18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Udinese - Atalanta: 2

Match center
20. januar 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Dacia Arena - Stadio Friuli    Giampaolo Calvarese
18. jan. 2021 kl. 09:52 (Opdateret 20. jan. 2021 kl. 16:57) 18/01
325
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)
Chance (1-X-2): 17-23-60%
Betvalue: 106,80%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-1
Bwin Spil nu hos Bwin
Atalanta er ubesejret i de seneste elleve spillerunder og er bedre spillende end hjemmeholdet. Udinese vil med stor sandsynlighed parkere bussen, men gæsterne har et godt tag på Udinese, og bør have gode muligheder for tre point.
Det taler for
 • Atalanta er på et andet niveau end Udinese både i øjeblikket og generelt, og Udinese har kun hentet et point i de seneste fem spillerunder og har store problemer i øjeblikket.
 • Gæsterne kan med en sejr på Dacia Arena spille sig op på tredjepladsen i Serie A, og både teknisk og fysisk bør man kunne overmatche hjemmeholdet som forsat har skader i truppen.
 • Atalanta har et godt tag på Udinese som man har besejret i de seneste fem indbyrdes opgør, og i de seneste fire indbyrdes opgør i Udine har man hentet syv point.
 • Udinese må forsat undvære Pussetto i det offensive hvilket svækker dem markant, og Okaka starter sandsynligvis på bænken, men har ikke spillet de seneste uger og er derfor langtfra fit.
 • Atalanta kommer til Udine i noget som ligner stærkeste opstilling.
 • Defensivt har Atalanta lukket bedre af i denne sæson end man har gjort tidligere, og kan man få lukket ned for De Paul som det mest af det offensive spil skal igennem så kan Udinese få store problemer med at skabe de store chancer, og ikke mindst gøre sig farlige i det offensive.
 • Gæsterne har gjort det rigtig godt på udebane i denne sæson, og hvor det kun er blevet til et nederlag, og hvor man blandt andet har vundet i Lazio, Liverpool, Ajax, og fået point ude mod Juventus, og man har ikke tabt på udebane i de seneste tre måneder.
 • Spillet fungere ikke for Udinese, man har ikke været dygtige nok til at lukke opgørene, og defensivt har man store problemer både på omstillingerne og ikke mindst i luftspillet, samtidig med at træner Gotti synger på sidste vers, og spillet virker alt for langsomt når man angriber og på den sidste tredjedel af banen.
Hold øje med
 • Atalanta dummede sig i søndagens hjemmekamp mod Genoa, hvor man måtte nøjes med 0-0.
 • Udinese vil med stor sandsynlighed parkere bussen, og have fokus på at forsvare sig mod et offensivt gæstende mandskab.
 • Det tyder på at colombianske Duvan Zapata starter på bænken fra start.
 • Atalanta kan undervurdere hjemmeholdet, samtidig med at man har et utrolig vigtigt opgør i weekenden ude mod topholdet fra Milan som måske allerede kan være i tankerne hos spillerne.
Oddsmarked

Bwin er i odds 1.78 på en Atalanta sejr, mens 888sport er i odds 1.76, og Bet365, Unibet og Cashpoint alle er i odds 1.75.

UDINESE: Friuli mandskabet er i store problemer i øjeblikket med kun et point i de senest fem spillerunder, og kun en sejr i de seneste otte spillerunder, og onsdagens hjemmekamp mod formstærke Atalanta kan blive det sidste opgør med Luca Gotti som træner, og i weekenden venter Inter i Udine et opgør som bestemt heller ikke lugter af point.

Udinese tabte lørdagens udekamp mod Sampdoria med 2-1 efter at man ellers var foran med 1-0, og var det bedste mandskab i de første 45 minutter, men i anden halvleg var Sampdoria det bedste mandskab og som med at par vigtige indskiftninger fik vendt om på opgøret, og endnu engang så man at Udinese ikke formåede at udnytte deres chancer.

Atalanta ligner umiddelbart en ordentlig mundfuld for hjemmeholdet onsdag eftermiddag da de ikke har tabt på udebane i de seneste tre måneder, og kun har tabt et opgør på udebane i denne sæson, samtidigt med at Udinese har tabt de seneste fem indbyrdes opgør, og offensivt kan Atalanta give det noget sårbare forsvar hos hjemmeholdet store problemer.

Træner Luca Gotti og Udinese mandskabet vil med stor sandsynlighed have fokus på det defensive og parkere bussen, og se om det er nok til at kunne stoppe et meget formstærkt Bergamo mandskab, og især da man offensivt forsat må unvære Okaka og Pussetto, hvilket gør at man ikke har meget at skyde med offensivt.

Udineses hjemmebanestatistik: 2-1-5, målscore 6-11.

Trupnyt: Okaka(fast) starter sandsynligvis på bænken, Pussetto(fast) i angreber er skadet, yderligere er Deulofeu(reserve) og Forestieri(reserve) i angrebet begge tvivlsom.

Udineses forventede startopstiling: 3-5-2: Musso- Becao, Bonifazi, Samir- Stryger Larsen, De Paul, Arslan, Pereyra, Ouwejan- Nestorovski, Lasagna.

ATALANTA: Gæsterne fra Bergamo har gang i endnu en god sæson, og kan med en sejr i onsdagens opgør spille sig op på tredjepladsen i Serie A inden weekendens vigtige opgør ude mod Milan i Milano, og kan man forsætte de gode takter så skal man ikke udelukke at man igen i denne sæson kan kæmpe med om de vigtige Champions League pladser.

Atalanta spillede kun 0-0 i søndagens hjemmekamp mod Genoa, og i første halvleg var det et meget tæt opgør, mens det i anden halvleg var Atalanta som styrede begivenhederne og et Genoa mandskab som forsvarede sig rigtig godt, og altså efter tre sejre i træk blev man stoppet af et godt forsvarende Genoa mandskab, men det ændre bestemt ikke på at man er inde i en god stime og er ubesejret i de seneste elleve spillerunder.

Fysisk og teknisk er man minimum et niveau over Udinese og især det hurtige offensive spil, og ikke mindst de hurtige omstillinger bør give hjemmeholdet problemer, yderligere kommer Atalanta til Udine i noget som ligner stærkeste opstilling, og muligheden for at spille sig op på tredjepladsen bør give Atalanta et ekstra gear mod et hjemmehold som er i krise, men som samtidigt også mangler et par vigtige brikker til opgøret.

Det tyder ikke på at træner Gasperini ændre det store i forhold til søndagens hjemmekamp mod Genoa, men det ser dog ud til at Zapata måske bliver sparet og starter på bænken fra start, men det giver plads til hurtige Muriel i angrebet og yderligere starter Ilicic inde fra start han startede ude senest, og så bliver der genvalg i det offensive til Malinovkyi.

Atalantas udebanestatistik: 4-3-1, målscore 18-12.

Trupnyt: Papu Gomez(fast) i det offensive er færdig i klubben og var heller ikke med senest mod Genoa.

Atalantas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Gollini- Toloi, Palomino, Djimsiti- Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens- Malinovskyi, Ilicic-Muriel.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, udinese.it, tuttomercatoweb.com, atalanta.it, sportface.it

 • Stort spiludbud
 • Fremragende livebetting-sektion
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback