18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Valencia - Real Madrid

Infokamp
Match center
19. november 2011 kl. 22:00 - Fodbold, Spanien - Spanien Primera Division
Estadio Mestalla
Opdateret
0
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Stormøde på Mestalla når ligaens nr. 3 tager imod nr. 1. Helt klart årets største styrkeprøve for begge mandskaber i ligaen, og udeholdet er storfavorit.

Favorit skal Real også være, med form og det generelle styrkeforhold i la Liga in mente, men hjemmeholdet har om noget revanche til gode efter sidste sæsons ydmygelse på 3-6, og med en Roberto Soldado i topform, kan de kongelige godt få problemer på Mestella.

Valencia har vundet de seneste 3 runder, og har ikke tabt i 6 kampe. Man har ikke tabt på hjemmebane i ligaen i denne sæson. Real har vundet de seneste 7. De fleste af dem meget overbevisende.

Indbyrdes har Real vundet de sidste 4, 2 af dem ude. Sidste sæson vandt man 6-3 på Mestalla.

Per dags dato (15/11) er skadessituationen som følger:
Valencia mangler Maduro (fors, res), Banega (midt, fast), R. Costa (fors, res) og Canales (midt, rot).
Real Madrid er uden Di Maria (ang/midt, fast), der har 10 assists i denne sæson.

Valencia: 7-3-1, 17-9, hjemme 4-2-0, 12-7
Real Madrid: 9-1-1, 39-7, ude 4-1-1, 15-1

Læg også mærke til at Real kun har lukket ét mål ind på udebane.

CV
1X2: 16-22-62
O/U: 60/40

Valencia 

Valencia ligner også i denne sæson det bedste bud på en topplacering i gruppen af hold, der kæmper om tredjepladsen. 

Der er blevet forstærket på et flere pladser, bl.a i forsvaret hvor Rami og Victor Ruiz er kommet til og har sat sig på de to miderste pladser i forsvarets 4-mandskæde. Efter 11 kampe ser det da også fornuftigt ud med kun 9 mål scoret imod, og man har formået at holde nullet 5 gange. 

Også på midtbanen er nye folk kommet til, Canales fra Real Madrid, Parejo fra Getafe og Feghouli fra Almeria. Mens Piatti (også fra Almeria) er ny mand i front. Fælles for disse spillere – minus Parejo - er at de alle har været med i de fleste kampe, men uden at skille sig ud, og derfor ikke endnu stråler som de gjorde i deres tidligere klubber. 

Det skal dog også med at træner Emery generelt roterer meget, og det kan derfor være svært at snakke om stamspillere versus bænkevarmere. 

Formen hos hjemmeholdet er/var god inden landsholdspausen. Tre sejre i de seneste tre kampe og holdet er uden nederlag i de seneste syv kampe. Faktisk er man kun gået fra banen uden point én gang i denne sæson. Det var efter at have tabt 1-0 til Sevilla i Sevilla de 24/9. Det er i øvrigt også den eneste kamp man ikke har scoret i. 

Valencia har et par skader af større eller mindre betydning. Af dem er Banega (midt, fast) klart den vigtigste, han er efterhånden en af de få selvskrevne til Emery’s startellever. Derudover mangler man Maduro (forsvar, res), Ricardo Costa (fors, res) og Canales (midt, rotation). 

Real Madrid 

Hos Real Madrid er man selvsagt godt tilfreds med sæsonen’s forløb indtil videre. Nr 1 i ligaen og med et forspring på 3 point ned til ærkerivalerne på andenpladsen. I øvrigt det største forspring Mourinho har haft til Barcelonai hans regeringstid i kongeklubben. 

Man scorer mål på samlebånd og har også formået at holde modstanderne fra scoring i mange kampe. På de seneste har Mourinho med held brugt Sergio Ramos i midterforsvaret – og Arbeloa som back – hvilket ifølge træneren har været med til at styrke defensiven. 

Af de nye ansigter der ankom til Madrid i løbet af sommeren er det faktisk kun Coentrao, der for alvor har gjort væsen af sig. Han har spillet solidt, og bidrager med meget såvel offensivt som defensivt. 

5 kampe, 5 sejre og en målscorer på 19-2. Formen hos udeholdet kunne ikke være meget bedre. Skal man have en lille men med, må det være at modstanden også har været overkommelig: Osasuna, Real Sociedad, Villarreal og Betis var åbenlys krise (på kamptidspunktet), mens sejren over nyrige Malaga som den eneste svære kamp om man vil. 

Di Maria er skadet og kommer ikke i kamp lørdag. Mens Marcelo, Kaka og Carvalho alle er tilbage i træning. De to førstnævnte har de største chancer for at komme i aktion.  Torsdag forsøgte man at skabe lidt tvivl om Ronaldos deltagelse i kampen, men han virkede fredag 100% klar, og der skal nok meget til for at gladiatoren ikke er med fra start lørdag. 

Landskampe: 

Real Madrid havde 14 spillere afsted med diverse landshold, mens Valencia vel havde omkring det halve. Dette betyder selvfølgelig flere rejsekilometer i benene  hos Madrid spillerene, og man kan da spekulerer i at der kan være lidt træthed at spore, specielt hos de spillere der har måtte rejse mange kilometer til f.eks. Sydamerika. Når kampen fløjtes i gang er det dog ikke noget, jeg mener vil have en afgørende indflydelse på resultatet. 

Der bliver i Spanien lagt meget i det seneste møde mellem de to hold. En kamp som Real vandt 6-3 på Mestalla - en regulær udmygelse af Valencia, der selvsagt gerne vil have revanche for det resultat. Alt i alt har Real i Mourinho tiden haft et rigtig godt tag på Valencia, man har således vundet de seneste 4 opgør. 

Spilmuligheder: 

Real Madrid er naturligvis storfavoritter også i denne kamp, og med de seneste dages oddsstigninger på udeholdet, er det meget tæt på at jeg finder værdi. Det er dog stadig for lidt til at jeg vil anbefale et spil på Real. 

CV på 1X2: 16-22-62 

Dermed er der lige netop værdi på Real til odds til 1,62 hos Pinnacle, men mit forslag vil alligevel være at holde øje med udviklingen og først slå til, hvis værdien bliver noget højere. 

På O/U bliver min fordeling af princip aldrig over 60/40, hvilket i øjeblikket giver en "værdi" på præcis 100 på under til odds 2,5 (hos Unibet). Igen kan man med fordel vente og se udviklingen i timerne op til kampen.

  • Høj tilbagebetaling
  • Mange asian handicap linier
  • Tidlige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 29. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Olympiacos - Fiorentina: 2
2,35
Placer Bet
Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet

Kommentarer

Feedback