Annonce

Topscorer: Marcondes, Kirkevold eller Asante bliver topscorer

21. maj 2018 kl. 12:00
9. feb. 2018 kl. 14:51 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 09/02

Kommentarer (5)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 75%
Betvalue: 127,50%
Spilbar ned til odds: 1,33
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Stor uenighed blandt bookmakerne giver mulighed for et fint sæsonspil på hvem der bliver topscorer i Superligaen. Spillet går på at det er en fra den nuværende top 3 på topscorerlisten(Marcondes, Kirkevold og Asante) der løber med topscorer titlen.

Lad os starte med den nuværende top 12 på topscorer listen:

 1. Marcondes - 17 mål
 2. Kirkevold - 13 mål
 3. Asante - 12 mål
 4. Sørloth - 10 mål
 5. Sotiriou - 8 mål
 6. Onuachu - 8 mål
 7. Halimi - 7 mål
 8. Pukki 7 mål
 9. Pavlovic - 7 mål
 10. George - 7 mål
 11. Verbic - 7 mål
 12. Jacobsen - 7 mål

Medmindre der kommer en spiller fra baghjul og går helt målamok, virker det sandsynligt at sæsonens topscorer skal findes blandt disse spillere. Blandt disse spiller Marcondes, Sørloth og Verbic ikke længere i ligaen, hvorfor Sørloth og Verbic kan tages ud af ligningen, mens Marcondes med sin føring stadig har chancen for at kopiere Aron Johannsson som tidligere blev superliga topscorer på trods af at blive solgt i vinterpausen.

Det taler for bettet:

 • For at bettet skal tabes, skal de resterende på listen op og score minimum 9-10 mål i de resterende 17 kampe, og samtidig vil det kræve at Kirkevold eller Asante ikke overgår Marcondes og hæver overliggeren. 
 • Hobro og Kirkevold risikerer at komme i nedrykningsspil hvor modstanden er lettere
 • Marcondes afgang kan give mere plads til afslutninger til Asante
 • Hverken FCK eller BIF har en decideret goalgetter for tiden, men målene fordeles jævnt mellem angriberne.
 • Med købet af Fischer og Santander på vej tilbage, kan det betyde mindre spilletid til Sotiriou og Pavlovic
 • FCM har solgt deres startende backs i vinterpausen, som har bidraget godt offensivt, og Sørloth ligger også højt på assistlisten. Sørloths afløser er desuden næppe selvskrevet til startopstillingen fra start, så forsvarene kan fokusere mere på Onuachu.

Det taler i mod bettet:

 • Marcondes lavede udover sine mange mål ligeledes mange assists og tog en del fokus, og hans fravær kan gøre det sværere for Asante at score mål.
 • Kirkevold har scoret tæt på halvdelen (13 ud af 27) af Hobros mål - en helt uhørt høj andel som næppe kan vedligeholdes, og de forskellige forsvar er nok også mere opmærksomme på ham nu end i starten af sæsonen.
 • Både BIF og FCM  var rigtig godt kørende i efteråret og scorede rigtig mange mål. Hvis de rammer nogle stimer kan hullet hurtigt blive lukket.
 • Med Sørloth væk, kan det være det giver flere chancer til Onuachu
 • FCK har forstærket sig offensivt med Robert Skov og Viktor Fischer, og må forventes at være opsatte på at gøre det bedre end de gjorde i efteråret hvor de var elendige, da de ellers risikere helt at misse de europæiske pladser til næste sæson.

Sådan laver du spillet:

Sæt 33,96% af indsatsen på Asante til odds 5 på Unibet

Sæt 37,74% af indsatsen på Kirkevold til odds 4,5 på Unibet

Sæt 28,30% af indsatsen på Marcondes til odds 6 på Bet25(hvis jeg ikke må henvise til dem, er der også odds 4,5 på Danske Spil hvilket også kan bruges)

Den største trussel for spillet er i mine øjne hvis FCM og Onuachu rammer ild i foråret, og giver ham måske 10-12% chance for at blive topscorer. Der er bred enighed blandt bookmakerne om at der skal være odds 8 på Onuachu som topscorer. Hvis man er kylling kan man derfor tage det odds med(så hedder fordelingen i procent 28/31/23/18), så man får et samlet odds på 1,4, som til gengæld virker meget sikkert.

For de mere modige kunne et alternativt spil være Kirkevold+Asante alene til samlet odds 2,37, hvis man tror at de kan hente de hhv. 5 og 6 mål de mangler i foråret for at overhale Marcondes.

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform
Feedback