Annonce

Teresa Stadlober - Ebba Anderson: 1

28. januar 2018 kl. 14:30 - Langrend
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05
Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 67-33%
Betvalue: 103,85%
Spilbar ned til odds: 1,49
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Stadlober gjør en strålende sesong og har vært utrolig god i fellesstarter. Andersson er et ungt talent, men som alltid har havnet bag Stadlober i fri stil.

Dagens løjpe er af den lettere sorten og det passer nok begge fint. Stadlober går ofte hårdt ud, men har så ikke klart at hænge med de bedste helt ind. 

Stadlober har for alvor fået sit gennembrudd. Hun har gået utrolig godt i fellestartene denne sesongen.

4.bedste tid på jaktstarten 26.nov, 6.plads på skiathlon 3.dec, 5.(Davos) og 11.(Toblach) på 10m km fri enkeltstart, 6. på klassiske jaktstart 17.dec og under tour de ski gik hun faktisk hurtigst og nest hurtigst på de to fri stil jaktstartene. I det "parodi" løbet i Oberstdorf under tds var hun 5 sekunder bag vinderen.

I dag er ikke Kalla og Parmakoski med. Det åbner op for at Stadlober på en god dag kan havne på podiumet. Hun blev nummer fem til tds og blev nummer fire på 10km klassisk intervallstart sidste weekend. Der var Parmakoski og Kalla med og blev nummer en og to, så formen virker at være god.

Stadlober går ofte hårdt ud, men for ofte har feltet så blevet sprukket op og hun har ikke klart at hænge med de bedste. I dag er det ventet at Bjørgen vil køre hårdt, men det er en lettere løjpe end normalt og med usikker form på fx Weng så har måske Stadlober en bedre sjanse på podiumet end normalt.

Østberg har ikke gået efter tds og Diggins sto over i går så måske har kan et spil på at Stadlober kommer sig podiumet være et fint spil id ag. Betsafe har odds 15 - mens Unibet fx har odds 5.

Stadlober har ikke en god afslutning så selv om odds 100 på at hun vinder er fristende så er det veldig lite sandsynlig:-)

Ebba Andersson(20) fik sit gennembrudd under VM i Finland. Der var med hun med til at tage sølv på stafetten med Sverige.

Hun har gået fine fri stil løb med resultater som 13, 25 og en 3.plads i Scandinavian Cup 3.januar. 

I det sidste løbet var hun næsten et halvg minutt bag Kari Slind - som ikke er en løber på Stadlobers nivå.

Stadlober begynder at få fint med erfaring, mens Andersson såvidt er begyndt at løbe med de store.

Andersson deltog under VM forrige år, men var 2-3 minutter bag vinderen på de individuelle løbene.

Stadlober har været typisk rundt 5. pladsen i de fleste løb og alltid foran den svenske løberen.

Andersson sit bedste resultat i verdenscupen er en 13.plads.

Talentet havde flere operationer forrige sesong og startet denne sesongen med at blive overbelastet og mistet både træning og konkurranse der. Hun ser ud til at være tilbage i god form før OL, men skal normalt ikke kunne slå Stadlober i dag.

Feedback