Annonce

tom60229 - Surrender: 2

21. januar 2018 kl. 16:00
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05
Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 47-53%
Betvalue: 111,30%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

HCT World Championship er i fuld gang, og imens store favoritter blandt EU som danske Hoej, Kolento og Neirea er slået ud, så klarer APAC sig fantastisk med deres 2 semifinalister, tom60229 og Surrender der klokken 15:30 spiller om en plads i finalen. 

I dette spil taler jeg for at det bliver Kim "Surrender" Jung-soo der kvalificerer sig videre.

Derfor skal du spille på den

- Surrender anses af mange som værende den bedste i verden i øjeblikket. Han er en spiller som mange har haft overset, og som der til HCT Summer Championship dukkede op ud af den blå med en masse fantastiske plays, hvilket har været med til at give ham denne status så hurtigt. Mange spillere lærer de forskellige matchups uden ad, og føler sig af den grund meget komfortable i deres spil, men det er lidt som om at Surrender har et ekstra lag af kreativitet og et overblik, der fører til fantastiske plays som mange overser, men som der giver Surrender de ekstra procenter i hans kampe. Vi ser eksempler på denne kreativitet i alle hans kampe, og han overrasker gang på gang med ting som ingen ville have overvejet at gøre.

Han har et fantastisk overblik over spillet, og han er super god til at spille til de bedste procenter i hans matchups. Det ser vi foreksempel mod OmegaZero i Summer Championship, hvor han trader begge hans minions ind i en houndmaster, for at spille uden om unleash the hounds. I denne situation var han på minimalt liv, og var lige præcist nået til det punkt hvor han kunne vende spillet i hans favør. Mange ville instinktivt have tradet sin ene minion ind, da det strider imod alt logik at smide to minions ind i én, hvis man kan undgå det. Det er denne betænksomhed der giver ham de ekstra procenter. Han overvejer alt, i modsætning til mange som der lader sig autopilot til mange trades. I denne situation ender det med at han overlever, og vinder spillet.

Lignende situationer er sket til det nuværende verdensmesterskab, hvor han f.eks. ikke life-tappede for at have større chance for at kunne trække sin 3/9 taunt fra sit deck, eller i hans priest mod druid hvor han lagde hans profet velen ud som bait til removal, så han kunne spille sin Lyra efterfølgende, hvilket medførte at han med utrolig kalkulation fandt nok damage til at gå igennem ShtanUdachi's armor.

- Han har vundet mod tidligere spillere med lignende lineups til tom60229, som f.eks. ShtanUdachi's lineup. Surrender's lineup er en smule unfavored i denne kamp, men han har i hans tidligere kampe vist, at der hvor hans lineup mangler procenter, så giver hans fantastiske koncentration og kalkulation ham de sidste vigtige procenter til at tage et game hjem.

- Surrender ligger bedre på Gosugamers' rangliste. Han ligger nummer 1 asia, hvor Tom ligger nummer 2, og så ligger han nummer 6 i verden, hvor Tom ligger nummer 18. Man må bestemt ikke blive alt for biased hvad angår Gosugamers og lignende ranglister, men det fortæller i hvert fald noget om, at han generelt slår spillere af højere kaliber end Tom gør, og at han nok henter flere procenter hjem i det lange løb end Tom gør. 

- Både Surrender og Tom kom til worlds gennem summer championships. Forskellen er dog, at Tom fik sin billet til Amsterdam fra hans 5-8 plads, hvor han derefter tabte. Surrender endte med at vinde det hele. Det siger måske noget om hvor godt spiller ligefor tiden, og det kunne tænkes at blandt andet det, har givet ham en stor selvtilid.

- Surrender er pt. ubesejret i en 14-15 HCT kampe (14 eller 15, kan ikke huske det præcise tal). Det er den længste streak nogensinde i HCT historie. Surrender spiller sit allerbedste lige pt., og der er meget der tyder på at den nuværende meta med Druid, Tempo Rogue, Highlander Priest, og Control Warlock er skræddersyet til Surrender's spillestil. 

Det skal du holde øje med

- Tom's lineup er som sagt en smule favored. Det er ikke noget helt stort, og Surrender har tidligere i turneringen slået lignende lineups ud som f.eks. ShtanUdachi's, men det er stadig noget man bør tage til overvejelse. Tom's lineup er ikke en kæmpe counter til Surrender's, men procenterne ligger matchup-vis til Tom's gavn.

- Tom har generelt haft mere erfaring gennem årene. Surrender er kun netop nu for alvor blivet opdaget inden for comp Hearthstone, og når mange castere og pro players går og kalder ham en potentiel bedste spiller inden for comp Hearthstone, så kan det godt være at der kommer lidt nerver i svære situationer.

- Hearthstone er i sidste ende et competitivt spil meget anderledes for mange andre e-sports, og det kan sammenlignes til poker, fremfor for eksempelvis League of Legends eller CSGO. De spiller for procenterne, og selvom spillere som Surrender ofte henter flere procenter hjem end andre, så kan et par dårlige matchups, en ringe start hånd, og lignende, tabte et game på stedet.

Imens jeg skriver dette lige nu, 01:33 om natten, så er Nordicbet de eneste ude med et bet på HCT. Det er først omkring 15-16 at kampen spilles, så tjek evt. sider som Bet365 for om de har lagt odds ud.

Feedback