18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Team Esbjerg - København Håndbold: Over 48,5 Mål

Match center
Opdateret
0
Twitter: BettingRoman
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (Over-Under): 62-38%
Betvalue: 114,70%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Esbjerg er på jagt efter fjerdepladsen, som pludselig er indenfor rækkevidde efter den sensationelle sejr over Viborg, mens FIF må indstille sig på nedspillet - og derfor ikke har så meget på spil her.

Begge hold med ændret spillestil i forhold til starten af sæsonen. Graviditeter i defensiven har flyttet Esbjergs fokus over på offensiven, mens FIF ikke længere har 3:2:1-forsvaret som det foretrukne - et forsvar der ellers volder de fleste hold problemer og kaster målfattige kampe af sig. På den konto er begge hold blevet mere målrige på det seneste.

Alternativer: Partybets med odds 1,83 Tipico og Unibet med odds 1,80.

Hvis linjen ændrer sig: Chancevurderingen kan tillægges/fratrækkes ca. 5 % pr. mål.

Team Esbjerg med en ny solid sæson, hvor de er tættere på top 4 end nogensinde. Lars Frederiksen satser altid på kollektivet og holdet er stjernen hos Team Esbjerg på trods af flere dygtige individualister. De var plaget af mange skader især i bagkæden i efteråret, men holdet er kommet styrket ud af den svære periode. På den anden side af nytår har defensiven været svækket pga. 3 graviditeter - hos de 2 foretrukne keepere samt forsvarsdirigenten. Den ellers solide defensiv har været hullet og ustabil, hvilket man har kompenseret for ved at sætte tempoet et nøk op og i højere grad fokusere på offensiven anført af en sprudlende Lotte Grigel.

Esbjerg har spillet 4 af 5 kampe over denne total i 2013 med dette holdkort.

FIF er glade amatører, men der er angiveligt et storstilet københavnsk projekt under opsejling, der skal bringe Frederiksberg-klubben med i medaljekampen. Ligesom Esbjerg var FIF ramt af utallige skader i bagkæden i efteråret. Det har lysnet på den front, og de er efterhånden i så godt som stærkeste opstilling. Det betyder en ganske slagkraftig bagkæde, hvor særligt Nanna Friis har fået et gennembrud i denne sæson og udgør en stor skudtrussel. Defensivt har FIF ændret deres opstilling - de dækker mere fladt end tidligere, hvilket kaster færre spilafbrydelser og deraf mere effektivt spil af sig. Samtidig har FIF fået mere tempo i spillet med Krogshede som motor og en kontrafase anført af lynhurtige Simone Toftdal. De har på papiret en af ligaens stærkeste målvogterduoer i Christina Nimand og Karin Mortensen, men begge har stået en temmelig middelmådig - langt fra landsholdsniveau.

Set over sæsonen er FIF et målfattigt hold, men der er sket ændringer til det mere målrige i EM-pausen. De spiller generelt målfattigt mod bundholdene og mere målrigt mod toppen af tabellen - således har de været over denne total i samtlige kampe mod top 6.

Det omvendte opgør endte med 56 mål på trods af en papirtynd bagkæde, der endda blev ramt af et direkte rødt kort til Wallén undervejs.


  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback