18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Team Adrot - Keen gaming: 1

14. maj 2020 kl. 07:00 - Dota2 Asia Spring Invitational
13. maj. 2020 kl. 20:23 (Opdateret 14. maj. 2020 kl. 23:30) 13/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (5)
Chance (1-2): 65-35%
Betvalue: 110,50%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Team Adroit og Keen Gaming krydser klinger for anden gang inden for den sidste uge. Adroit har et 2-0 nederlag at revanchere og der er gode chancer for at det lykkes. De er et niveau over Keen og til trods for resultatet burde de også have vundet sidst.

Det taler for:

-Adroit er blandt de bedre hold i sydøstasien. Inden for det sidste halve års tid har de været med omkring de store turneringer og slået flere rigtig gode hold. Keen hører derimod til blandt tredjerangsholdene i Kina. Selv om kineserne er en tand bedre end de sydøstasiatiske hold, vil et hold som Keen ikke være med blandt de bedste i sydøstasien.

-I den sidste kamp vandt Keen 2-0, men Adroit smed store føringer væk på begge maps. Nu er de i knockoutfasen og jeg forventer en smule mere fokus fra Adroit.

-Keen har en ny lineup hvor de har hentet flere spillere op fra deres andet hold. Individuelt har de ikke så meget kvalitet som Adroit, især på corefronten hvor Adroit er stærkt besat.

-Keen´s lineup har kun haft tre uger sammen og er ikke sammenspillet som hold.

Hold øje med:

-Adroit har ikke haft specielt imponerende resultater inden for de sidste par måneder, men på den anden side har der heller ikke rigtigt været nogle store turneringer i sydøstasien.

-Keen har spillet flere turneringer mod de bedste hold i Kina på det seneste og de har helt sikkert fået bedre kamptræning end Adroit.

-Keen må have selvtillid efter den sidste sejr mod Adroit og i en lille turnering som denne er det også muligt at de er mere motiverede.

Odds:

Sidst de to hold mødtes åbnede Adroit i 1,85 og faldt så til 1,5 før kampstart. Et odds der efter min mening afspejler deres favoritværdighed ret godt. Keen vandt, hvilket er grunden til at de åbner i 1,7 i dag, men der var intet i den sidste kamp, udover resultatet, der ikke berettigede det lukkeodds.

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback