18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Udinese - AC Milan: 2

Match center
1. november 2020 kl. 12:30 - Fodbold, Italien - Serie A
Dacia Arena - Stadio Friuli    Marco Di Bello
28. okt. 2020 kl. 11:49 (Opdateret 1. nov. 2020 kl. 14:23) 28/10
503
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (7)
Chance (1-X-2): 17-23-60%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Milan bør have gode muligheder for at forsætte stimen mod formsvage Udinese. Hjemmeholdet vil sandsynligvis grave sig ned og har kun tabt et af de seneste fire indbyrdes opgør i Udine, men gæsterne har mere kvalitet og bør have gode chancer ude.
Det taler for
 • Milan har fået en super start på sæsonen, og har hentet tretten point i de første fem spillerunder at dette års Serie A, man var foran tre gange mod Roma i mandagens hjemmekamp i Milano, og burde have vundet opgøret.
 • Træner Stefano Pioli har fået styr på milaneserne på samtlige pladser, og spillet er kun blevet bedre og bedre, samtidigt med at hvis man ser bort fra de tre mål man lukkede ind senest mod Roma, at så virker defensiven også ganske solid, og hvor man holdte nullet i de første tre spillerunder.
 • Udinese har tre point efter de første fem spillerunder og det giver et godt billede af at igen i denne sæson skal man kæmpe om overlevelse, og mandskabet har store problemer i øjeblikket, og yderligere er førstemålmanden Musso ude til opgøret, hvilket svækker dem markant.
 • Hjemmeholdet har tabt de første to af de første tre hjemmekampe i sæsonen 0-2 mod oprykkerne fra Spezia og 0-1 mod Roma, og senest blev det til et 3-2 nederlag i Firenze mod Fiorentina, og hvor man på intet tidspunkt var i nærheden af at få point.
 • Spillemæssigt peger pilen i de to forskellige retninger når man kigger på de to mandskaber, og gæsterne fra Milano virker i øjeblikket et niveau over Udinese, samtidigt med at igen i denne sæson har Udinese store problemer med at holde nullet og ikke mindst lukke af i det defensive, hvor man virker utrolig dårlige og med et meget tungt forsvar.
 • Offensivt har Udinese virket utrolig dårlige indtil videre, og ikke mindst anonyme er de første tre spillerunder, man vandt heldigt med 3-2 over Parma på et sent mål i opgøret, og selvom man scorede to mål senest i Firenze så mangler ganske enkelt kvalitet offensivt, og milaneserne som har set utrolig stærke ud defensivt bør kunne lukke ned for norditalienerne.
 • Milan har scoret tolv mål i de første fem spillerunder, og altså et snit på over to mål pr.kamp og med den kvalitet man har offensivt så bør man kunne kommer frem til chancer og mål.
 • Gæsterne fra Milano kommer til Udine i stærkeste opstilling, og især på midtbanen har man set meget solide ud, og netop på midtbanen bør man have gode muligheder for at overmatche hjemmeholdet, som forsat mangler vigtige Mandragora og det har man kunne se i hele sæsonen indtil videre.
Hold øje med
 • Milan har tidligere været kendt for at dumme sig mod de små, og i de seneste fire indbyrdes opgør i Udine har man kun vundet et af opgørene, samt tabt to og spillet et opgør uafgjort.
 • Gæsterne fra Milano spiller torsdag aften i Europa League på hjemmebane, og spørgsmålet er om man rotere eller en del af de faste startere kommer i kamp, og det kan betyde at dette opgør kan sidde i benene søndag middag når man løber på banen på Dacia Arena i Udine.
 • Med den start Udinese har fået på sæsonen, så må træner Luca Gottis taktik være at parkere bussen og se hvor længe det holder mod et mandskab som med stor sandsynlighed vil være spillestyrende.
 • Donnarumma sad ude senest i målet mod Roma da han var skadet, og spørgsmålet er om han bliver klar til søndagens opgør, og er han ude vil det svækker Milan markant i målet, selvom Tatarusanu bestemt er ganske fin keeper, men ikke på samme niveau som Donnarumma og det kan give usikkerhed i Milans defensiv.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,80 på en Milan sejr og samme odds kan findes hos Danske Spil, men oddset har været en smule faldende hos de fleste bookmakere, og spørgsmålet er om oddset holder frem til kickoff søndag middag.

UDINESE: Here we go again er nok det rigtige at sige om norditalienerne efter fem spillerunder, og kun tre point i tabellen, samtidig med at i de første to opgør i sæsonen hjemme på Dacia Arena  er det blevet til et 0-2 nederlag mod oprykkerne fra Spezia og et 0-1 nederlag mod Roma hvor man var rigtig dårlige, og i den seneste hjemmekamp mod Parma vandt man heldigt med 3-2 og på et mål kort før tid.

Udinese har ikke så meget at skyde med da Lasagna og De Paul som er de største profiler hos norditalienerne sammen med den argentinske keeper Musso endnu ikke har scoret i denne sæson, og det ligner umiddelbart en sæson hvor man kommer til at kæmpe rigtigt hårdt om overlevelse, og spørgsmålet er hvornår bliver træner Luca Gotti fyret, men nederlag mod Milan og Sassuolo inden landsholdspausen, så bør han være færdig i klubben.

Det ligner en utrolig vanskelig opgave søndag middag mod et formstærkt Milan mandskab, og som defensiven har været indtil videre i sæsonen, så er det ganske enkelt svært at se hvordan man skulle kunne lukke ned for et milanesisk mandskab som specielt offensivt er svære at lukke ned for. 

Udinese kommer med stor sandynlighed også til at få store problemer med at lukke af og ikke mindst kommer til at løbe og jagte Milan gennem det mest af opgøret, og som tingene har set ud indtil videre i sæsonen, så ligner det umiddelbart endnu et opgør hvor man må gå fra banen uden point.

Udineses hjemmebanestatistik: 1-0-2, målscore 3-5.

Trupnyt: Udinese må forsat undvære vigtige Mandragora på den centrale midtbanen som endnu ikke har spillet i denne sæson, og yderligere er den argentiske målmand Musso ude med en meniskskade, han var også ude senest mod Fiorentina, men en stor svækkelse at må undvære ham de kommende kampe.

Udineses forventede startopstilling: 3-5-2: Nicolas- Becao, De Maio, Samir- Molina, De Paul, Walace, Pereyra, Ouwejan- Lasagna, Okaka.

AC MILAN: Gæsterne fra Milano blev stoppet efter fire sejre i træk i mandagens hjemmekamp mod Roma, hvor det blev til et 3-3 resultat og hvor man var foran tre gange i opgøret, og efter min mening burde man have vundet, selvom der var et par kæmpe dommerfejl i opgøret til begge mandskaber.

Turneringen er vendt lidt op og ned i øjeblikket med et Juventus mandskab som ikke står ligeså skarpt som normalt, og denne sæson er meget speciel uden tilskuere og det gør at man har set en del overraskelser indtil videre i sæsonen, men ikke sagt at fordi Milan i øjeblikket har fået denne rigtige gode start at så holder det resten af sæsonen og de vinder mesterskabet, men de skal tages seriøst i Top.

Man har et opgør torsdag i Europa League mod tjekkiske Sparta Prag i Milano, og henter forventer jeg at træner Stefano Pioli rotere på en del pladser, og det betyder at dem som har spillet mindre indtil videre i sæsonen kommer i kamp da man skal have alle spillere i gang, men at man allerede har søndagens opgør i Udine i tankerne, og det er her at fokus vil være og ikke mindst at få tre point med hjem.

Milan kommer til Udine i noget som ligner stærkeste opstilling, dog var Donnarumma ude senest i målet mod Roma i mandagens hjemmekamp er han ude vil det svække Milan, men Udinese har bestemt ikke været skræmnmede indtil videre i sæsonen offensivt, og Milan har yderligere vist stor stabilitet i det defensive, og skal man med i Top 4 i denne sæson og spille om de sjov pladser, så er dette et must win opgør og mulighederne bør være der.

Milans udebanestatistik: 2-0-0, målscore 4-1

Trupnyt: Donnarumma(fast) i målet er tvivlsom, men ellers har man ikke vigtige fravær andet end et par reserver.

Milans forventede startopstilling: 4-2-3-1: Tatarusanu- Calabria, Kjær, Romagnoli, Hernandez- Bennacer, Kessie- Saelemaekers, Calhanoglu, Leao- Ibrahimovic.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, sportmediaset.mediaset.it, udinese.it, acmilan.com, tuttomercatoweb.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback