunter, Cetin- Faraoni, Veloso, Tameze, Dimarco-Benassi, Stepinski- Di Carmine.

Trupnyt:  Verona har alle mand klar, man har dog solgt Kumbulla onsdag til netop Roma, og det vil være endnu svækkelse i det defensive for Verona.

AS ROMA: Romerne må undvære Nicolo Zaniolo endnu engang da han blev korsbånd skadet i midtugens landskamp mod Holland, yderligere er Florenzi lejet ud til Paris SG, og man arbejder forsat på at hente Smalling til det defensive i Manchester United, dog er spanske Pedro kommet til fra Chelsea, men alt i alt et romersk mandskab som endnu ikke helt er på plads.

Man arbejder forsat på at forstærke sig og ikke mindst hvad kommer der til at ske med Edin Dzeko bliver han solgt eller bliver han i Rom, og det ligner de samme rygter som i sidste sæson og hvor han blev i Roma, selvom Juves interesse bestemt frister den høje bosnier.

Efter et noget svingende efter år i sidste sæson stemplede man godt ind efter corona pausen og træner Paulo Fonseca som ledelsen var i tvivl omkring er forsat i klubben og i denne sæson er målet at man skal tilbage i Top 4 og ikke mindst Champions League, og så er kravet at mandskaber af Veronas kaliber skal besejres ude som hjemme, og med de par profiler hjemmeholdet har mistet har gæsterne fra den italienske hovedstad bestemt gode muligheder for at hive tre point i hus.

Romas forventede startopstilling: 4-2-3-1: Pau Lopez- Ibanez, Cristante, Mancini, Santon- Diawara, Veretout- Spinazzola, Mkhitaryan, Pellegrini- Dzeko.

Trupnyt: Zanilo(fast) offensive midtbane er skadet og hen over sommeren er Kolarov skiftet til Inter og Chris Smalling er vendt tilbage til Manchester United efter endt lejeophold, men sidstnævnt er man tæt på at hente til Rom igen, og kan måske være med i opgøret i Verona om otte dage.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, hellasverona.it, sportsky.it, asroma.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback