Vancouver Canucks - Florida Panthers: (AH: -1,5) 2

Match center
12. januar 2016 kl. 04:00 - Ishockey, USA - NHL
2. maj. 2018 kl. 16:07 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Change (1-X-2) inklusiv handicap: 65-0-35%
Betvalue: 126,00%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

I nat spilles der igen ishockey i verdens beste liga, NHL. Det er noget af en historie som udspiller sig lige nu med Florida Panthers, som i nat kan vinde deres 13 kamp i træk. Ikke nok med at det er en kæmpe præstation i sig selv, så gør det ikke eventyret mindre interessant, at det er netop Florida Panthers som skaber overskrifterne. 

Ærligt talt, så tror jeg ikke der var mange eksperter som, før sæsonstart, ville have spået Florida Panthers den sæson de har haft indtil nu. Ikke desto mindre, så er de ligaens hotteste hold lige nu. 

Vancouver Canucks har de seneste par sæsoner været et af de hold som mange har regnet for at være en contender af større eller mindre grad. I denne sæson er der ikke mange der har den store tiltro til holdet. De har, mildest talt, haft en noget svingende sæson og selvom jeg personligt tror de nok skal nå PO, så skal der snart ske noget på isen hvis spillerne selv skal genvinde noget som kunne minde om selvtillid. 

I nat går jeg efter det hotteste hold. Med 12 sejre i træk er det meget svært at se udenom Florida Panthers. Jeg kan godt se kampen blive afgjort til sidst i et tomt mål. 

Jeg vil på følgende linjer forsøge at redegøre for mit spil. Som altid er alle inputs mere end velkomne. Gode som dårlige.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

- Florida Panthers har vundet 12 kampe i træk. 

- Florida Panthers er kun endt i OT i 2 ud af deres sidste 12 kampe. Det er 7 kampe siden de sidst skulle bruge OT for at vinde.

- Florida Panthers har vundet 6 ud af deres sidste 12 kampe med 2 mål eller mere.

- Florida Panthers har vundet deres sidste 5 udebanekampe. De er 13-6-2 på fremmed is. Canucks er 8-8-4 hjemme.

- Udeholdet har vundet 4 ud af de sidste 5 indbyrdes opgør.

- Vancouver Canucks spiller som dag og nat. Der er ingen stabilitet over deres spil og resultater, hvilket tydeligvis ses, når man ser på deres hidtidige sæson. 

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

- Vancouver Canucks har haft en dags mere hvile end Panthers. Panthers spiller B2B.

- Vancouver Canucks er trods alt på hjemmebane - og det må alt andet end lige siges at være en fordel.

- Florida Panthers' sejrsstime skal ende på et tidspunkt.

- Vancouver Canucks har efter min mening stadig et klasse mandskab og på et eller andet tidspunkt skal de nok ramme deres niveau. 

- Florida Panthers scorer ikke mange mål. De lukker omvendt heller ikke mange mål ind, men får Canucks hul på bylden, så vil det kræve at Florida Panthers lukker op for deres betonforsvar, for så at satse offensivt. Det kan koste.

ANDRE BETRAGTNINGER:

Dette er også kampen mellem Vancouver Canucks og Roberto Luongo. Luongo som i flere år er blevet kaldt ligaens bedste målmand - eller en af dem. Luongo vogtede målet for Vancouver da de i sæsonen 2010-11 tabte Stanley Cup finalen til Bruins og har i det hele taget sat flere markante aftryk i Vancouver før han vendte tilbage til Panthers. 

Det er uden tvivl en såkaldt 'følelsesmæssig' kamp for begge parter - men nok mest Luongo. Jeg tror han er ivrig efter at vise Canucks at de ikke skulle have traded ham. 

Ciffertips: 3-1 Florida Panthers.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback