Unicorns of Love - H2K (first tower, map 1): 2

17. marts 2017 kl. 16:00
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05
Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 35-65%
Betvalue: 111,80%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Den regulære sæson i EU LCS lakker mod enden, og Play-offs ligger kun et par uger fremme. Inden da skal gruppespillet færdiggøres, og der er stor chance for, at gruppe B bliver afgjort i netop denne serie. 

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • H2K er godt kørende for tiden og tog i weekenden en sikker 2-0-sejr over et af topholdene i gruppe A, Misfits. Holdet kommer derfor ind til opgøret med selvtillid. 
 • I opgøret mod Mifits fik H2K første tower i begge kampe, og de vil helt sikkert også gå efter den tidlige føring mod Unicorns. 
 • Da de to hold mødtes i slutningen af januar fik H2K første tower på både map 1, 2 og 3. 
 • H2K har et kæmpe statistisk overtag, når det kommer til at få første tower, og holdet får "tower first blood" i 86% af holdets kampe (bedst i EU LCS) 
 • I forhold til holdets placering i tabellen ligger Unicorns langt tilbage på denne statistik og får kun første tower i 45% af holdets kampe (sjettebedst i EU LCS)

 DET SKAL DU HOLDE ØJE MED: 

 • De to hold ligger helt lige i tabellen (7 vundne, 2 tabte), og fredagens kamp kan dermed også blive meget tæt. Tilfældigheder kan dermed afgøre, hvem der får tower first blood. 
 • Unicorns kan have gennemsnkuet, hvordan H2K spiller deres 'early-game', og de kan vælge at gå efter et hurtigt tower. 
 • H2K går også meget op i, at få dragons tidligt i spillene, hvilket måske kan fjerne fokus fra towers. 

Trupnyt: 

Begge hold ventes at stille med deres fem sædvanlige startere. 

Om League of Legends: 

LoL er et MOBA-spil, hvor to hold af fem personer dyster om først at smadre det andet holds 'nexus'. På det profesionelle niveau handler spillet enormt meget om kommunikation, strategi og ikke mindst gode 'mechanics'.

EU LCS er den bedste europæiske liga, hvor holdene hver uge (typisk torsdag-lørdag) spiller en til to kampe (en kamp = bedst ud af tre 'sæt'). 

Bookmakere og spillet:

Spillet "tower first blood" handler om, hvilket hold, der tager det første tårn i kampen. Typisk er det hold, der er gode i den tidlige del af spillet, som får første tårn, og her er H2K fremragende. 

Spillet kan både spilles på map 1 og 2 - oddset og chancevurderingen er den samme. De to kan ikke kombineres, men kan begge spilles som singler. 

Danske spil ligger i 1,75. Her kan spillet findes under: Esport -> League of Legends -> EU LCS -> Unicorns of Love-H2K -> Map 1

Spillet kan hos Bet365 findes under: Esport -> League of Legends -> EU LCS -> Hold ødelægger første tower

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback