Annonce

Thisted - Brabrand: (AH: -1,5) 1

Match center
15. oktober 2017 kl. 14:30 - Fodbold, Danmark - 1. division
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (4)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 50-0-50%
Betvalue: 119,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Søndag eftermiddag ligger Sparekassen Thy Arena underlag til oprykker kampen mellem Thisted og Brabrand.

Overraskende for mange har Thisted lagt stærkt fra land og indtager på nuværende tidspunkt førstepladsen i første division, og har på 12 kampe skrabet 26 point til sig og en målscore på 23:15. Det er dog på udebane at man indtil nu har taget de fleste af sine point, mens det på hjemmebane kun er blevet til syv point i fem kampe og en målscore på 7:7. I de fem hjemmekampe har man dog både mødt Vejle, Vendsyssel og Viborg, som jeg vurderer på papiret til at have de stærkeste trupper i første division - Hvilket samlet har kastet fire point af sig, hvilket jeg synes Thisted og Joachim Mattson bør være ganske tilfreds med.

Brabrand ligger i den modsatte ende af Thisted, og indtager på nuværende tidspunkt 11. pladsen efter 12 kampe og en pointhøst på 8. point og en målscore på 10:29.
Udebane har indtil nu været helt forfærdelig for Brabrand i denne sæson, hvor man i 6 kampe kun har hentet 3 point, lukket 18 mål ind og kun scoret sølle 5 mål.

Form: Formmæssigt er der milevidt forskel på de to hold. Thisted er rækkens mest forstærke hold, og har i de sidste fem kampe hentet 13 point og en målscore på 10:4 mens Brabrand i de sidste fem kampe ikke har formået at hente point kun scoret 2 mål og lukket 17 mål ind. 


Trupperne: 
Thisted her Charlie Machell i karantæne men der skulle ellers ikke være andre spillere ude i Joakim Mattsons trup. Charlie Machells fravær kommer ikke i min vurdering til at have en stor betydning, da han oftest agere indskiftningsspiller. 

Der ikke registreret karantæner eller skader i Brabrand truppen, hvor det nok må forventes at "nytilkommende" Nikolaj Køhlert er kommet lidt mere i gear og sætte sit præg på spillet. 

Vurdering:
Uanset om Nikolaj Køhlert er kommet mere i gear, er det min vurdering at Thisted er en alt for stor mundfuld for Brabrand. 
Brabrands svage defensiv og nærmest ikke eksisterende offensiv på udebane bliver afgørende for kampens udfald, hvor Thisted angriberne Mikkel Agger og Sonny Jacobsen (14 mål til sammen i denne sæson) understøttet af Jeff Mensah vil få meget plads at boltre sig på offensivt. Jeg tror på at Thisted scorer 2-3 måske endda 4 mål, og har svært ved at se Brabrand komme til ret mange chancer, og hvis det skulle ske, er det maksimalt et mål i deres favør.

For mig er der derfor rigtig god værdi i spillet Thisted ah - 1,5 til odds 2,38 hos Unibet

/ Ronin
  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback