18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Udinese - Braga: Under 2,5 Mål

Match center
28. august 2012 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Dacia Arena - Stadio Friuli
28. aug. 2012 kl. 17:02 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 28/08
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (Over-Under): 40-60%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Udinese står med de bedste kort på hånden, når de byder portugisiske Braga velkommen til Stadio Friuli tirsdag aften.

Det lykkedes nemlig for norditalierne at få et yderst vigtigt udebanemål i den første kamp for en uge siden, og selvom Braga fik udlignet i 2. halvleg, ændrer det ikke ved, at portugiserne skal score i returopgøret, hvis de vil videre til gruppespillet i Champions League, mens Udinese kan nøjes med 0-0.

Det tvinger altså Braga, hvis hold hovedsageligt består af portugisere og brasilianere, i offensiven på et eller andet tidspunkt i kampen, men man vil næppe angribe hovedløst – og Udinese står som regel ret solidt på hjemmebanen, hvor man tillader meget lidt plads til modstanderen.

Udinese kommer ikke stormende fra start, men vil omvendt heller ikke spille på 0-0; man vil sandsynligvis forsøge at spille med en kontrolleret offensiv, der ikke tager for mange chancer bagude. Offensivt er Braga muligvis svækket, da fløjen Barbosa, som startede inde i det førte opgør, og angriberen Eder, der er kommet til i sommerpausen, begge er tvivlsomme.

Jeg tror, at kampen kan blive en taktisk affære, især i første halvleg, hvorefter der kan blive åbnet lidt op i 2. halvleg, og finder derfor smal værdi i under 2,5 mål til odds 1,70 hos Nordicbet.

UDINESE

TRUPPEN (ifølge udinese.it)

Målmænd: Brkic og Pawlowski

Forsvar: Armero, Basta, Benatia, Coda, Danilo, Domizzi, Heurtaux, Pasquale og Pereyra

Midtbane: Badu, Battocchio, Faraoni, Pinzi og Willians

Angreb: Di Natale, Fabbrini, Maicosuel og Muriel

Friulianerne åbnede i weekenden den ny Serie A-sæson, da man fortjent tabte 2-1 i Firenze til et veloplagt Fiorentina-mandskab – en kamp, hvor udeholdet blot havde tre skud på mål. Men Udinese-træner Guidolin havde også valgt at spare flere vigtige spillere, herunder bl.a. Benatia, Pinzi, Basta, Armero og ikke mindst talisman Di Natale. Det gjorde han naturligvis med Braga-kampen for øje, som taktikeren selv har kaldt den vigtigste kamp i hans karriere.

I forhold til den første kamp i Porgual er midtbanespilleren Badu med i truppen, mens også angrebstalentet Muriel, der er spået en stor sæson og i glimt viste sin klasse i weekenden, er blandt de 20 udtagede spillere. Men Guidolin forventes at køre med den samme startopstilling (som i første opgør, red.), hvilket betyder, at hurtige Fabbrini skal assistere Di Natale i front, mens Pereyra beholder pladsen på fem-mandsmidtbanen i 3-5-1-1-systemet.

Læs mere om Udinese i Serie A-optakten 12/13: http://www.betxpert.com/artikel/serie-a-2012-2013-optakt-til-ny-saeson#20

BRAGA

- tekst leveret af portugisisk ekspert, Jonas Germannsen

TRUPPEN

Målmænd: Quim, Beto og Cristiano

Forsvar: Nuno Cuelho, Baiano, Douglao, Elderson, Ismaily, Saline og Paulo Vinicius

Midtbane: Ruben Amorim, Mossoro, Ruben Micael, Djamal, Hugo Viana og Custodio

Angreb: Paulo Cesar, Helder Barbosa, Eder, Lima, Jose Luis, Carlao og Alan

3. målmand Cristiano er taget med som ekstra forsikring da Beto er tvivlsom med en rygskade - men da Quim formodes klar bliver det kun vigtigt hvis han af den ene eller den anden grund forlader banen i løbet af kampen.

Både Helder Barbosa og Eder er tvivlsomme med skader (men er jo altså udtagede) så man kan ikke nødvendigvis indlæse den store offensive satsning i, at Peseiro har udtaget så forholdsvist mange angribere.

Haas (F) og Yazalde (A) er fortsat ude med skader, men de ville nok begge to under alle omstændigheder være ret langt væk fra startopstillingen.

Som et tweet bemærkede, så har Braga i flere sæsoner haft held med at signe rejects fra de tre store - altså spillere, der ikke er slået rigtigt igennem hos Porto/Benfica/Sporting og derfor kommer til Minho med en vis sult og ærgerrighed intakt. Den store stjerne er uden tvivl Alan (ex-Porto) som har været hos Braga i flere sæsoner nu, men den indtil videre største signing i sommertransfervinduet, nemlig Ruben Micael (ex-Porto, men hentet i Atletico Madrid) ligner et scoop med to mål imod Beira-Mar i går.

Endelig vil jeg nævne Carlao, der blev hentet i vintertransfervinduet efter et mislykket ophold i Japan som et potentielt godt kort for Braga. Han var lidt af en åbenbaring for Uniao Leiria for et par sæsoner siden - hvor han tegnede sig for op imod halvdelen af holdets mål - og kunne måske godt få chancen imod Udinese da der jo er et par tvivlsomme startere i angrebet hos Braga. Han fik 75 minutter imod Beira-Mar i går og gjorde det udmærket med oplægget til Ruben Micaels andet mål.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback