18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Syman - Endpoint: (AH: -1,5 Maps) 2

18. april 2020 kl. 20:50 - Home Sweet Home Cup 2
18. apr. 2020 kl. 18:30 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 18/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)

Home Sweet Home Cup 2

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 49-0-51%
Betvalue: 114,75%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Fribilletten Syman, som erstatter VP i denne turnering møder Endpoint i denne kvartfinale.

Hvad taler for:

- Endpoint er i min bog et niveau bedre på alle punkter. Vi har med et hold der ligger #36 i verdenen. Lige afsluttet ESEA med en 14-2 winrate. Derudover har de vundet deres seneste 3 kampe mod forholdsvis gode modstandere. Copenhagen Flames, Skade og Apeks.

- Map pool kan blive interessant. Jeg er slet ikke i tvivl om vi ser EP vælge Vertigo eller Dust2. De har 12-4 winrate på Vertigo & 15-6 på Dust2. Plus det er 2 maps Syman bare ikke spiller så tit og de har set super ringe ud på begge maps. 0 sejre ud af 3 på Vertigo og 1 sejr ud af 2 kampe på dust2. Så det håbløst.  Der jeg ser Syman vil gå til er Inferno, hvor de har vundet 80% for 10 kampe. Deres seneste 2 kampe som har været fornyligt har de dog fået røvfuld. Hvorimod EP har vundet deres sidste 2 maps på Inferno med fine scores. Syman vil ikke kunne køre denne veto så de bliver favorit på nogen maps.

- EP har et fuldendt hold, de spiller som et team og de spiller med super høj selvtillid. Det er tydeligt, at se ingame. De ført an af en super trio med Thomas, Robiin & Cruc1al de ligger på 1.13, 1.07 & 1.11 i ratio og bliver bare bedre og bedre. Og tager man holdets Awp map Cruc1al så ligger han på 1.19 i impact og han elsker frække peaks og ikke mindst hvis han kan få first kill. Han spiller meget aggressivt. Det har lykkedes for ham de sidste kampe. Så fortsætter han den stil, så vil det være en kæmpe fordel for EP, for at høste en masse ”nemme” runder.

- Et hold der spiller som et hold mod et hold der ikke helt har fundet melodien endnu. De har 2 på ”trial” også har de lånt en spiller. Så det ser ud til lige nu så mener jeg ikke de 3 mand er faste på holdet endnu.  Men om de er eller ej, så er spillestilen bare ikke på plads endnu. Deres sidste 3 kampe har de tosset rundt med hovedet under hovedet, og har slet ikke leveret. Tager vi mand for mand, så mener jeg faktisk EP er stærkest på alle punkter. De har bedre riflers, bedre IGL, bedre awper også står de bare bedre på mappet. Og det er lige meget hvilket map vi kommer til, at se lige i denne kamp

Hold øje med:

- Trods Syman kun ligger #65 i verdenen. Så er de et team med en masse talent. Lige nu har de 3 spillere på 19år, som godt ved hvordan man rammer headshot. Men igen er det også tydeligt, at se de mangler tid og ro. Men kan de shine i dagens kamp. Så er alt muligt også skal man passe på. De spiller lidt uden at tænke, dette kan altså også gøre ondt på andre teams. For spiller man så ortodoks, så kan modstandere have svært ved, at indrette sig efter det.

- Trods vetoen i min bog vil gå EP’s vej lige meget hvordan vi vender og drejer det. Så har de stadigvæk Inferno som de spiller habilt(Jeg ser dem faktisk ikke spille andre maps godt) – De har forhåbentlig lært af de 2 røvfulde de fik den 14/4-20. Før de 2 kampe havde de 8wins i træk. Så kan de glemme de 2 kampe og se fremad. Så vil de føle sig hjemme på Inferno

- Kan Mou holde styr på holdet som veteranen med en major bag sig. Så kan n0rb3r7, neaLan og Kreoz sagtens udfolde deres store meritter også er de ikke helt uden kamp her. Men kræver en god start på kampen.

- EP kan have det med, at lalle hvis de kommer foran for meget. Det har bidt dem bagi. Seneste mod Apeks, hvor de var foran med 8 runder og taber alligevel mappet. Så de kan godt slappe lidt for meget af. Det kan nemt komme til at koste EP et map og vil samtidigt give Syman holdet tro på tingene. Lukker man først den tro ind hos de unge, så kan de være svære at stoppe igen.


Med et hold som EP som, jeg ser vil vinde på samtlige maps efter bans. Samt et hold der ”bare” er bedre mand for mand. Så kan jeg kun se EP færdiggøre denne kamp 2-0. Og synes oddset er meget godt betalt og ser god værdi her.

God kamp

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback