18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Sprout - pro100: Resultat: 2-0

7. april 2020 kl. 11:55 - LOOT.BET Season 6
7. apr. 2020 kl. 03:08 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 07/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (11)

LOOT.BET Season 6

Chance: 47%
Betvalue: 117,50%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Tyskland mod Rusland! Havde dette været i gamle dage, så havde vi nok se andet end mouse1 og lidt taster på et tastatur der ville blive trykket af. Sprout tager imod pro100! 

Er man ude i en kamp med et guf odds, så skal man være med her! For jeg tror det en god fisk der er fanget her - Læs med og lad os se på det?

Hvad taler for?

- Først og fremmest vil jeg ligge ud med, at skrive det vigtigste argument for dette 2-0 spil. pro100 har kicked dere coach. Og det skulle ikke være det eneste der kommer til, at ske på dette hold. At coachen nu er væk, er et kæmpe minus for Pro100, da dette er officielt er det jo fakta. Det andet er ikke noget der er bekræftet af nogen indefra. Men der skulle være godt gang i vandrørene. Der skulle være lidt spillere på vej ud og spillere der skulle være med som stand-in. Om det sker lige til denne kamp er som sagt ikke bekræftet. Jeg hørte en Russisk caster(Ja, han talte engelsk) som mente han havde kendskab til, at der er en masse uro efter coachen forlod dem. Udover det er det også blevet skrevet på HLTV(Dette er bare bestemt ikke noget man skal tro på) Men, at man hører en caster snakke om det, så plejer der, at være noget om det. Men igen, tag ud af det hvad i selv vil. Jeg mener nu det god info og noget man skal have. Men det ikke det eneste spillet skal handle om! 

- Om der kommer spiller udskiftninger eller ej. Så vil jeg lige pointere de spillere der er blevet nævnt er ikke i nærheden af dem de har nu. Så jeg vil forkusere på det lineup der er lige nu, da det er alt vi kender til som situationen er lige nu. Alt i alt så har pro100 et godt hold med gode individuelle kvaliteter! De har dog tabt til 2 hold 2-0 som Sprout har vundet 2-0 i mod for en 14 dages tid siden. Så det virker måske lidt niveau forskel? 

Sprout besidder fin klasse. Og har en god blanding af erfaring og talent! Siger man Sprout så siger man Oskar, de signede ham til holdet sammen med dycha. 2 (i min verden) gode signinger. De begge har en masse erfaring. Men Oskar har spillet flot og har i et godt stykke tid ligget godt over ratio 1.0. Han snitter for de sidste 3mdr 1.10, som er fint. Han er awp mand, og her kan vi snakke den gamle skole. Der er ikke noget overraskende over ham. Han holder sine spots, han flyver ikke igennem smokes og andre tosset ting. Også er han stabil. Det er noget Sprout nyder godt af uden tvivl. Derudover har de dycha og faveN som faktisk spiller på niveau som oskar. Dette er et team med stort T - De komplimentere hinanden super flot. Og det ses også når de spiller. Oskar er nok på papiret den store stjerne med sine næsten altid +20 kills pr map. Men i forhold til det ikke er et hold der har spillet sammen flere år. Så de super velspillende og synes jeg, spiller som et team der ligner, at have spillet sammen længe.

- Sprout ligger lige nu #34 i verdenen. Og ja det er vel der de hører til nogenlunde +/- et par pladser. De kan godt slå de bedre hold, og har vi set bare her i 2020 med sejre over BIG, Havu også har man været i 3 maps mod Dignitas og Copenhagen flames. Så de ved godt hvordan man spiller cs. 

- Map pool synes jeg også i dette spil er super vigtig. Sprout kommer til, at ban Vertigo og pro100 napper Nuke som ban. Derfra vil jeg faktisk sige Sprout er favorit på samtlige maps. Jeg regner med Sprout tager Mirage el Train.  Det er 2 maps de er utrolig stærke på og har win rate på 100 & 60% - Imens pro100 ligger på 50 & 38% - Ser slet ikke pro100 have de store muligheder på de maps. Så forestiller jeg mig pro100 vil pick Inferno eller Dust2, stadigvæk 2 maps jeg ser Sprout som favorit, men pro100 vil være mere med der uden tvivl. 

Hold øje med:

- Pro100 og Sprout har mødt hinanden i en bo1 for 21dage siden - Der vandt pro100 faktisk 12-16. Så trods de kun vinder 38% på Train, så viste de hvert fald lige hvordan skabet skulle stå der. Så klart noget man skal have med. 

- Pro100 ligger #42 i verdenen. Så på papiret er dette en 50/50 ville de fleste nok sige. Og Pro100 er ikke dårlige. De har 3 rigtig gode spillere i Worldedit, Nickelback og Yekindar de snitter alle over 1.0 i ratio, faktisk ligger de på: 1.16, 1.04 og 1.09. Så det er super gode spillere som også har spillet sammen længe efterhånden. Og har bare en masse kampe sammen. De slår hold som Nordavind og Big

- Pro100 vil som sagt ban Nuke i morgen. Og regner stærkt med de går på Inferno eller Dust2. Når jeg har sagt Sprout er favorit på de maps, så er de det også. Men det ikke meget. Og Pro100 vil klart være lige i hælene på dem. Det er maps de spiller meget. Og når de taber på de maps, så det som regel super tæt. Så er de klar og der ikke er de ting internt, så de også klar senere i dag til kamp. For de har et stjerne hold, som spiller flot cs.  Der er ikke noget nyt over Pro100, de har ikke spillere der tosser rundt og laver mærkelige ting. Det er en velspillende Pro100 som man ved, hvad man får. 

- Holdet har ikke spillet i noget tid. det har kunne give dem lidt ro og en masse timer til, at pracce i. Da de kom fra en halv dårlig periode. Har de fået praccet lidt maps og lagt en masse timer på serveren. Så dette jo klart noget Sprout skal være klar på? Er de det?

Måske jeg har for meget i focus, at der kan være noget galt i Pro100. Men har prøvet,at kigge lidt udover det. Det vi bare ikke kan komme udenom er deres Coach har forladt dem/kicked. Så det vil om ikke andet være en super negativ ting. De skulle ikke havde haft fundet en der kunne tage over. 
Jeg synes oddset på ren sejr er flot betalt også. Men 2-0 endnu bedre. Jeg ser et hold i balance mod et hold der har lidt tosser på de indre linjer der tosser rundt. 

Så alt i alt godt spil og en masse værdi ser jeg faktisk også! 

God kamp! 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback