Stuttgart - Rangers: 1 (0-1)

Odds 4,75
27. november 2007 kl. 20:45
2. maj. 2018 kl. 11:45 02/05

Kommentarer (5)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 23-21-56%
Betvalue: 109,25%
Spilbar ned til odds: 4,35
Rigtig/forkert:
Stuttgart vil ikke slutte denne omgang i CHL uden point. En sejr er klart målsætningen for dem i denne kamp.

Stuttgart har efter et mindre skadeshelvede fået flere nøglespillere tilbage igen. bla forsvaret er blevet styrket igen med Delpierre der var ude i en længere periode. Desuden ser Hitzelsberger også ud til at have fundet formen, efter at han over flere omgange var ude i løbet af efteråret. Uden lige at kunne huske de nøjagtige tal, så er sandsynligheden for at Stuttgart vinder en kamp klart størst med en Hitzelsberger på banen. Faktisk har/havde man en tendens med at tabe netop de kampe hvor han manglede.
Når Stuttgart spiller op til deres bedste, er det klart et af de mest underholdene hold at se på i bundesligaen, og normalt ville de også være at finde på min en 3.plads i denne pulje. Skaderne, samt en formnedgang ville det anderledes, og man har nu ikke andet end æren at spille for. Hvilket bestemt også er vigtigt.

Trupnyt:
Jeg nævner kun lige de vigtigste. Bastürk(midt/fast) er ude, i mens Gomes(ang/fast) er tvivlsom. Begge er klare svækkelser. Bastürk ville have været kanon at have med i sådan en kamp, i det han med sit overblik og driblinger ville kunne skabe en del problemer for Rangers defensiv. Gomes siger næsten sig selv, sammen med Hitzelsberger er det vel en af de vigtigste spillere på holdet.
Måske Boka(for/fast) erstatter Beck(for/res) efter han har overstået sin skade, det er stadigvæk uvist.

Rangers
har været den store overraskelse i denne pulje. Men man kan komme langt på primitivt forsvarsspil og en god indstilling. Rangers har ikke været uheldige, man fik en lidt heldig sejr i den første kamp mod Stuttgart. Mod Lyon var man egentlig kun "heldig" at man fik scoret tre mål, 0-0 havde måske været mere passende for den kamp. i det Lyon ikke skabte særlig mange chancer, i mens kampen stadigvæk var spændende. Først da de var bagud 0-3, kom de frem til et par gode chancer.
Jeg tvivler på at Rangers kan andet, end at stille sig ned bag og ellers vente på en kontra eller to. Desuden må det også være godt for Rangers at Stuttgart netop har tænkt sig at spille på sejr, idet man ellers kun have været nød til selv at skabe spillet. Hvilket jeg tvivler på de vil være i stand til, set over 90 min.

Jeg forventer at Rangers vil stille sig ned bag, og ellers vente på en kontra. Da Rangers har vist sig stærke i defensiven kræver det en solid indsats fra Stuttgart hvis de vil vinde den her kamp. I det jeg mener at Stuttgart faktisk har et spil det virker til at ligge meget dårligt til Rangers, bør de kunne til spille sig et par chancer i løbet af kampen. Skulle det knibe den vej, så har Stuttgart i Hitzelsberger en skud trussel udefra. Der efter min mening kan være Stuttgart nøgle til sejr i den kamp. Kan Stuttgart komme foran, er Rangers nød til at komme frem på banen, hvilket efter min mening kun vil øge Stuttgarts chancer for at score et mål mere. Mit bud på denne kamp 2-0.


R. Schäfer - Beck, Fernando Meira, Delpierre, Magnin - Pardo - Hilbert, Hitzlsperger - Khedira - Gomez, Cacau

McGregor - Hutton, Weir, Cuellar, Papac - Hemdani - Beasley, Ferguson, Thomson, McCulloch - Darcheville
Feedback