18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Tyskland - Belgien

Infokamp
Match center
11. oktober 2011 kl. 19:00 - Fodbold, Europa - EM Kvalifikation
Esprit Arena
11. okt. 2011 kl. 15:00 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 11/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Gruppe A. Düsseldorf.

Interessant sidsterunde-kamp mellem to meget talentfulde hold – og jeg har derfor ledt ivrigt efter værdi. Desværre indtil videre forgæves.

Tyskland har maksimumpoint og har altså kun æren at spille for, men det er også en del. Træner Löw vil (kicker.de) have sit hold ubesejret gennem kvalifikationen. I fredags blev det da også til tysk 1-3-sejr i Tyrkiet. Tyskerne var ikke så fokuserede som tidligere i kvalen, men var alligevel for gode for hjemmeholdet.

Belgien er nr 2, men har brug for en sejr for at holde Tyrkiet (vinder nok mod Azarbaidjan) bag sig. En sejr i Tyskland? Umiddelbart en uhyre hård opgave for et belgisk landshold der nok mangler nogle år før de store talenter har udviklet et stabilt kollektiv (slog Rusland ude sidste år, men er i EM-kvalen snublet ude mod bette Azarbaidjan).

Jeg er fristet af et høj-oddset under-spil. Belgien vandt 4-1 over Kazahkstan fredag, men er ellers typisk involveret i målfattige kampe (fx 0-1 hjemme mod Tyskland; mål af Klose) trods en offensiv med superspændende navne ((Hazard, Lukaku etc). Holdet må desuden undvære angriber de Camargo. Og Löw er meget opmærksom på den belgiske offensiv og vil nok køre en stram taktik.

Men Belgiens Røde Djævle SKAL jo gå efter sejren – og det vil nok åbne kampen og blandt andet skabe plads til de effektive tyske kontraer (Klose og måske også Schweinsteiger mangler, og Podolski starter nok på bænken, men Nationalelf ser stadig uhyggelige ud). En målrig kamp er det sandsynlige udfald.

CHANCEVURDERINGER

1X2: 71-18-11

Over/Under 2,5 mål: 62-38

TRUPNYT

Kilde: kicker.de

Tyskland

Fravær:

Klose (angreb)

Tvivlsomme:

Schweinsteiger (midtbane)

Boateng (forsvar)

Özil (offensiv midtbane)

Özil og Boateng ventes at blive klare (skulle Özil ikke blive det, har man et supertalent som Dortmunds Götze til at udfylde pladsen – som han gjorde det mod Tyrkiet), men Schweinsteiger nok må tage plads på bænken.

Det kan give en startplads til Kroos der er med i truppen efter at have misset Tyrkietskampen pga en skade.

Det ser det i øvrigt også ud til at venstrekant Podolski må starte på bænken. Ikke pga skade, men for at give chancen til talentfulde Schürrle.

I forsvaret ser det ud til at Hummels får Badstubers plads i midterforsvaret, ved siden af Mertesacker.

Helt fremme mangler Klose, ligesom mod Tyrkiet. Centreforward bliver derfor nok igen Gomez (scorede første mål i Tyrkiet).

Belgien

Fravær:

de Camargo (angreb)

van Buyten (midterforsvar)

Gladbach-angriber de Camargo havde startpladsen mod Azarbaidjan i fredags – nok fordi Lukaku ikke er fast mand (så langt fra) hos Chelsea. Men de Camargo blev skadet – og det giver nok på ny startpladsen til 18-årige (men fysisk særdeles stærke) Lukaku.

Bagved Lukaku ligger nok Fulhams Dembélé, Benficas Witsel og Lilles driblekonge Hazard.

I forsvaret mangler Bayerns tårnhøje og rutinerede van Buyten der nok ærger sig gul og grøn over at misse mødet med Tyskland – der i aften, efter alt at dømme, stiller med i hvert fald 6 Bayern-holdkammerater. Men Belgien har en stor talentmasse og kan stille med Man Citys Kompany og Ajax´ Vertonghen i midterforsvaret.

Forventede opstillinger:

Tyskland:

Neuer - Boateng, Mertesacker, Hummels, Lahm - Khedira - T. Müller, Özil, Kroos, Schürrle - Gomez

Belgien:

Mignolet - Ciman, Kompany, Vertonghen, Lombaerts - Simons, Fellaini - Dembelé, Witsel, Hazard - Lukaku

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback