18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Stefan Struve - Lavar Johnson: Draw no bet: 1 (Struve w/ submission)

27. maj 2012 kl. 02:00
24. maj. 2012 kl. 06:21 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 24/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2): 30-18-52%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,73
Rigtig/forkert:
Ladbrokes Spil nu hos Ladbrokes
Fyrtårnet Stefan Struve møder den eksplosive Lavar Johnson.

Struve er en alsidig fighter, der både er farlig stående og på jorden. Han giver ofte sine modstandere problemer på fødderne pga. sin størrelse, men han besidder ikke stor power. Han er ikke svær at tage ned, men han har glimrende submissions. Han er til tider en slow starter, hvilket har kostet ham dyrt mod divisionens bedste, men han har et enormt fighterhjerte.

Johnson er en rendyrket striker, der kombinerer teknik med enorm power. Han er en fast starter, men han har svært ved at bevare intensiteten efter første runde. Han er svulmende muskuløs, men hans takedown defense er alligevel mistænkeligt. Han formår at tage afstraffelse uden at give op, men han er meget svag fra ryggen, hvor han er blevet submittet flere gange. Han har aldrig prøvet at gå tre runder.

Jeg mener, at bookmakerne tillægger Johnsons to seneste knockouts for stor betydning. Hvor gode de end var, så viste de ikke noget, som man ikke allerede vidste i forvejen. Johnson er altid farlig, men han er også endimensional. Man tæmmer ham, hvis man kan lægge ham ned.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Struve er blevet fanget tidligt alt for ofte i sine kampe. Men han er begyndt at anvende sin størrelse bedre, så det er ikke sikkert, at det vil gentage sig her. Jeg mener, at han har bedre forudsætninger for at forsvare sig stående, end Johnson har på jorden.

Hvis Struve først scorer et takedown, så er der gode muligheder for, at han afgør kampen.

Spilforklaring

Spillet går på, at Struve vinder på submission. Hvis han vinder på knockout bliver spillet voidet. Ved alle andre udfald er spillet tabt.

Der er stor uenighed om denne kamp rundt omkring på markedet. De fleste bookmakere tror på Struve, men Sportingbet har kampen helt lige, og Nordicbet hælder ligefrem til Johnson. Jeg synes kampen er svær at vurdere, for meget afhænger af Struves tilgang, men jeg ville også have ham som svag favorit. Hvis jeg skulle give en CV ville den være i omegnen af 54-46.

Alle er enige om, at denne kamp ikke går fuld tid, hvilket jeg er helt enig i. Lidt firkantet ville man kunne sige, at sandsynligvis vinder enten Johson stående eller Struve på jorden. Jeg synes, at jeg har været en smule konservativ i min vurdering af sandsynligheden for en submission til Struve. Han angriber både fra toppen og bunden, og Johnson er svag begge steder. Jeg kan dog ikke helt ignorere, at hollænderen vandt via ground and pound i sin seneste kamp, så derfor vælger jeg at gardere mig efter nedenstående udregning, så jeg får indskuddet tilbage, hvis han skulle vinde på knockout:

83,33 % af indskuddet placeres på submission til odds 3,50, og

16,67 % af indskuddet placeres på KO til odds 6,00.

Jeg vedlægger link til BetXpert.com's dnb-værktøj, hvis linierne skulle ændre sig:

http://www.betxpert.com/odds-tools/draw-no-bet

Stefan Struve

Holland

24 år (18. februar 1988)

23-5

Ortodoks

Højde: 211 cm.

Rækkevidde: 213 cm.

Vægt: 116 kg.

Stefan ”Skyscraper” Struve har bl.a. besejret Denis Stojnic, Paul Buentello, Christian Moorecraft, Sean McCorkle, Pat Barry og Dave Herman, mens han i UFC kun har tabt til Junior Dos Santos, Roy Nelson og Travis Browne.

Lavar Johnson

USA

34 år (11. juni 1977)

17-5

Ortodoks

Højde: 193 cm.

Rækkevidde: 206 cm.

Vægt: 113 kg.

Lavar ”Big” Johnson har bl.a. besejret Dave Huckaba, Lolohea Mahe, Virgil Zwicker, Joey Beltran og Pat Barry, mens han på det seneste har tabt til Shane del Rosario og Shawn Jordan.

  • God service

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Feedback