19. november 2017 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Olimpico Grande Torino    Luca Banti
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 57-25-18%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Torino fik senest et point hos formstærke Inter og har normalt et godt tag på Chievo. Gæsterne fik uafgjort hjemme mod Napoli og parkerede bussen, men hjemmeholdet bør have gode muligheder for tre point mod et svingende udehold.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Torino har fået farlige Belotti tilbage i angrebet, og det har betydet fire point i de seneste to kampe og at tingene igen fungerer i det offensive.
 • Hjemmeholdet spillede senest 1-1 i Milano mod Inter som havde vundet 5/5 hjemmekampe, man stod stærkt defensivt og fik lukket godt af.
 • I Belotti, Iago Falque og Ljajic har Torino en farlig offensiv som bør kunne true Chievo, specielt på omstillingerne, hvor gæsterne virker tunge.
 • Torino skabte ganske fint med chancer mod Cagliari i seneste hjemmekamo, det kan blive samme billede i dette opgør, hvor hjemmeholdet bør være spilstyrende.
 • Defensivt er Torino stærke, og Chievo kan få store problemer med at komme frem og true hjemmeholdet, specielt hvis Inglese bliver lukket helt ned.
 • Gæsterne har været svage på udebane i de seneste to kampe, hvor man har skabt alt for lidt, og senest løb ind i en 4-1 lussing mod Sampdoria.
 • Normalt har Torino et god tag på Chievo, man har nemlig vundet fire ud af de seneste fem indbyrdes opgør når man har spillet i Torino.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Chievo spillede 0-0 hjemme mod Napoli inden landsholdspausen, hvor man stod stærkt defensivt, og det bør give selvtillid efter et par store nederlag.
 • Spillerne kan måske være en smule rustne efter landsholdspausen.
 • Torino har haft en smule problemer med de små hold i denne sæson sen sejr mod Benevento, og kun uafgjort mod Verona og Crotone.
 • Gæsterne er en vanskelig modstander at spille mod specielt fordi de har en betonmur i forsvaret med erfarne spillere som Gamberini og Gobbi.
 • Chievo har kun tabt to af de første seks udekampe i denne sæson.

Argumenter i kursiv de elementer jeg mener oddsætterne/markedet især overser/fejlvurderer

Oddset: Også værdi Unibet 1,82 og Betsafe 1,81.

Oddsudvikling: Oddset åbnede i 1,61 hos Bet365 men er siden røget op i odds 1,83, og oddset har været en smule stigende de fleste steder, jeg forventer dog ikke at det vil stige yderligere.

Markedsoverblik: En toneangivende licenløs bookmakere er i odds 1,86, og åbnede i odds 1,61.

TORINO:

Hjemmeholdet har så småt fået alle vigtige brikker med igen i startopstillingen, hvilket man så senest i Milano, hvor man spillede 1-1 mod formstærke Inter, og hvor man stod rigtig stærkt defensivt, og fik lukket godt af for milanesernes offensiv.

Ser man på de to mandskaber så virker hjemmeholdet en tand bedre end Chievo, man har flere strenge at spille på i det offensive, og virker mere stabile defensivt, og med noget som ligner stærkeste opstilling så bør Torino have gode muligheder for at få tre point i søndagens opgør.

Man har vundet fire af de seneste fem indbyrdes opgør når man har spillet i Piemonte, træner Sinisa Mihajlovic ændre sandsynligivs ikke det store i forhold til opgøret i Milano for to uger siden, og klubejer Cairo har meldt ud at man i denne sæson går efter Europa League pladserne, hvilket betyder at disse slags kampe på hjemmebane skal vindes.

Torino er kendt for at spille offensivt hjemme og ikke mindst skabe masser af chancer, hvilket man så senest i hjemmekamp mod Cagliari, og det bliver muligvis samme billede man kommer til at se i søndagens opgør, hvor man vil prøve at sætte sig på opgøret mod et Chievo mandskab som har lukket ti mål ind i de seneste fire spillerunder.

Torinos hjemmebanestatistik: 2-2-1, målscore 9-6.

Trupnyt: Hjemmeholdet har alle mand klar til opgøret.

Torinos forventede startopstilling: 4-3-3: Sirigu, De Silvestri, N´Koulou, Lyanco, Ansaldi, Obi, Rincon, Baselli, Iago Falque, Belotti, Ljajic.

CHIEVO:

Gæsterne spillede seneste 0-0 hjemme mod topholdet fra Napoli, hvor man overraskende stod rigtig stærkt defensivt specielt efter at have fået et par lussinger mod både Milan og Sampdoria, men man kommer ikke udenom at skal man have point mod et hjemmestærkt mandskab som Torino så skal man stramme op i det defensive.

Man har haft problemer i de seneste to udekampe mod Sassuolo og Sampdoria, hvor det kun er blevet til et point, og hvor man generelt har skabt alt for lidt i begge opgør, og selvom man kun har tabt to af de første seks udekampe i denne sæson, så er Chievo normalt ikke et mandkab som har det bedst på udebane.

Det bliver sandsynligivs et Chievo mandskab som vil stå meget lavt på banen som man kommer til at se, og hvor hjemmeholdet vil prøve at sætte sig på opgøret. Man har i Roberto Inglese et farligt våben i det offensive som kan gøre ondt på Torino, men han har været meget anonym i de seneste par kampe, og transferrygterne om at han allerede skifter til Napoli i januar har måske påvirket ham en smule.

Træner Rolando Maran ser ud til at stille med nøjagtig samme startopstilling som senest spillede 0-0 i Verona mod Napoli inden landsholdspausen for to uger siden.

Chievos udebanestatistik: 2-2-2, målscore 6-9.

Trupnyt: Gæsterne fra Verona kommer til Torino i noget som ligner stærkeste opstilling, og har ikke vigtige fravær i truppen.

Chievos forventede satrtopstilling: 4-3-1-2: Sorrentino, Cacciatore, Tomovic, Gamberini, Gobbi, De Paoli, Radovanovic, Hetemaj, Castro, Birsa, Inglese.

Kilder: Gazzetta dello Sport, sportnotizie24.it, torinofc.it, chievoverona.it, larena.it, lastampa.it

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback