Annonce

Srisaket Sor Rungvisai - Roman Gonzalez: Gonzalez w/ point el. teknisk afgørelse

10. september 2017 kl. 03:00
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (11)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 53%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Main event i Californien. WBC titelkamp i superfluevægt. Rematch. Gonzalez var uheldig med at tabe kontroversielt på point sidst, og han har evnerne til at trække det længste strå denne gang. Han slår hårdt, men Sor Rungvisai er både stærk og hårdfør, så værdien er på en pointsejr.

Derfor skal du spille den: 

 • Gonzalez bør have en klar fordel rent teknisk. Han er en dygtigere bokser end Sor Rungvisai.
 • Gonzalez har evnerne til at bokse frem for kun at trade, så det ikke bliver helt så tæt som sidst.
 • Gonzalez undervurderede Sor Rungvisai en smule sidst. Han er opsat på at genvinde sin titel.
 • Gonzalez er nok ikke en ligeså stor puncher på superfluevægt, som han var i de mindre klasser.
 • Sor Rungvisai var heldig med dommerne i første kamp. Hvis dette bliver en lignende kamp, så får Gonzalez sandsynligvis sejren.
 • Sor Rungvisai er en tand større end Gonzalez og har en stærk kæbe samt glimrende kondition.

Det skal du holde øje med: 

 • Sor Rungvisai fik sejren sidste gang. Selvom det var kontroversielt, er han ikke uden chancer.
 • Sor Rungvisai besidder glimrende slagkraft i begge hænder. Han landede meget i første kamp.
 • Sor Rungvisai har styrken og kæben til at give Gonzalez problemer, når de igen går toe to toe.
 • Der var mange accidental head clashes i den første kamp, hvilket tydeligt generede Gonzalez.
 • Gonzalez har haft flere krige i løbet af sin karriere, så han er formentligt ved at være lidt slidt.
 • Gonzalez er rykket op i vægt flere gange, så nu er han mindre naturligt end sine modstandere.

Argumenter i kursiv: De punkter, som jeg mener bookmakerne især overser/fejlvurderer.

Odds

OBS: Foruden Bet365 finder jeg værdi på dette spil hos Betfair Sportsbook og Danske Spil.

Roman Gonzalez er favorit overalt på markedet. Bet365 giver 1,25 på en nicaraguansk sejr, Danske Spil giver 1,28, Betfair Sportsbook giver 1,29, Bwin giver 1,30, mens 888Sport og Unibet giver 1,33. En toneangivende bookmaker uden dansk licens giver 1,28 på Gonzalez. Min chancevurdering ligger omkring 20-4-76, så jeg finder smal værdi på en favoritsejr.

Bookmakerne ser en pointsejr til Gonzalez som kampens mest sandsynlige udfald. Jeg er helt enig i denne vurdering. Nicaraguaneren var uheldig med dommerne i den første kamp, hvor han tabte med den mindst mulige margin, 113-113, 112-114 og 112-114. De fleste følte, at han havde fortjent sejren, selvom det var en tæt kamp. Hvis dette bliver en lignende kamp, tror jeg, at dommerne vil give ham sejren denne gang. Derudover hører det med, at Gonzalez har de bedste forudsætninger for at rette til efter den første kamp. Han er en dygtigere bokser end Sor Rungvisai, så han bør kunne vinde runder med sine evner frem for udelukkende at gå toe to toe ligesom sidste gang. Hvis han forsøger på dette, så vil han formentligt lande en tand mindre end sidst, hvilket kun gør chancen for en knockout mindre.

Gonzalez er kendt som en af de største punchere på de lavere vægtklasser, men jeg tror ikke, at hans power er helt så stor på superfluevægt som tidligere. Han er efterhånden rykket så mange vægtklasser op, at hans modstandere er noget større end ham rent naturligt. Således virker det som om, at de kan håndtere hans power bedre. Gonzalez er gået fuld tid i sine tre seneste kampe efter at have stoppet 38 af sine 44 tidligere modstandere, så dette virker som en rimelig antagelse. Med til dette hører desuden, at Sor Rungvisai har en rigtig stærk kæbe og altid møder til kamp i glimrende kondition. Han virkede på intet tidspunkt såret undervejs i den første kamp, selvom han tog imod enormt mange power shots over de tolv runder. Således virker en knockout ret usandsynlig nu her.

Srisaket Sor Rungvisai

Thailand

30 år (8. december 1986)

43-4-1, 39 KO

Southpaw

Højde: 160 cm.

Rækkevidde: 161 cm.

Vægt: 52 kg.

Srisaket Sor Rungvisai er WBC-mester i superfluevægt og er rangeret som nummer to i divisionen hos The Ring. Han har bl.a. besejret Yota Sato, Hirofumi Mukai, Jose Salgado og Roman Gonzalez, mens han bl.a. har tabt til Akira Yaegashi og Carlos Cuadras.

Roman Gonzalez

Nicaragua

30 år (17. juni 1987)

46-1, 38 KO

Ortodoks

Højde: 160 cm.

Rækkevidde: 163 cm.

Vægt: 52 kg.

Roman ”Chocolatito” Gonzalez er tidligere mester i fire forskellige vægtklasser fra minimumvægt til superfluevægt. Han er rangeret som nummer tre i superfluevægtdivisionen og nummer fire pound for pound hos The Ring. Han har bl.a. besejret Yutaka Niida, Francisco Rosas, Katsunari Takayama, Manuel Vargas, Ramon Garcia Hirales, Juan Francisco Estrada, Akira Yaegashi, Rocky Fuentes, Edgar Sosa, Brian Viloria, McWilliams Arroyo og Carlos Cuadras, mens han har tabt til Srisaket Sor Rungvisai.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback