18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Venezia - Verona: Under 2,5 Mål

Match center
5. december 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Pierluigi Penzo    Alessandro Prontera
2. dec. 2021 kl. 15:45 (Opdateret 5. dec. 2021 kl. 16:55) 02/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Chance (Over-Under): 46-54%
Betvalue: 105,30%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 3-4
Unibet Spil nu hos Unibet
Det lugter umiddelbart ikke af en målfest og Venezia har ikke sprudlet offensivt. Verona er favoritter og kan gøre ondt på oprykkerne især med Simeone, men oprykkerne har formentligt fokus på det defensive og lukke af i de bagerste kæder.
Det taler for
 • Det lugter ikke af mange mål i dette Veneto Derby, og kigger man på oprykkerne fra Venezia så har de bestemt ikke været sprudlende i det offensive i de første femten spillerunder, og med kun tolv scoringer og tre af målene kom imod Roma i 3-2 sejren på hjemmebane.
 • Venezia og træner Paolo Zanetti har haft stort fokus på at stå kompakt, defensivt, og satse på omstillingerne, og denne opskrift vil blive den samme imod naboerne fra Verona.
 • Otte af hjemmeholdets indtil videre femten opgør i sæsonen er gået Under 2,5 mål, og tre af sæsonens seks hjemmekampe er gået Under 2,5 mål.
 • Verona er gået en lille smule i stå, og har vundet et opgør i de seneste fire spillerunder, og samtidigt med at man offensivt i de seneste to opgør både imod Sampdoria og senest Cagliari ikke kom frem til det helt store.
 • Gæsterne skal tilbage på sporet igen, og har bestemt bevist i denne sæson, at de kan lukke godt af defensivt og det bør man også kunne gøre imod et hjemmehold som har været ganske let at aflæse indtil videre i sæsonen, og som slider utrolig meget med at scorer og skabe chancer.
 • Verona vælter sig ikke i angribere og målene kommer mere eller mindre fra Giovanni Simeone og Antonin Barak, Simeone er gået i måltørke de seneste tre opgør og det har man også kunne se i det offensive.
 • Venezia har i argentinske Sergio Romero i målet en målmand med masser af erfaring, og han har allerede disket op med flere flotte redninger som har givet point, og kan blive meget afgørende igen.
Hold øje med
 • Verona var meget defensive i deres spillestil i de sidste par sæsoner, men under den nye træner Igor Tudor er man meget mere offensive, og det kan måske give blottelser.
 • Elleve af af Veronas femten opgør i denne sæson er gået Over 2,5 mål.
 • Venezia skal have point på kontoen, og især på hjemmebane hvis man skal overleve, og det kan betyde en mere offensiv tilgang til netop dette opgør, og fordi det er et derby.
 • Oprykkerne fra Venezia blev skilt af i tirsdagens udekamp i Bergamo, og hvor det blev til en 4-0 lussing det kan forsat sidde i spillerne.
 • Venezia er blevet reddet i flere opgør af at man har Sergio Romero i målet, og hvor han har reddet mandskabet fra at tabe, men hvor længe kan han forsætte på det gode niveau.
Oddsmarked

Unibet er i odds 1,95 på Under 2,5 mål, og Marathonbet er i odds 1,93.

VENEZIA: Oprykkerne har tabt de seneste to opgør, men hvor man har været oppe imod Inter og Atalanta, og det er bestemt ikke disse mandskaber og af denne kaliber som man skal forvente, at få point i eller måle sig med, og efter femten spillerunder ser det forsat fornuftigt ud med fem point ned til Genoa som er tredjesidst i tabellen.

Nu gælder det så dette derby imod naboerne fra Verona, og som i de sidste to opgør imod Sampdoria og Cagliari bestemt ikke har været sprudlende i det offensive, samtidigt med Giovanni Simeone er gået i måltørke, og det giver måske Venezia muligheder for at få point.

Venezia og træner Paolo Zanetti har haft stort fokus på at forsvare sig og ikke mindst stå kompakte i det defensive, og det har været en succes i nogen opgør, og har betydet at man efter femten spillerunder har hentet femten point, men der venter forsat en del arbejde og hvis man skal overleve i denne sæson.

Man har ikke mange ideer i det offensive, og hvilket tolv mål indtil videre i sæsonen også er et godt bevis på, og det bliver sandsynligvis samme opskrift søndag eftermiddag imod naboerne fra Verona, stå kompakt og defensivt, og herefter se efter om man kan skabe noget på omstillingerne, dødbolde, og kan det give point vil man være mere end fint tilfreds.

Venezias hjemmebanestatistik: 2-1-3, målscore 7-9.

Trupnyt: Ampadu(reserve) på midtbanen er i karantæne.

Venezias forventede startopstilling: 4-3-3: Romero- Mazzocchi, Caldara, Ceccaroni, Molinaro- Crnigoj, Vacca, Busio- Aramu, Henry, Johnsen.

VERONA: Preben Elkjærs gamle klub er gået en lille smule i stå og har kun hentet en sejr i de seneste fire spillerunder, og det var i hjemmekampen imod oprykkerne fra Empoli og på et sent mål af  Tameze, herefter tabte man 3-1 ude til Sampdoria og hvor man ellers var foran, og i tirsdagens hjemmekamp imod bundholdet fra Cagliari måtte man nøjes med 0-0.

Hvad problemer lige i øjeblikket er for Verona er svært at sige, men en ting er sikkert man vælter sig ikke i folk som banker målene ind, og kommer målene ikke fra topscorer Giovanni Simeone eller Antonin Barak så er det begrænset hvad man har, at skyde med og den hurtige argentiner har ikke scoret i de seneste tre opgør.

Man er favoritter i søndagens opgør i Venezia og man har da umiddelbart også et bedre mandskab med mere kvalitet end hjemmeholdet, men det kan godt gå hen og blive et taktisk opgør og især fra hjemmeholdet, og hvor Verona kommer til at skulle igennem en mur for at skabe chancer, og man har yderligere ikke vundet på udebane endnu i denne sæson.

Kommer Giovanni Simeone ikke i gang med at scorer målene og skabe chancer, så er det ikke sikkert at man henter tre point i dette opgør, og derfor skal Verona have fundet den gode stime igen, og det flotte spil man så blandt andet i hjemmekampen imod Den Gamle Dame fra Torino, og udekampen i Napoli og hvor man hentede et flot point.

Veronas udebanestatistik: 0-4-3, målscore 10-14.

Trupnyt: Verona har ingen vigtige fravær til opgøret.

Veronas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Montipo- Dawidowicz, Gunter, Casale- Faraoni, Tameze, Veloso, Lazovic- Barak, Caprari- Simeone.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com,veneziafc.it, sportmediaset.mediaset.it, sport.sky.it, hellasverona.it

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback