18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Udinese - Genoa: Begge hold scorer: Ja

Match center
22. november 2020 kl. 18:05 - Fodbold, Italien - Serie A
Dacia Arena - Stadio Friuli    Giampaolo Calvarese
19. nov. 2020 kl. 10:29 (Opdateret 22. nov. 2020 kl. 19:59) 19/11
123
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance: 58%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 1-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det ligner et åbent opgør i Udine mellem to mandskaber som jagter point, og det bør betyde mål og chancer. Det kan blive en taktisk affære da ingen har råd til at tabe, men begge har svært ved at holde nullet og det kan blive tilfældet igen.
Det taler for
 • Begge mandskaber er placeret i den nederste del af tabellen, og defensivt har de begge haft store problemer med at holde nullet indtil videre i denne sæson, og da begge skal frem og jagte point kan det godt gå hen og blive et underholdne opgør med masser af chancer og mål.
 • I Genoas seneste tre opgør har begge mandskaber scoret, og man har lukket mål ind i seks af sæsonens første syv opgør.
 • Udinese har lukket mål ind i seks af sæsonens første syv opgør, og i de seneste fire opgør man har spillet i Serie A har begge mandskaber scoret i tre af opgørene.
 • De seneste fire indbyrdes opgør mellem disse to mandskaber har begge mandskaber scoret i tre af opgørene, og det seneste opgør tilbage i juli i Udine sluttede 2-2. Og i de seneste tretten indbyrdes opgør har begge mandskaber scoret i ni af opgørene.
 • Offensivt har Genoa i målræven Goran Pandev og unge Gianluca Scamacca to angribere som kan gøre ondt på et noget gavmildt forsvar hos hjemmeholdet.
 • Udinese har vundet to af de seneste tre hjemmekampe man har spillet, og har scoret syv mål og har i flere opgør ikke helt haft heldet på deres side i spil og chancer, og bør kunne give gæsterne problemer som på udebane indtil videre ikke har været alt for skræmmende.
 • Begge mandskaber til søndagens opgør på Dacia Arena næsten stille i noget som ligner stærkeste opstilling.
Hold øje med
 • Udinese fik lukket helt ned for Sassuolo i det seneste opgør inden landsholdspausen, og hvor man spillede 0-0.
 • Det kan blive et meget taktisk opgør,og især da begge er placeret i den tunge ende af tabellen, og begge kan leve med en pointdeling.
 • Genoa har det generelt svært på udebane, og hvor man ikke er kendt for at skabe ret meget og i to af de første tre udekampe i denne sæson har man da heller ikke scoret.
 • I de seneste fire indbyrdes opgør i Udine har Genoa kun scoret i et af opgørene, og vi skal tilbage til 2014 for at finde den seneste Genoa sejr i det norditalienske, og et sted hvor man generelt ikke har det nemt.
 • Begge trænere er max presset og er i fare for at blive fyret, og det kan betyde at jo længere man kommer ind i opgøret og stillingen er uafgjort kan begge mandskaber gå ned i tempo og de store chancer vil udeblive.
Oddsmarked

Bet365 er i odds 1,80 på at begge mandskaber scorer i opgøret,  og samme odds kan man finde hos Nordicbet, oddset har været stigende hos Bet365 og hos de fleste bookmakere på at begge hold scorer søndag aften i Udine.

UDINESE: Norditalienerne fik et flot point senest ude mod formstærke Sassuolo, og det er herfra at man skal forsætte efter en meget dårlig start på sæsonen, og med kun fire point efter de første syv spillerunder har både spillerne og træner Luca Gotti nok at se til i kampen om overlevelse i denne sæson, og det tyder ikke umiddelbart på at Udinese kommer til at være placeret meget højere i tabellen end de er lige nu.

Man har skabt godt med chancer i flere af opgørene i denne sæson, men nu er det en gang målene som tæller og giver point, og ikke chancerne som man vinder opgørene på, og Udinese er forsat ikke ude af den negative spiral som man har været inde i de seneste sæsoner, og klubejer Pozzo ser ikke ud til at have de store ambitioner som tidligere andet end at man skal overleve og blive i Serie A.

Udinese er favoritter søndag aften i dette bundopgør mod Genoa, men man har kun vundet et af de første fire hjemmeopgør i denne sæson, og selvom man er udråbt som favoritter og ikke har tabt hjemme mod gæsterne siden 2014, så ligner det et meget åbent og jævnbyrdigt opgør mellem to mandskaber som har hårdt brug for point, og det kommer til at betyde et opgør som kan blive både en dreng eller pige.

Udineses hjemmebanestatistik: 1-0-3, målscore  4-7.

Trupnyt: Udinese kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og de fravær man har til opgøret er kun reserver hvis man lige ser bort fra langtidsskadet Mandragora.

Udineses forventede startopstilling: 3-5-2: Musso- Becao, Nuytinck, Samir- Stryger Larsen, De Paul, Arslan, Pereyra, Zeegelaar- Pussetto, Okaka.

GENOA: Tingene er ikke meget anderledes i den italienske havneby hvis man kigger efter spil, chancer, og point hos Genoa som efter syv spillerunder kun har vundet et opgør, og den sejr kom i første spillerunde hvor man hjemme besejrede Crotone med 4-1 og uden de helt store problemer, men herefter er det kun blevet til to point i de seneste seks spillerunder, og træner Rolando Maran er snart ved at være presset.

Kigger man på de modstandere som Genoa har mødt så er nederlagene mod Napoli, Inter og Roma senest som man generelt bare har det svært i mod nok alle opgør hvor man ikke umiddelbart skal forvente at få point, og bestemt heller ikke mandskaber som man skal eller kan måle sig med i denne sæson.

De kommende to opgør mod Udinese og hjemme mod Parma næste weekend er begge opgør som ikke må tabes, og hvor Genoa skal have point og gerne seks eller fire point, og ellers kan træner Rolando Maran med stor sandsynlighed snart være fortid i klubben, selvom man har mødt stærke modstandere indtil videre i denne sæson.

Genoa er lidt svære at blive kloge på og hvor stærke de enligt er, og selvom man starter ud som undertippet søndag aften på Dacia Arena så er dette et opgør hvor man vil få et godt billede af deres styrke, og mod en modstander hvor man på papiret virker lige jævnbyrdig, og man bør have gode muligheder for at få point med hjem fra opgøret.

Genoas udebanestatistik: 0-2-1, målscore 1-7.

Trupnyt: Pjaca(fast)på den offensive midtbane er tvivlsom til opgøret, men ellers er det kun et par reserver som der er tvivl omkring til opgøret i Udine.

Genoas forventede startopstilling: 4-3-2-1: Perin- Biraschi, Goldaniga, Bani, Criscito- Rovella, Badelj, Behrami- Zajc, Pandev- Scamacca.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, udinese.it, ilsecoloxix.it, genoacfc.it, tuttomercatoweb.com

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback