18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tromsø - Vålerenga: (AH: -0,5) 2 - Tips & Spilforslag

Match center
12. maj 2022 kl. 19:00 - Fodbold, Norge - Norge Eliteserien
Alfheim Stadion    Svein Sinnes
10. maj. 2022 kl. 12:08 (Opdateret 12. maj. 2022 kl. 20:52) 10/05
138
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (2)

Norge, Eliteserien runde 6.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 65-0-35%
Betvalue: 110,25%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert: 1-0
Unibet Spil nu hos Unibet
Tromsø med kedelig start på sæsonen. En smal hjemmesejer og vanskelig for at komme til målchancer. VIF har tabt mod Molde og Glimt ude, men vundet de resterende 3 kampe og sidst spillede de sin bedste kamp i år.
Det taler for
  • Tromsø var det nest dårligste hjemmeholdet i 2021.
  • Tromsø med kun en sejer så langt og de har haft et veldig fint program og ikke mødt nogen af de bedste hold endnu.
  • VIF har mødt de to bedste hold i Norge og tabt, men de har vundet de 3 andre - ikke overbevisende mod FK/Jerv, men i søndags spillede de sin bedste kamp for sæsonen og har fået gang i bedste spiller, Dønnum.
  • VIF har mange matchvindere offensivt og dem mangler Tromsø.
Hold øje med
  • Jevnt indbyrdes med 3 af sidste 4 endt med X.
  • VIF heller ikke gode ude i 2021 med 4-5-6.
  • Lidt tidlig at friskmelde VIF efter en god kamp. De har trods alt haft problemer i de andre kampe.
Oddsmarked

Tromsø er gjort til overraskende stor favoritt her. Lidt mærkelig da de ikke har startet godt, ikke er gode hjemme og på papiret har et svagere hold end VIF. Lidt skadeproblemer hos begge hold, men Tromsø bør ikke være så store favoritter i nogen som ligner en jevn kamp.

Tromsø er ikke forstærket efter 12.pladsen i 2021 og har heller ikke imponeret denne sæsonen. Nu har de og flere spillere som plages med skader og er usikre foran denne kamp. 

Psyche, Jenssen, S.Opsahl, Vik, Robertsen, O.Opsahl, Hafstad og Jones meldes tvivlsomme foran torsdagens kamp. 5 af disse har spillet kampe i år og flere er nøglespillere i Tromsø.

Sidste hjemmekamp tabte Tromsø hele 5-2 mod Sarspborg.

VIF havde et langt tøffere start program og det var heller ikke i Bodø og Molde at det var forventet at de skulle vinde. De andre 3 kampe er vundet. Hjemme har de slået Jerv og FKH 2-1 og 1-0 uden at imponere, men sidst slog de Sandefjord 3-1 og var klart bedst i lange perioder, ledet 3-0 før Sandefjord fik en reducering.

Tromsø har ikke samme kvalitet som VIF, specielt fremover i banen er det stor forskjell på hvilke spillere de har til afgøre kampe. Tromsø har igen Mikkelsen og Moses til at score målene. Begge scoret 8 mål i fjor og kun Moses er kommet på tavlen i år med sin ene scoring. 

Tromsø spiller 352 og flere af målene har kommet på dødbolde hvor Gundersen og Psyche har scoret 3 af holdets 8 mål i 2021.

VIF hentet Dønnum på lån foran denne sæsonen og han startet med rødt kort i Molde, men kom på tavlen sidst og ligner mere og mere den Dønnum som herjet i Eliteserien i foråret 21 hvor han så blev solgt forrige sommer.

Kjartansson som er en af favortterne til at blive topscorer havde en svag sæson i 2021 som endte med 5 mål og var skadeplaget. Han har set bedre ud i vinter og har nu scoret 3 mål og med Dønnum og svært talentfulde Sahraoui på hver sin side har VIF et spændende offensiv. Sistnevnte blev kåret til årets unge spiller i Eliteserien forrige sæson.

Heller ikke VIF rejser til Tromsø uden skadebekymringer. Deres gode højreback er stadig ude, men der har de god dekning med Heddenstad(30) som har spillet fast denne sæson og efter nesten 10 i udlandet giver VIF solide muligheder på defensivt.

Olderup Jensen er usikker. Sidst startet Christensen som startet 23 af 30 kampe i 2021 og har rutinerede Bjørndal og Strand ved siden af sig, sidstnevnte ny foran denne sæson. Holm har stadig ikke spillet denne sæsonen, men nærmer sig kampform nu. Layouni meldes ude, men var blevet reserve efter at Dønnum kom hjem igen.

Begge klubber spiller 3 kampe på 8 dage, men VIF har lidt bedre muligheder til at rotere og det er større risiko for at hjemmeholdet stiller mere svækket end udeholdet torsdag.

Kilder

til.no, vif.no, soccerway.com, oddsportal.com, eliteserien.no

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback