Annonce

Teresa Stadlober - Kerttu Niskanen: 1

31. december 2017 kl. 15:00 - Langrend
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 60-40%
Betvalue: 111,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Teresa Stadlober er tydeligvis en af de løberne som har haft bedst udvikling det sidste året. Hun har gang på gang vist sig som en af de bedre bag de aller bedste. Hun blev nummer fem i Ruka på denne distancen, vant 5km klassisk tidlig i sesongen og har flere fine pladseringer i en stabil god sesong.

Niskanen har over længere tid været blant de nest bedste, uden at for alvor at tage det næste steget.

Den finske løberen har været bag Stadlober i alle løb.

Stadlober har været tøff i sporet denne sesongen. Hun har ikke været bange for at hænge på de aller bedste. Det har ikke helt givet fuld klaff enda, med bl.a. et fald da hun var med i gruppen som stakk fra tidl. denne sesongen.

Hun ser ud til at have en stærk motor og højt bunnivå. Bl.a. viste hun i Toblach efter 11.pladsen på 10km fri at hun dagen efterpå havde mere at give - med 6. bedste tid på 10km klassisk jaktstart.

Niskanen blev slået med mindste margin der.

Niskanen er og en af de bedre løberne, men mere svingende.

I en krevende løjpe i højden så favoriserer det nok Stadlober. Niskanen havde fx kun 26. bedste tid på jaktstarten i Ruka og gik helt tom på skiathlon på Lillehammer.

Jeg tror Stadlober snart kommer sig på podiumet og med et godt løb i morgen kan i en god gruppe mandag nærme sig. Hun og Niskanen er ca 1 min bag så det er i disse enkeltstartene at de skal vise sig frem. Begge er for svage sprintere til at de kan hevde sig under tds.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback