Vasyl Lomachenko - Guillermo Rigondeaux: Lomachenko w/ point el. teknisk afgørelse

10. december 2017 kl. 03:00
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 34%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 2,94
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Main event i Madison Square Garden. WBO-titelkamp i superfjervægt. Rigondeaux taber nok, men er et defensivt geni. Det er yderst tvivlsomt, om han kan overkomme forskellen i størrelse og output mod Lomachenko, men det er ikke umuligt, at han kan blive stående alle tolv runder.

Derfor skal du spille den: 

 • Lomachenko er nok den bedste amatør nogensinde. Han tabte blot en gang i knap 400 kampe.
 • Lomachenko har store fordele over tolv runder med sin størrelse og sit højere aktivitetsniveau.
 • Lomachenko besidder ikke enorm power. Hans knockouts kommer ofte efter lang afstraffelse.
 • Lomachenko har nok ikke det samme overtag som normalt, så han bør skulle arbejde for det.
 • Rigondeaux er en meget stolt fighter. Han knækker næppe så nemt som Walters og Marriaga.
 • Rigondeaux er et defensivt geni. Selv Donaire formåede aldrig rigtig at true ham i deres kamp. 

Det skal du holde øje med: 

 • Lomachenko er i storform. Han er så dygtig, at en knockout må regnes som mest sandsynlig.
 • Lomachenko er betydeligt yngre end cubaneren. Det er muligt, at han får et stort overtag sent.
 • Lomachenko er måske for stærk og for sulten, så han kan vade igennem Rigondeaux’ angreb.
 • Rigondeaux har vist stor power og glimrende timing, så Lomachenko skal passe på counters.
 • Rigondeaux har aldrig bokset ved så høj vægt. De ekstra kilo kan muligvis give ham besvær.
 • Rigondeaux var til tælling to gange mod Amagasa. Han kan godt rystes, selvom dette er svært. 

Argumenter i kursiv: De punkter, som jeg mener bookmakerne især overser/fejlvurderer.

Odds

OBS: Foruden Bet365 finder jeg værdi på dette spil hos Bwin og Danske Spil

Vasyl Lomachenko er stor favorit overalt på markedet. Danske Spil giver blot 1,18 på en ukrainsk sejr, Betsafe og Nordicbet giver 1,21, mens 888Sport, Bet365, Betfair Sportsbook, Bwin og Unibet giver 1,22. En toneangivende bookmaker uden dansk licens giver 1,26 på Lomachenko. Jeg giver en chancevurdering omkring 76-4-20, hvilket ikke giver værdi på et vinderspil.

Bookmakerne ser en knockoutsejr til Lomachenko som kampens mest sandsynlige udfald. Sådan som han har bokset de sidste par år, så er dette svært at argumentere imod. Han har bl.a. stoppage-sejre mod Martinez, Walters og Sosa, hvilket er skræmmende. Når dette er sagt, så er Rigondeaux en fighter på et langt højere niveau. Han er i mine øjne både dygtigere teknisk og stærkere mentalt end disse bosere . Jeg kan ikke rigtigt forestille mig, at han skulle quitte, som Walters og Marriaga, eller blive domineret i samme udstrækning som Martinez og Sosa, der primært er brawlere. På denne baggrund ser jeg ikke en ukrainsk knockout til omkring odds 2,00 indeholde nogen værdi.

Hvis Rigondeaux var en tand større og en smule yngre, så var man formentligt nødt til at have denne kamp rigtigt tæt. Dette er ikke helt tilfældet på nuværende tidspunkt, især fordi kampen finder sted på superfjervægt, men hvis nogen på kloden skulle kunne bokse lige op med Lomachenko, så er det cubaneren. Dette er en kamp mellem de to bedste amatørboksere nogensinde. Det er muligvis historiens bedste teknisk set, men hvis teknik og taktik bliver afgørende, så får vi ikke nødvendigvis særlig meget action i en traditionel forstand. Dette ville være rigtig fint for vores spil. Rigondeaux er nok den bedste defensive fighter i sporten. Han kom end ikke i problemer mod Donaire, der engang var en af de bedste i verden pound for pound, selvom han faktisk var klar underdog ligesom her. Jeg er lidt nervøs for forskellen i størrelse og aktivitet, men selv med en forsigtig chancevurdering, så er spillet efter min mening et forsøg værd.

Vasyl Lomachenko

Ukraine

29 år (17. februar 1988)

9-1, 7 KO

Southpaw

Højde: 168 cm.

Rækkevidde: 166 cm.

Vægt: 59 kg.

Vasyl "Hi-Tech" Lomachenko er WBO-mester i superfjervægt og er rangeret som nummer et i divisionen og nummer tre pound for pound hos The Ring. Han er desuden tidligere WBO-mester i fjervægt. Han har besejret Jose Ramirez, Gary Russell Jr, Chonlatarn Piriyapinyo, Gamalier Rodriguez, Romulo Koasicha, Roman Martinez, Nicholas Walters, Jason Sosa og Miguel Marriaga, mens han har tabt til Orlando Salido. Han vandt alle mesterskaber som amatør, heriblandt OL og VM to gange. Her slog han bl.a. Oscar Valdez, Robson Conceicao, Yasniel Toledo og Felix Verdejo.

Guillermo Rigondeaux

Cuba

37 år (30. september 1980)

17-0, 11 KO

Southpaw

Højde: 164 cm.

Rækkevidde: 173 cm.

Vægt: 59 kg.

Guillermo ”El Chacal” Rigondeaux er WBA-mester i superbantamvægt og er rangeret som nummer et i divisionen og nummer fire pound for pound hos The Ring. Han er desuden tidligere WBO-mester på samme vægt. Han har bl.a. besejret Ricardo Cordoba, Willie Casey, Rico Ramos, Teon Kennedy, Robert Marroquin, Nonito Donaire, Joseph Agbeko, Anusorn Yotjan, Hisashi Amagasa og James Dickens, mens han har en no contest mod Moises Flores. Han vandt alle mesterskaber som amatør, heriblandt OL og VM to gange. Her slog han bl.a. Agasi Mamedov, Argenis Mendez, Abner Mares, Zsolt Bedak, Jhonatan Romero og Rau’shee Warren.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback