18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tricked - 4glory: (AH: -1,5 Maps) 1

25. januar 2021 kl. 12:00 - Snow Sweet Snow 1 Regionals
25. jan. 2021 kl. 01:24 (Opdateret 25. jan. 2021 kl. 20:11) 25/01
56
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Snow Sweet Snow 1 Regionals

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 50-0-50%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Tricked med god dansk mentalitet bag sig, skal tromle 4glory over. Seriøsiteten hos Tricked og jagten efter top50 - giver den sejren i dag. 4Glory med en fin trio på holdet, vil dog skyde fra sig. Deres topniveau er super fint, når det rammes.
Det taler for
 • Tricked har til min overraskelse, set gode ud. De har virkelig forberedt sig, til år 2021. Taktisk er Tricked meget velspillende. Fire sejre ud af fem i 2021. Kun afgivet 3 maps i de fem kampe. 3/4 sejre er vundet 2-0. 4glory derimod ligner et hold, der spiller lidt efter hvordan solen skinner. Der mangler simpelthen taktisk snilde her.
 • 4gloty absolutte bedste map, burde blive banned. Det er Inferno, som Tricked hidtil har banned i samtlige kampe. 4glory for det svært i vetoen. Tricked spiller samtlige maps. Om det er HLTV eller andre mindre turneringer som ESEA. Tricked er forhåndsfavorit på alle maps efter bans.
 • Kir og Lucky ser varme ud. Det en duo med stort potentiale, på den danske scene. Det er uden tvivl de bedste spillere, på serveren i dagens kamp. Vild rating de sidste 5 kampe, samt høj impact. Synergien og holdspillet er taget et niveau op.
 • Taktisk, fire-power, raw-talent og ingame-IQ: Det er punkter, som må tilskrives Tricked. Dette 4glory hold har jeg svært ved, at se hvor de vil hen i verden.
 • Tricked møder et 4glory med et lineup, som mangler erfaring. De har sammen 8 kampe. Derfra er det begrænset, hvad de forskellige spillere har spillet. Tricked spillerne er unge, men har trods alt, utrolig mange kampe sammen. Derudover er de anført af Sycrone. En herre med erfaringen med sig. Han ligner desuden også en mand, som har gjort godt af pausen. En helt ny udgave af ham.
Hold øje med
 • Utilregneligt dårlig taktisk cs, kan være svært, at møde. 4glory kommer med to fine sejre i bagagen. Sejr mod både Skade og Fate. Den uortodokse måde at spille cs på drillede de to hold. Det kan også komme til, at tage Tricked med bukserne nede, hvis koncentrationen fejler.
 • 4glory har tre maps de spiller "tit". Det Dust2, Inferno og Mirage. Til tider har 4glory vist fin cs. Så er Tricked ikke 100%, så kan et map smides. 2-0 er som altid farligt at gå med.
 • 80% af Tricked mandskabet er 20år eller under. Unge spillere laver fejl, det sker også hos Tricked. Der er perioder, hvor IQ'en og den taktiske del lukker ned. Selv på dette niveau, er der ikke plads til sådanne upser.
 • c0llins, Katalic og Dragon er på dagen, nogle habile spillere. Deres topniveau kan uden tvivl matche Tricked. Så finder de en god omgang stabil cs. Så kan det se fornuftigt ud. Trioen snitter over 1.0 i rating og har en god impact på serveren.
Oddsmarked

Nordicbet og danskespil har også fin værdi. Ikke mange er kommet med odds på denne kamp
Licensløse bookies følger også med værdi

Kommer Tricked ud som de forrige fem kampe. Så har jeg svært ved, at se hvad 4glory skal gøre for at vinde. Tricked er et roster fuld af seriøsitet og vilje. Tricked jagter den top50, og er sikker på, at fortsætter udvikligen, så skal den nok komme i hus. Tricked er så meget bedre cs-spillere end dem på den anden side. Spiller for spiller, er Tricked et niveau bedre på samtlige positioner. 4glory skal håbe på, at møde Tricked på en dårlig dag.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback