18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Topscorer i Superligaen:: Andreas Cornelius

3. marts 2013 kl. 16:00
Opdateret
1
6
0
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (6)
Chance: 50%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Ladbrokes Spil nu hos Ladbrokes
Hvem bliver målkongen i årets Superliga?

Favoritten er den brandvarme kometangriber Andreas Cornelius, der deler førstepladsen på topscorerlisten sammen med AGF´s Aron Johannsson. Der er et pænt spring ned til de øvrige kandidater, men meget kan ske i de sidste 13 kampe inden sæsonafslutningen (den 19. maj).

Der er i disse dage rygter om at Johannsson er taget til Holland for at gennemgå et lægetjek hos AZ Alkmaar. Det er svært at finde rundt i diverse transferrygter, men det virker sandsynligt, at AGF sælger deres topscorer i de kommende dage.

Det vil selvfølgelig have stor betydning for chancerne for at Cornelius ender som ligatopscorer.

Med et hattrick for ligalandsholdet mod Canada viste Cornelius endnu engang, at han har styr på hvor målet står, og det ligner et succesfuldt forår, hvor Cornelius skal føre FCK til det danske mesterskab i en spændende offensiv med Nicolai Jørgensen og Cesar Santin.

Lad os først tage et kig på topscorerlisten; den afslører tydeligt, hvorfor der er masser af værdi i odds 2,25. Specielt hvis Aron Johannsson virkelig skifter til AZ Alkmaar.

Cornelius er stadig favorit til at blive ligatopscorer, selv hvis Aron Johannsson bliver i AGF i foråret, men det gør bestemt spillet bedre, hvis Brian Steen Nielsen tager imod de 12 millioner fra den hollandske klub.

TOPSCORERLISTEN EFTER 20. SPILLERUNDE

1.  Andreas Cornelius 14 mål 
1.  Aron Johannsson 14 mål 
3.  Ronnie Schwartz 10 mål 
4.  Cesar Santin 9 mål
4.  Nicolai Jørgensen 9 mål 
4.  Marvin Pourie 9 mål 
4.  Joshua John 9 mål

Det er dog ikke udelukkende et opgør mellem Cornelius og Johannsson, da det selvfølgelig er muligt, at en Ronnie Schwartz, Marvin Pourie eller Joshua John går målamok i de sidste 13 spillerunder. Og så er der såmænd også et par konkurrenter i FCK truppen til at udfordre Cornelius på topscorertronen.

SKIFTER ARON JOHANNSSON TIL AZ ALKMAAR?

Det er især Ekstra Bladets Klaus Egelund, der mener at have insiderviden om en aftale er faldet på plads mellem AGF og AZ Alkmaar. Det meddeles således, at Brian Steen Nielsen har sendt den islandske angriber til Holland til det obligatoriske lægetjek, og der forberedes en præsentation allerede mandag.

Det er klart, at EB skal have fyldt noget i deres avis hver dag, og så er transferrygter en vigtig del her i vinterpausen, så det hele ikke bliver håndbold VM og Laudrup´s Swansea på alle siderne. For et par dage var polske Lech Poznan åbenbart interesserede i Johannsson, men der lader til at være lidt mere kød på denne AZ historie.

SUPERLIGAENS MÅLKONGE - ANDREAS vs. ARON

Skulle Aron Johannsson nu blive i Aarhus, så vil han selvfølgelig være største trussel og en klar kandidat som ligatopscorer.

Det er ganske forfriskende med en Superliga sæson, hvor det er et par unge målslugere, der kæmper om at ende øverst på topscorerlisten. Både Cornelius og Johannsson har scoret mål på samlebånd og gået i et uimodståeligt udbrud med 14 sæsonmål hver i de hidtil 20 spillerunder.

Cornelius har dog en klar fordel, da FCK suverænt er ligaens bedste mandskab og der bliver losset masser af kvalificerede bolde ind i boksen til den blonde bomber, der får serveret mange gyldne assists fra holdkammeraterne.

Men teenageangriberen må kæmpe med især Santin og Nicolai Jørgensen om at få lov til at afslutte angrebene, men det er nu lykkes at holde godt gang i samtlige tre målfarlige profiler.

Imens skal Aron Johannsson være yderst effektiv, da AGF ikke lykkes med at sætte modstanderne under pres, og Peter Sørensen´s tropper skaber ikke samme antal målchancer som hos FCK.

AGF har flere spændende offensive spillere, men Johannsson har været deres go-to-guy i denne sæson, når bolden skulle i kassen.

Begge strikers har killer instinktet og køligheden til at slå til, når bolden kommer dumpende i feltet. De er ikke kendt for at afdrible hele forsvarskæden eller saksesparke bolden op i krydset, men bolden havner alligevel i netmaskerne. Hos FCK har Cornelius imponeret ved at dominere luftrummet, mens Aron Johannsson ofte udnytter hurtigheden til at komme afsted i kontra-angreb hos AGF.

Det har gang på gang snydt forsvarsspillerne hos Superliga mandskaberne, men det ser ud til at Aron Johannsson kan være tabt for Superligaen og tager springet til Holland og AZ Alkmaar.

  • God service

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 17. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Bayern München - Arsenal: 2
2,75
Placer Bet
Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback