18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Top 2 Gruppe B: Sinners

29. september 2021 kl. 19:00 - IEM Fall 2021 Europe
28. sep. 2021 kl. 16:06 (Opdateret 4. okt. 2021 kl. 11:53) 28/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

IEM Fall 2021 Europe

Chance: 19%
Betvalue: 114,00%
Spilbar ned til odds: 5,26
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Sinners har fornyligt vist, at de kan drille de store drenge, i form af tier1 hold. Sinners har hele pakken til, at kunne levere en overraskelse her. COL, Astralis og Heroic er større favoritter. Tre erfarne hold, som har niveauet og tempoet.
Det taler for
 • Sinners er det eneste hold, udover Heroic som har et lineup, der har spillet længe sammen. Et godt teamplay, kan blive afgørende i disse Bo1 kampe.
 • Sinners har allerede vist, at de trives godt, i disse tier1-tier2 kampe. Hold som Furia, Fnatic og G2 har Sinners besejret. Sinners har et topniveau, som kan drille alle hold i gruppen.
 • Mappet Dust2 er det eneste map, som Sinners ikke spiller. De har en map pool, hvor Sinners kan køre efter svaghederne hos modstanderne. Seks maps vindes med en win rate, som er over 55%. Der er flere af favoritterne, som har maps der ikke spilles meget.
 • Sinners har kun Oskar, som har den store erfaring med Lan. Når det er sagt så: Kommer Astralis med en mail-awper, som jeg tror får det svært. Bubzkji som heller ikke, har den store erfaring. Col kommer med et nyt setup. Endpoint har ikke Boros med til turneringen. MR er et nyt lineup, som skal spilles til. Sinners kan udnytte huller her.
 • Oskar og Neofrag skal drive holdet. De snitter hhv 1.18 og 1.16 i rating. Men en vigtig ting er, at Shock igen viser niveau. En support-spiller, som skal i gear for, at Sinners skal tages seriøst. Sinners er et hold, med massere af kvalitet og potentiale.
 • De sidste 3 uger, har Sinners vundet 13 kampe og kun tabt fire. Så det et Sinners i topform. Bo1 kampe er noget, som de normalt har det godt i.
Hold øje med
 • Der kommer flere hold, til denne turnering som har mere erfaring end Sinners. Denne "Lan-ting" er noget nyt for Sinners. Nerver kan hurtigt overtage spillets-flow.
 • Heroic kommer i topform. Holdet som giver konstant. COL kommer i så god form, som er muligt. De har spillet fantastisk (Minus 16-0 map nederlag) - Astralis spillede en fin BLAST turnering. Så der er tre hold over SInners, som vil være favorit - Både indbyrdes og odds-mæssigt.
 • Sinners er og bliver aldrig et super godt taktisk hold. Det er stadigvæk et hold, som taber kampe pga personlige fejl.
 • Sinners er et hold, som har lidt mere afhængig, af en eller to mand. Der har flere af de store hold, lidt flere profilerne på holdet, hvor topniveauet også er højere. Tempoet og niveauet bliver anderledes, end en tier3 kamp.
 • Heroic, Astralis og Col bringer mere erfaring, firepower, og taktisk-snilde til turneringen. Sinners kan hurtigt komme til, at ligne et hold, som er bagud på niveau. Der sidder tre taktiske genier, hos de tre hold.
 • Sinners får en svær start, med kamp mod Complexity og Heroic. Ender det i 0 points, så kan løbet hurtigt være kørt rent mentalt.
Oddsmarked

Desværre kun Danskespil, som har spillet her.

Complexity, Heroic og Astralis er favoritterne til, at tage gruppens to pladser.
Intet er afgjort på forhånd, når det er Bo1 kampe vi snakker om. 

Heroic: Det er et hold, som skal gå videre. Det ville overraske mig, hvis ikke de tog førstepladsen. De har et godt hold, som har kørt videre på den høje klinge. Holdet har alt, hvad et godt hold skal indeholde. De virker som en enhed, som er spillet 100% sammen. 

Complexity: Et hold som overraskede mig meget. Det gode teamplay var noget, som kom bag på mig i stor stil. Coldzera lignede et mand, som har spillet på holdet længe. Der er dog huller, som endnu ikke er udfyldt. Holdets map pool, kan også godt blive et problem. Nuke og Ancient har været de klart bedstspillende maps, men de maps vil med garanti, ikke blive spillet på alle fem maps.

Astralis: Efter jeg har undersøgt/tænkt tingene igennem. Så jeg bange for, at Astralis falder ethundrede procent igennem... Negativt. Dette er en kæmpe turnering for holdets nye "Device" - Lucky skal dominere mere, med den awp som han er født med. Hans impact skal være enorm, hvis Astralis skal have succes. Bubzkji har ikke været kastet meget i ilden, men det bliver han nu. De to unge mænd, skal steppe op hvis ikke Astralis skal fejle. Det så også fint, at "Den magiske Emil og Duppe har fundet lidt niveau igen. Men der skal ikke meget modgang til, at duppe har smadret en skærm eller mus. Astralis er ikke gode gamle Astralis, og det bliver de heller ikke under IEM. 

Der er flere, som ligger på lur, hvis ikke COL og Astralis rammer topspil fra start af. Der er ikke tid til fiesta her.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback