18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SSC Napoli - Atalanta: (AH: +0,5) 2 - Tips & Spilforslag

Match center
4. december 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Diego Armando Maradona    Maurizio Mariani
2. dec. 2021 kl. 11:01 (Opdateret 4. dec. 2021 kl. 22:38) 02/12
209
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 45-0-55%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 2-3
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det dufter af et tæt og jævnbyrdigt opgør, men Napoli mangler måske vigtige profiler til opgøret. Syditalienerne er stærke hjemme hvor man ikke giver meget væk, men Atalanta er inde i en god stime, og bør have gode muligheder for point.
Det taler for
 • Bergamo mandskabet er inde i en rigtig god stime, og er ubesejret i de seneste ni opgør man har spillet, og kommer med en 4-0 sejr fra tirsdagens hjemmekamp imod oprykkerne fra Venezia, og vandt sidste weekend i Torino imod Den Gamle Dame.
 • Napoli startede rigtig godt ud i sæsonen, men der er begyndt at komme grus i maskinen, og man har tabt to af de seneste fem opgør man har spillet, og defensiven er begyndt at fejle, og man har lukket otte mål ind i de seneste fem opgør.
 • Hjemmeholdet smed en 2-0 føring i Reggio Emilia onsdag aften imod Sassuolo og spillede 2-2, men hvor både Koulibaly, Insigne og Fabian Ruiz alle udgik i opgøret.
 • Atalanta kommer til Stadio Diego Armando Maradona i noget som ligner stærkeste opstilling, og kun Gosens er ude.
 • Ifølge flere italienske medier torsdag formiddag så er både Koulibaly i midterforsvaret og Fabian Ruiz på midtbanen, begge meldt tvivlsom til lørdagens opgør, og er de begge ude vil det være en svækkelse for Napoli.
 • Norditalienerne har på det seneste gjort det rigtig godt når man har spillet imod Napoli, og har fået point fire gange i de seneste fem indbyrdes opgør.
 • Atalanta er utrolig svære at holde fra mål og chancer, og har scoret elleve mål i de seneste fem indbyrdes opgør imod Napoli, og ligegyldigt om hjemmeholdet er svækket eller ej, så har Atalanta spillerne til at skabe chancerne.
Hold øje med
 • Atalanta har et meget vigtigt opgør i den kommende uge, og hvor Villarreal venter i Champions League, og som bestemt ikke kan udgå at være i tankerne hos træner Gasperini og spillerne.
 • Napoli besejrede Atalanta i det syditalienske med 4-1 tilbage i oktober 2020, og hvor norditalienerne blev skilt af i opgøret.
 • Hjemmeholdet har vist flere gange i denne sæson, at de er stærke defensivt, og er rigtig dygtige til at lukke af.
 • Norditalienernes spillestil kender vi alle masser af offensivt fodbold, og som kan give blottelser i det defensive, og her har Napoli en farlig offensiv som kan udnytte det.
 • Skal Atalanta have point i Napoli så kræver det at man står ligeså stærkt defensivt som det var tilfældet især i udekampene i Milano imod Inter og ude imod Juventus for en uge siden., og ikke mindst at man lukker opgøret det formåede man ikke i Manchester og heller ikke i Bern.
Oddsmarked

Bet365 er i odds 1,92 Atalanta AH, og Marathonbet er i odds 1,86.

NAPOLI: Luften er gået en lille smule ud af ballonen på det seneste hos syditalienerne og man har tabt to opgør i de seneste fem opgør man har spillet, samtidig med at defensiven er begyndt at se en lille smule usikker ud.

Man var foran 2-0 i Reggio Emilia onsdag aften, men hvor Sassuolo efter spil og chancer kom rigtig godt tilbage og fik uafgjort 2-2, men hvor heldet bestemt også var på syditalienernes side sidst i opgør da Sassuolo scorede til 3-2, men målet blev meget tvivlsomt underkendt af VAR.

Den store bekymring for træner Luciano Spalletti efter opgøret i Reggio Emilia er, at Koulibaly, Fabian Ruiz og Lorenzo Insigne alle måtte udgå i løbet af opgøret, det vil være et hårdt slag for Napoli, at skulle undvære disse profiler til lørdagens vigtige opgør imod formstærke Atalanta.

Ifølge flere italienske medier torsdag formiddag ser det ud til, at Koulibaly og Fabiaz Ruiz begge er meldt meget tvivlsomme til lørdagens opgør, og især når Atalanta kommer i noget som ligner stærkeste opstilling, og stærke Koulibaly kan man bare ikke undvære i det defensive, og det samme gør sig gældende med Fabian Ruiz på midtbanen, og det kan gå hen og blive et pointtab igen for syditalienerne.

Napolis hjemmebanestastistik: 6-1-0, målscore 15-2.

Trupnyt: Koulibaly(fast) i midterforsvaret og Fabian Ruiz(fast) på midtbanen er indtil videre begge meldt meget tvivlsom til opgøret, og er meldt mere ude end inde til at kunne spille. Osimhen(fast) i angrebet er ude, Anguissa(fast) på midtbanen er ude.

Napoli forventede startopstilling: 4-2-3-1: Ospina- Di Lorenzo, Rrhamani, Juan Jesus, Mario Ruí- Demme, Lobotka- Politano, Zielinski, Elmas- Mertens.

ATALANTA: Ni opgør uden nederlag og spillet bliver bedre og bedre for norditalienerne, og efter 1-0 sejren over Den Gamle Dame i Torino i weekenden, så blev det oprykkerne fra Venezias tur til, at blive sendt hjem med en lussing på 4-0 og hvor der ganske enkelt var klasseforskel fra start til slut i opgøret.

Atalanta har gjort det rigtig godt på udebane indtil videre i sæsonen, og hvor det er blevet til seks sejre og en uafgjort i de første syv opgør på fremmed græs i sæsonen, og det er kun i Milano, at man blev stoppet ved at spille 1-1 imod Inter, men hvor man bestemt også var heldige da milaneserne brændt et straffespark sidst i opgøret.

Mandskabet virker sprudlende og farlige igen i denne sæson over hele banen, samtidig med at man er godt organiseret, og det eneste minus er at man ikke formåede at lukke opgørene i Manchester og i Bern i Champions League, så man ikke skulle ud i et knald eller fald opgør i den kommende uge imod spanske Villarreal hjemme i Bergamo.

Træner Gian Piero Gasperini kan til lørdagens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og er Napoli uden de to vigtige fravær, så bør norditalienerne have gode muligheder for at få point med hjem fra det syditalienske. Ligegyldigt hvordan man vender og drejer tingene,og skader eller ej hos Napoli, så er Atalanta utrolig svære at holde fra mål og chancer, og det bør også blive tilfældet i dette opgør, og napolitanerne er begyndt, at se en smule trætte ud på det seneste.

Atalantas udebanestatistik: 6-1-0, målscore 15-6.

Trupnyt: Atalanta kommer til det syditalienske i noget som næsten ligner stærkeste opstilling, og kun Gosens er ude.

Atalantas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Musso- Toloi, Palomino, Djimsiti- Mæhle, Freuler, De Roon, Zappacosta- Malinovskyi, Pasalic- Zapata.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, sscnapoli it, calcionapoli24.it, atalanta.it, sportface.it, sportmediaset.mediaset.it

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

2022-12-03
- Bruger
- Ekspert
16:00 Holland - USA: Under 0,5 Mål i 1. halveg (1H)
2,55
2022-12-06
- Bruger
- Ekspert
20:00 VM: Hvornår bliver landet slået ud: Semifinalen: ENG/BRA/FRA/ARG/TYS/SPA/ BEL/HOL/POR - frit valg
11,00
20:15 VM 2022 topscorer: Udsagnsspil: Christian Eriksen
200,00
20:15 Danmarks VM2022-topscorer: Christian Eriksen inkl tie
3,75
20:15 Pierre Emile Højbjerg bliver dansk topscorer: (udsagnsspil, ikke under topscorer!)
30,00
23:00 Andreas Skov Olsen scorer flere mål end Eriksen (dnb): (1,35 ved draw)
2,70
23:00 Eriksen flere mål end Lewandowski/Kane /Ronaldo/Mbappė (halve odds ved tie): .
5,00
23:15 Mikkel Damsgård bliver dansk topscorer: (udsagnspil, ikke under 'topscorer')
20,01
2022-12-11
- Bruger
- Ekspert
00:00 Paddy Pimblett - Jared Gordon: 1
1,60
2022-12-18
- Bruger
- Ekspert
23:30 Ender i top 3: Samtlige top-10 lande, t/m Danmark
3,00
2022-12-29
- Bruger
- Ekspert
21:30 Atletico Madrid - Elche: Under 0,5 Mål
3,45

Kommentarer

Feedback