18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sverige - Danmark: 2 (1,5-0)

Match center
4. december 2012 kl. 20:15 - Håndbold, Europa - EM (d) | f
3. dec. 2012 kl. 10:04 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 03/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (27)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 42-0-58%
Betvalue: 102,08%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Tirsdag skydes kvindernes EM-slutrunde i gang i Serbien, og blandt førsterundekampene i Gruppe B er naboopgøret mellem Sverige og Danmark.

Pytlicks piger har haft en fremragende optakt til mesterskabet, hvilket gør dem til favoritter mod Sverige.

Danmark har desuden haft et godt tag på svenskerne i de seneste indbyrdes opgør, og det at danskerne kommer med en masse selvtillid gør, at spillet på en dansk sejr på to mål eller mere er attraktivt.

Man skal dog huske at Sverige råder over profiler som Gulldén og Torstenson, og at det at det er en åbningskamp mellem to lokalrivaler, formindsker en eventuel styrkeforskel.

Trupnyt: Der går forlydninger om i den svenske lejr ( http://www.hbold.dk/nyheder/svenskerne_sygdomsramt_inden_aabningskamp/ ), at deres forsvarsspecialist Sabine Jacobsen muligvis er ude med sygdom, men ellers meldes ingen andre svenskere spillere tvivlsomme.

I den danske lejr er der hverken skader eller sygdom. Eneste lille detalje, der er værd at bide mærke i er, at højrebacken Louise Burgaard spiller kampen en skinne ( http://www.hbold.dk/nyheder/burgaard_spiller_med_skinne/ ) som følge af at hun tidligere har haft knæproblemer.


Senest blev det til to sejre ud af tre mulige ved Møbelringen Golden League-turneringen i Norge for Danmark, mens det tidligere på efteråret blev til en turneringssejr til selvsamme stævne, der ved den lejlighed blev afholdt i Aarhus.


Specielt den seneste turnering i Norge aftvinger respekt for Jan Pytlicks kvindelandshold, der efter skuffelsen ved sommerens OL har foretaget et gevaldigt generationsskifte.


Ud er gået rutinerede spillere som Rikke Skov og Karin Mortensen, mens unge kometer som Lotte Grigel og Sandra Toft er blevet kastet for løverne.


De unge kometer har imponeret rigtig meget og det gør man godt kan tillade sig at have nogle forventninger til dem, selvom der ikke er ret mange rutinerede kræfter tilbage på det danske landshold.


Især har den hurtige danske spillestil gjort livet svært for modstanderne. Danmark har ganske enkelt i opvarmningsturneringerne i efteråret spillet i et tempo, hvor modstanderne ikke har, kunne følge med i deres forsvar, hvilket også har været gældende for Sverige, som Danmark møder i første kamp.


Ved Møbelringen Golden League mødtes netop de to mandskaber, hvor Danmark efter en tæt første halvleg endte med at vinde 31-25, efter en anden halvleg, hvor danskerne skruede op for tempoet og selvom man ikke skal drage konklusioner ud af testkampe, er det værd at bemærke måden Danmark vandt på.


Danskerne straffede de svenske fejl prompte og løb kontra på dem, hvilket afgjorde udfaldet af kampen og netop det er værd at bemærke. Ved OL mødtes Danmark og Sverige nemlig også, hvor det blev til en dansk sejr på 21-18, men i den kamp fungerede den danske kontrafase ikke og specielt det er forskellen på det nuværende landshold og det der var afsted til OL.


Man skal dog heller ikke undervurdere svenskerne, som har store profiler i form af Viborg HK’s Isabelle Gulldén og storskytten Linnea Torstenson fra FCM Håndbold, der vil gøre alt for at gøre livet surt for danskerne.


Det faktum at det er et naboopgør giver opgøret endnu et aspekt, udover det er begge holds åbningskamp ved EM, men Danmark har vist rigtig meget gå-på-mod med de unge spillere, hvilket gør danskernes muligheder for at smide hæmningerne fra start gode.


Alle de ting lagt sammen gør, at en del ting godt kan pege på en dansk åbningssejr, som bliver på to mål eller mere.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback