Annonce

Valencia - Leganés: Jose Gaya Scorer

Match center
28. februar 2017 kl. 21:30 - Fodbold, Spanien - Primera División
Estadio Mestalla    Inaki Vicandi
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Kommentarer (7)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 14%
Betvalue: 154,00%
Spilbar ned til odds: 7,14
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Massivt valuebet hos Bet365 i min optik.

Jose Gaya husere normalt på venstre-backen, men Valencia har mange offensive mangler til opgøret, og han kan dermed godt blive rykket op som venstre wing. Bet365 stikker i hvert fald meget ud på dette spil kontra andre licens-bookmakere.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

* Valencias offensive mangler, kan tvinge Voro ud i taktiske ændringer for at få noget slagkraft i offensiven. 

* Nani er yderst tvivlsom til opgøret i morgen, hvilket kan gøre at Gaya bliver rykket op som venstre wing i stedet for, og skulle han blive klar kunne han (red. Nani) godt blive rykket ind centralt, hvilket stadig giver plads til Gaya i offensiven.

* Bet365 ligger voldsomt over det resterende marked, så tyder på nogle bookmakere har luret dette. Bet365 mener sågar at der er større sandsynlighed for at centerforsvar Garay kommer på tavlen end Gaya.

* Leganes har lukket mindst 2 mål ind i 7 af de seneste 8 kampe, og er langt fra prangende på udebaner (22 mål indkasseret på 12 kampe).

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

* Valencia er langt fra tidligere sæsoners styrke, og senest tabte man 2-1 til Alaves, efter at have været foran 0-1 i lang tid; Noget der fik Orellana til at se rødt.

* Leganes er kommet mere i sving, med 2 flotte kampe. Senest sendte man Deportivo hjem med et 4-0 nederlag, og spillede op med Barcelona på Camp Nou trods et 2-1 nederlag.

* Voro kan pga. de manglende offensive folk, vælge en helt anden taktik til opgøret, hvilket gør at Gaya stadig spiller venstreback.

Markedet:

Bet365 ligger markant højere end andre bookmaker.

Jetbull giver 9,75, og Danske Spil giver odds 8 som det nærmeste, og de eneste bookmaker med licens der holder værdi.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback