18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tony Ferguson - Justin Gaethje: 1

19. april 2020 kl. 06:00 - Mixed Martial arts, UFC
7. apr. 2020 kl. 03:06 (Opdateret 19. apr. 2020 kl. 14:14) 07/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (8)

UFC 249. Main event i Lemoore. Interim-titelkamp på letvægt.

Chance (1-2): 64-36%
Betvalue: 103,68%
Spilbar ned til odds: 1,56
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Ferguson er ubesejret i knap otte år. Gaethje besidder enorm power, så han må aldrig dømmes ude, men hvis han ikke får succes tidligt, så er min fornemmelse, at Ferguson vil begynde at tage over. Hans alsidighed og kondition gør udslaget.
Det taler for
 • Ferguson har været rødglødende de seneste år. Han kommer til kamp efter tolv sejre på stribe.
 • Ferguson kan afgøre kampen overalt. Han er en sublim fighter, som er farlig på alle områder.
 • Ferguson er en vildmand med uendelig kondition. Han bør etablere et overtag, som tiden går.
 • Ferguson har en glimrende kæbe og en ukuelig vilje, så han bør være umådelig svær at stoppe.
 • Gaethje har udviklet sin teknik markant, men hans defensiv er stadig et stort spørgsmålstegn.
 • Gaethje tager kampen med tolv dages varsel. Den korte forberedelse kan blive en vigtig faktor.
Hold øje med
 • Gaethje er en uhyggelig modstander for enhver. Han har set forrygende ud de seneste kampe.
 • Gaethje bliver ved med at komme frem uanset hvad, så han har knækket mange modstandere.
 • Gaethje besidder enorm power i sine slag og leg kicks, så han kan afgøre kampe til enhver tid.
 • Gaethje har 19 stoppages i 21 sejre. Han er en farlig finisher, som altid leder efter knockouten.
 • Ferguson har fokuseret på Nurmagomedov længe, så denne kamp må føles som en skuffelse.
 • Ferguson stoler meget på sin toughness og sit forsvar på jorden, så han kan være udsat tidligt.

Odds

OBS: Foruden Danske Spil finder jeg værdi på dette spil hos Betfair Sportsbook.

Tony Ferguson er favorit overalt på markedet. Bethard og Bwin giver 1,55 på en sejr, Betsafe og Nordicbet giver 1,56, Betfair Sportsbook giver 1,61, mens Danske Spil giver 1,62. Kampen er lige blevet offentliggjort, så der er en række bookmakere på markedet, som endnu ikke har fået sat deres linje. Min klare fornemmelse er dog, at oddset på favoritten vil falde, så derfor anbefaler jeg allerede spillet nu.

Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at Nurmagomedov vs. Ferguson endnu en gang endte med at blive aflyst. Det er med et tungt hjerte, at jeg skriver om denne kamp, selvom sport naturligvis må komme i anden række, mens verden slås med corona-virussen. Femte gang skulle have været lykkens gang. Endelig skulle vi have set verdens to bedste letvægtere mødes, men den russiske mester er desværre fanget i sit hjemland, så han nu er blevet forhindret.

Når nu storkampen endelig skulle aflyses, så kan jeg ikke forestille mig en bedre reserve. Gaethje er en formidabel kæmper, som har gjort sig fortjent til et title shot. Jeg ville dog hellere have set ham med en fuld camp mod vinderen på et senere tidspunkt. Det lader ikke til, at UFC forstår, hvor vigtig en kamp Nurmagomedov vs. Ferguson er for sportens historie. Den vil aldrig appellere så bredt eller sælge så godt som Nurmagomedov vs. McGregor, men det er ikke pointen.

Det er en kamp, som alle fans har ventet på i årevis. Det er en kollision mellem to store mestre i deres prime, der begge har historiske win streaks. Ved at UFC insisterer på at afholde dette event, hvilket er blevet diskuteret ad nauseam i medierne og i sig selv er totalt uforsvarligt, så sætter de historien på spil. Sportsligt giver det lige så meget mening, som hvis man tisser i bukserne for at holde varmen. Der er ingen tvivl om, at Ferguson skal betragtes som favorit, men Gaethje er en reel fare, om han har trænet optimalt eller ej. Dette er isoleret set en helt fantastisk kamp mellem sportens største bersærkere, som jeg i alle andre situationer ville have været fuldstændig oppe at køre over, men lige nu var jeg helst fri.

Tony Ferguson

USA
36 år (12. februar 1984)
25-3
Ortodoks
Højde: 180 cm.
Rækkevidde: 194 cm.
Vægt: 70 kg.

Tony ”El Cucuy” Ferguson vandt The Ultimate Fighter 13. Han er tidligere interim-mester på letvægt hos UFC og er rangeret som nummer to i divisionen og nummer ni pound for pound hos Sherdog. Han er desuden tidligere mester på weltervægt hos PureCombat. Han har bl.a. besejret Joe Schilling, Brock Jardine, Ramsey Nijem, Yves Edwards, Katsunori Kikuno, Danny Castillo, Abel Trujillo, Gleison Tibau, Josh Thomson, Edson Barboza, Lando Vannata, Rafael dos Anjos, Kevin Lee, Anthony Pettis og Donald Cerrone, mens han bl.a. har tabt til Karen Darabedyan og Michael Johnson.

Justin Gaethje

USA
31 år (14. november 1988)
21-2
Ortodoks
Højde: 180 cm.
Rækkevidde: 178 cm.
Vægt: 70 kg.

Justin ”The Highlight” Gaethje er tidligere mester på letvægt hos WSOF og er rangeret som nummer fire i divisionen hos Sherdog. Han har bl.a. besejret Drew Fickett, Gesias Cavalcante, Dan Lauzon, Nick Newell, Melvin Guillard, Luis Palomino, Brian Foster, Luiz Firmino, Michael Johnson, James Vick, Edson Barboza og Donald Cerrone, mens han har tabt til Eddie Alvarez og Dustin Poirier.

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback