18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Thomas Voeckler - Tom Danielson: 2

16. juli 2011 kl. 12:00
16. jul. 2011 kl. 02:29 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 16/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance (1-2): 43-57%
Betvalue: 105,45%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Centrebet Spil nu hos Centrebet
Selvom Thomas Voeckler slog Tom Danielson på 12. etape, så bliver 14. etape sandsynligvis kørt noget hårdere, hvilket bør gøre det sværere for franskmanden at holde trøjen og slå Tom Danielson, der kører for klassementet.

Odds 2 på William Hill

På 12. etape kørte Thomas Voeckler sig endnu en gang ind i mange cykelfans' hjerter, da han på flotteste vis beholdt den gule førertrøje på Luz-Ardiden-stigningen. En bedrift, franskmanden allerede inden etapen selv afskrev. Men med en fighterindsats til den store guldmedalje og en Pierre Rolland, der hjalp sin kaptajn hele vejen op, lykkedes det. Lørdag går det løs igen med en afslutning op ad Plateau de Beille, der traditionelt bliver kørt hårdt. Inden  skal rytterne over fem stigninger, hvoraf to af dem er kategori 1-stigninger. Etapen er dog ikke så lang, hvorfor vi nok først for alvor ser udskildning på den afsluttende stigning. Voeckler skal håbe på, at favoritterne ikke begynder at angribe hinanden på kryds og tværs og således ikke bidrager med at gøre løbet hårdt. Dette er dog noget af en ønsketænkning, for der er lagt op til en angrebsrig etape, hvor Contador næsten skal ud at røre sig.

Amerikanske Tom Danielson er blevet Garmin-Cervélo-mandskabets håb i klassementet, efter at Christian Vandevelde og specielt sidste års nr. 7, Ryder Hesjedal, begge har skuffet og er ude at klassementet. Derfor vil al holdets fokus blive lagt på Tom Danielson, der på 13. etape så sin holdkammerat Thor Hushovd vinde etapen. Tom Danielson endte 13 sekunder efter Thomas Voeckler på 12. etape. Efter min mening blev 12. etape ikke kørt hårdt nok til Danielson, mens at Voeckler er glad for at køre i ryk for herefter at køre i lavere tempo.

Plateau de Beille skal køres i højt tempo, så den gule trøjes vinger kan blive kappet af, og vi ser en menneskelig Voeckler, der har svært ved at køre i bjerge, og hvis dette sker, ligner det et fint spil.

  • Stort spiludbud
  • Stort live betting udvalg
  • Rigtig god support
Feedback