18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Toulouse - AC Ajaccio: (AH: -0,25) 2

Match center
20. maj 2012 kl. 21:00 - Fodbold, Frankrig - Frankrig Ligue 1
Stadium Municipal
Opdateret
0
Profession: Journalist. Uddannelse: cand.oecon og skolelærer.
Har de seneste 17 år beskæftiget sig professionelt med sports-betting med plus på kontoen.
Været spilekspert og spilredaktør hos Berlingske Tidende, Ritzaus Bureau, B.T. samt de seneste syv år TIPS-bladet.
Indstiftede ved årsskiftet 2004/05 på TIPS-bladet det såkaldte Hitrate-regnskab, som løbende monitorerede tilbagebetalingen af væddemåls-anbefalinger.
Resultat 2005: 108,0 %.
Resultat 2006: 113,1 %.
Resultat 2007 (første halvår, indtil start på BetXpert): 129,5 %

Har de seneste fem år været bosiddende fifty/fifty på bookmaker-øen Malta, bl.a. som konsulent for bookmakerfirmaer, og i den italienske fodbold-metropol Milano.
Sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
Speciale-område: Fodbold.
Med baggrund i de foregående års regnskaber må det ultimative "jagt-område" beskrives som Europa Cup’en. De seneste syv år har med én sæsons undtagelse givet solidt overskud i Champions League, UEFA Cup og Intertoto Cup. Specielt sommeren/det tidlige efterår er traditionelt overskudsgivende, hvilket vil sige Intertoto Cup’en, kvalifikationen til Champions League samt kvalifikationen og hovedturneringens 1. runde i UEFA Cup’en.
Andre fodbold-områder med traditionelt godt afkast: Landskampe, Italien, Østeuropa, Latinamerika.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 37-30-33%
Betvalue: 102,84%
Spilbar ned til odds: 2,12
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Toulouse to lose... Undskyld, jeg kunne ikke nære mig for den letkøbte fonetiske joke, men i resten af analysen skal jeg nok være seriøs. Situationen i denne kamp er enkel. Toulouse er nr. 8, Ajaccio nr. 18. Men Toulouse har reelt intet at spille for (holdets EL-chance er meget, meget lille), mens Ajaccio skal have point (og helst alle tre), ellers rykker de ud.

Det må betyde en motivations-forskel, og oven i hatten peger teamnews også Ajaccios vej, da Toulouse har fire stamspillere og tre ikke uvæsentlige reserver ude, mens Ajaccio modsat er i stand til at stille i stærkeste.

Ajaccio skal vinde for at det fulde odds skal komme til udbetaling. Odds 1,42 ved uafgjort.

Spil-form: Ajaccio er i den situation, at hvis uheld er ude (i tre af de andre kampe i denne sidste spillerunde i Ligue 1), så skal Ajaccio vinde for at sikre forbliven i rækken. Uafgjort risikerer imidlertid meget vel at være nok. De omstændigheder smitter lidt af på mit spil-valg, hvor jeg har besluttet mig for Ajaccio på en Asian Handicap +0,25-linie. Det betyder, at Ajaccio skal vinde for at det fulde odds skal komme til udbetaling, men der er det også gevinst (i så fald blot til det ”halve” odds 1,42 hos SBObet og 1,41 hos Bet365), hvis kampen ender uafgjort.  

Bedste odds på Ajaccio på Asian Handicap +0,25: 1,85 hos SBObet.

Bedste odds på Ajaccio på Asian Handicap +0,25 hos dansk-licenterede spiludbydere: 1,83 hos Bet365.

Motivations-forskel: Vi er fremme ved 38. og sidste spillerunde i den franske Ligue 1. Nogle hold har alt at spille for, andre har ikke, og i dette opgør mellem Toulouse og Ajaccio har vi et tilfælde, hvor det ene hold kæmper for at undgå nedrykning, mens det andet reelt intet har at spille for.

Toulouse' situation: Toulouse har i denne maj måned sat en ellers sandsynlig Europa League-billet over styr (okay, det har de ikke helt endnu, men det er 99,99 procent sikkert) med tre uafgjorte i de seneste tre kampe. 0-0 ude mod Brest, 0-0 hjemme mod Nice og senest 1-1 ude mod Dijon er ikke godt nok til en billet ud i Europa, eller rettere, det er det efter alt sandsynlighed ikke.

Fjerde-placerede Lyon – som også slutter på fjerdepladsen uanset resultaterne her i sidste spillerunde – har som bekendt vundet Coupe de France, hvilket betyder, at nummer fem i Ligue 1 tager den sidste Europa League-plads. Den femteplads ligger Bordeaux i øjeblikket på med 58 point, to flere end Toulouse, som også har en betydeligt dårligere målscore.

Toulouse skal derfor samtidigt med, at de selv vinder over Ajaccio, håbe på, at Bordeaux taber ude til St. Etienne. Det nytter imidlertid ikke noget, da netop St. Etienne ligger mellem Bordeaux og Toulouse med 57 point.

Eneste mulighed for, at Toulouse kan tage femtepladsen er et uafgjort resultat mellem Bordeaux og St. Etienne samtidigt med, at Toulouse selv slår Ajaccio med minimum syv mål, hvilket ikke kommer til at ske (og selv da ville Toulouse ikke være sikker på femtepladsen, da det yderligere kan spoleres af, hvis Rennes også med 57 point vinder hjemme over Dijon.

Reelt har Toulouse derfor udspillet sin rolle og har intet at spille for.

Ajaccios situation: Temmeligt anderledes forholder med sig med Ajaccio. Korsika-klubben er i øjblikket under den kritiske nedrykningsstreg, men stillingen i bunden er højst uoverskuelig.

Lad mig ridse op:

Alleredes nedrykket er Auxerre med 34 point. Næstsidst er Dijon med 36 point. Og på en delt tredjesidste-plads (tre klubber rykker ud) ligger Ajaccio, Brest og Caen med 38 point, blot har Ajaccio dårligst målscore af disse tre.

Rednings-aktionen er dog ingenlunde håbløs for Ajaccio, da også Nice, Lorient og Sochaux med 39 point, samt Valenciennes med 40 point er indblandet i nedrykningskampen. Faktisk stiller det sig således, at Ajaccio med en sejr i Toulouse vil være matematisk sikker på forbliven i rækken, da Valenciennes og Caen møder hinanden her i sidste spillerunde, og de dermed ikke begge kan tage tre point. Ydermere kan ét point vise sig nok for Ajaccio, det hvis enten Caen taber ude til Valenciennes eller Brest taber ude til Evian, samtidigt med, at bagvedplacerede Dijon ikke vinder ude over Rennes. Alt i alt ikke usandsynligt, at ét point kan vise sig nok for Ajaccio.  

Rollerne er således fordelt her. Toulouse har intet at spille for, mens Ajaccio med sejr redder livet og med uafgjort også har pæne chancer for at rykke over stregen. Et nederlag vil derimod betyde degradering til den næstbedste række.

Vi skal selvfølgelig også have Ajaccios seneste resultater med. I starten af maj vandt Ajaccio 2-1 hjemme over Sochaux, siden er fulgt et nederlag 1-2 ude til Evian, og senest blev det til 1-1 hjemme mod Lyon.

Statistik indtil nu - Toulouse: Statistikken viser, at Toulouse over hele sæsonen er 15-11-11 med 10-5-3 hjemme på Stadium Municipal. Træner Alain Casanovas mænd har gjort det fint i denne sæson, men med den seneste uafgjorte mod Dijon er chancen for europæisk kvalifikation forspildt, og man kan på den baggrund godt tvivle lidt på Toulouse-mandskabets motivation.

Statistik indtil nu - Ajaccio: Udeholdet Ajaccio er blot 8-14-15 (bortset fra Brest det mest uafgjort-spillende hold i Ligue 1), og udebanen siger kun 2-6-10. Det er der for så vidt ikke noget overraskende i alt den stund, at Ajaccio (ligesom den anden store Korsika-klub Bastia) traditionelt altid har været meget stærkere hjemme end på fremmed græs. Motivationen hos Ajaccio bør der imidlertid ikke være tvivl om denne søndag, de skal simpelthen have point, ellers rykker de ud.

Vi skal over til teamnews, og ligesom motivationen, så taler den ikke værterne fra Toulouse’ vej.

Trupnyt - Toulouse: Sidste uges opgør i Dijon var Toulouse’ sidste chance for at kvalificere sig til Europa, men med kun uafgjort 1-1 kiksede det. Resultatet var imidlertid super-flatterende for Toulouse, som reelt blev udspillet. Ydermere lykkedes det de to faste forsvarere, Daniel Congre og Cheikh M’Bengue, at pådrage sig karantæne, så de kan ikke være med mod Ajaccio.

Derudover har Toulouse en række spillere ude skadet, det drejer sig om de to målmænd Yohann Pele og Marc Vidal (keeper Ali Ahamada er dog en god mand mellem stængerne, så det burde ikke have den store betydning) samt ikke færre end fem midtbanefolk, de to faste Franck Tabanou (som må betegnes som lidt af en nøglespiller) og Etienne Didot, samt reserverne Mikael Firmin, Paulo Machado og Daniel Braaten. Med Tabanou og Didot ude virkede det ret sikkert, at en hvilken som helst af Firmin, Machado og Braaten ville blive sendt på banen, men det kan ikke lade sig gøre, så Alain Casanova må dykke dybere i truppen.

Trupnyt - Ajaccio: Hos gæsterne fra Korsika er fraværs-situationen betydeligt mere overskuelig. Tre mand er ude, idet forsvareren Anthony Lippini har karantæne og to andre forsvarere, Leyti N’Diaye og Mickael Charvet, er ude med skader. Hvad der imidlertid er vigtigt er, at ingen af disse tre har plads i Bastias optimale start-11’er betydende, at træner Olivier Pantaloni er i stand til at sende sit stærkeste hold på banen. Stillet over for det mangler Toulouse som sagt fire stamspillere og i denne sammenhæng tre øvrige ikke uvæsentlige midtbanefolk.

Holdene: De sandsynlige start-opstillinger:

Toulouse (4-1-4-1): Ali Ahamada; Pavle Ninkov, Mohamed Fofana, Aymen Abdennour, Serge Aurier, Etienne Capoue, Ahmed Soukouna, Pantxi Sirieix, Moussa Sissoko, Adrien Regattin og Emmanuel Riviere.

Ajaccio (4-2-3-1): Guillermo Ochoa; Fousseni Diawara, Carl Medjani, Johann Poulard, Samuel Bouhours, Mehdi Mostefa, Jean Pierazzi, Benjamin André, Johann Cavalli, Damien Tiberi og Eduardo Ribeiro.

Konklusion: Motivations-forskel tilsat teamnews betyder, at jeg ser værdi i indskud på, at Ajaccio får et resultat med hjem fra Toulouse. For egen rulle har jeg kastet fire af fem mulige units afsted på Ajaccio på et Asian Handicap +0,25.

  • God velkomstbonus på sport
  • Stort spiludvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
  • Rigtig god mobilapp
  • Meget brugervenligt og flot site
  • Konkurrencedygtige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback