18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Valencia - Real Madrid

Infokamp
Match center
8. januar 2020 kl. 20:00 - Fodbold, Spanien - Super Cup
King Abdullah Sports City (neutral)    Jesús Gil
7. jan. 2020 kl. 19:10 (Opdateret 8. jan. 2020 kl. 21:51) 07/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Saudi Arabien danner rammer om den spanske Super Cup, hvor Valencia og Real Madrid tørner sammmen i semifinalen. Men det er langt fra Real Madrid i stærkeste opstilling, der dukker op.
Oddsmarked

Valencia er trods Real Madrids skadesproblemer underdogs. Betfair er i odds 4,00 på Valencia, og samme Betfair er i 4,00 på krydset. Bethard er bedst på Real til odds 1,94.

Det taler for Valencia

  • Valencia viser stor stabilitet og lukker især defensivt godt af for tiden
  • Real Madrid har store offensive problemer med Benzema, Hazard og Bale ude
  • Valencia var tæt på sejren, da de to hold mødtes i december, men Benzema udlignede i overtiden.

Det taler for Real Madrid

  • Zinedine Zidane har igen og igen evnet at finde løsninger trods problemer
  • Real spiller kynisk og kommer som ubesejret i 14 opgør på stribe
  • Real Madrid har trods skader stadig ekstrem vindertyper, anført af Ramos og Modric

Rundt om holdene
Supercopa de Espana spilles i år i Jeddah i Saudi Arabien, hvor Valencia, Barcelona, Real Madrid og Atletico Madrid kæmper om et trofæ. I første semifinale mødes Valencia og Real i en kamp, hvor man må kigge langt efter en stribe stjerner.

På Real Madrids fly mod Jeddah måtte man således spejde langt efter Gareth Bale, Karim Benzema Marco Asensio og Eden Hazard, der alle er ude med skader. Et offensivt festfyrværkeri at undvære for kongeklubben, der ikke har noget formstærkt alternativ til især Benzema på toppen.

16 gange har Benzema scoret i 24 kampe i denne sæson, mens han også fører assist-listen med syv oplæg. Bale har været involveret i fire mål, Hazard i tre, så det er mange mål, der trækkes ud af holdet på grund af skader.

Offensivt skal der nu i stedet satses på den unge brasilianer Rodrygo eller storindkøbet Luka Jovic, der dog endnu ikke har formået at leve op til den sæson, han havde i Bundesligaen før skiftet til Real Madrid.

Real Madrid drager afsted med en 3-0-sejr ude over Getafe i bagagen. Inden da havde man spillet 0-0 mod både Athletic og Barcelona, og generelt er det 14 kampe siden Real Madrid sidst tabte en kamp.

For Valencia hedder stimen af ubesejrede kampe syv, og man tager afsted med en 1-0-sejr over Eibar. Inden da blev det til 1-1 hos Valladolid, og faktisk 1-1 hjemme mod modstanderen her, Real Madrid.

Mens Real har skadesproblemer, får Valencia spillere tilbage. Goncalo Guedes har siddet ude med en skade i tre måneder, men portugiseren er tilbage i truppen. Det samme er italienske Cristiano Piccini, der ikke har været i kamp siden anden spillerunde grundet en skade.

Der har været lidt tvivl om angriberen Rodrigo op til afrejse, men den spanske stamspiller var med fyret til Jeddah.

Historisk har Real overtaget, med fire sejre og fire uafgjorte i de seneste ti indbyrdes opgør. Seneste sejr har Valencia dog taget, da de i april 2019 slog Real på Mestella.

Trupnyt
Real Madrid må undvære Eden Hazard, Gareth Bale, Karim Benzema og Marco Asensio.

Valencia har Guedes og Piccini klar igen efter skader, og tvivlsomme Rodrigo er også med i truppen.

Kilder

realmadrid.com, valenciacf.com, transfermarkt.de, marca.es, as.com

Kommentarer

Feedback