18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sprout - Heretics: 2

13. april 2020 kl. 14:30
13. apr. 2020 kl. 12:37 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 13/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (10)

LOOT.BET Season 6

Chance (1-2): 45-55%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 2-1
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

2 flyvende mandskaber oppe mod hinanden - Sikke et brag vi kommer ud i! - Vinderen går videre til playoffs

Det taler for:

- Hereticks er onfire. Siden Nivera har joinet teamet, har de kun smidt et map. De bliver bedre og bedre for hver kamp de spiller. De ligger lige nu #43 på verdensranglisten. Det tydeligt, at se de som team udvikler sin konstant og man ser en udviklende playbook så når nye højder for hver kamp. Det er et super interessant team de har fået samlet. 

- Jeg tror denne kamp kommer helt ned til, hvem der har den bedste map pool når vi kommer til veto'en. Og her taler den bare for Heretics. De 2 maps der vil blive ban er Overpass & Train. Så ser Heretics pick Vertigo, der er de lige nu 100% på i 5 forsøg. De spiller banen så vildt og lækkert, at selv en gammel cs rotte som mig bliver glad. Mirage vil Sprout med garanti vælge, Heretics spiller faktisk en flot Mirage, men når Sprout kun har tabt en kamp i 14 forsøg. Så ville det nok være lidt vildt af mig, at sige Heretics er favorit. Det er de ikke. Dog skal det siges, at Sprout's eneste nederlag skete igår til BIG - Og de blev spillet ud af banen. Så lad os håbe Heretics har været på en demo og kigge. 3 map kunne meget vel blive Dust2. Det er et map begeg hold godt kan lide, at spille. Heretics ligger på 100% her også. Dog kun på 4 forsøg. Alt kan ske i en veto, det er set før. Jeg tror dog ikke, vi kommer til, at se de vilde ændringer i denne veto. Og forventer stærkt det er Mirage, Vertigo & Dust2 - med de 3 maps i puljen ser jeg Heretics som favorit. 

- Nivera skal næsten have et argument for sig selv. En af de største talenter på scenen lige nu. Han bliver kun bedre og bedre for hver kamp de spiller. Har har kun været på teamet i 10 dage, har kun 6 kampe med holdet og 13 maps. Så selvfølgelig er det for hurtigt, at udråbe noget. Men jeg gør det alligevel. Om ikke andet kan man altid blive holdt oppe på det. Dette er og bliver en superstjerne. Det tydeligt han lige skal spilles ind. Men det går fremad og det går hurtigt. De 2 første maps han spillede med teamet, var han super ringe. Også havde han et halv dårligt map igår mod Movistar riders. Ellers har han ligget på en ratio på lige fra 1.3 til 1.5-1.6 stykker. Det helt absurdt godt. Når det så er sagt så er Heretics et hold, og det kan man tydeligt se når de spiller. Jeg tror de har prøvet, at samle en blanding af lidt af hvert. Der er en masse erfaring samt Raw talent. Og kan man holde talent i snor, så kan det blive godt. Maka på 1.1 og lucky på 1.17. Selv deres erfarne mænd ligger på 1.05 og 1.07. Sjælendt man ser så høje ratio på et helt team. Udover det har de 3 mand der ligger på en impact på 1.14 - Det vil sige, de ikke afhængig af en mand der gør hele "forarbejdet" De kan skiftes og dette gør en masse for et team. 

- Heretics har vundet 8 kampe i træk der har måske været et par gode hold imellem, men ellers har det været teams, som de skal slå med det lineup de har. Men det skal jo gøres før det er en sejr. Heretics kan godt lide, at spille til. Det vil sige deres T runder plejer de, at være rimelig aggresive. De kan godt lide, at komme frem for, at få første peak. Og evt fange en god rotation. Nu kommer de op mod en Sprout der elsker det samme. Så jeg forventer 2 awp mand der får nogle gode dueller. Med den form de er lige nu, ser jeg faktisk Heretics slå Sprout mand for mand. Havde Heretics smidt bare 2-3 kampe ud af de sidste 8 - Så var jeg nok gået den anden vej. Men når kurven kun stiger opad så skal de have kredit for det! 

Hold øje med:

- Sprout ligger lige nu #36 i verdenen og viser også fremgang, de har dog lige tabt til Big, hvor meget vi skal ligeg i det, ser vi nok til dagens kamp. Jeg forventer dog den kamp er gemt væk og man er klar fra start. Før Big kampen, havde de vundet 4 kampe 2-0. Dette var klart med til, at give dem selvtillid, da der var nogle tætte maps i bland.

- Map pool til trods for jeg har skrevet højere oppe, at Heretics er favorit, så er det ikke med mere, end det nemt kan vende. Dust2 spiller Sprout flot, Vertigo kan de spille. Men har godt nok set dårlige ud. Jeg forventer ikke Sprout har en chance på Vertigo. Men de 2 næste vil de selvfølgelig være med. 

- Sprout har en del flere kampe sammen som team. Og det kan godt blive en faktor her til dagens kamp. Vi ser normalt et godt spillende Sprout, som har deres aftaler i hus. De har også mødt bedre mandskaber end Heretics har. Heretics er det helt nye blad i magasinet. Så deres erfaring på scenen som team, slår helt sikkert Heretics hvis vi kigger på den del.

- dycha og oskar 2 mand med så meget erfaring og alligevel spiller de så godt. De ligger lige nu med ratio på 1.11 og 1.09 - Og den burde vel ligge højere når man tager deres spil i betragtning. Oskar er IKKE hvem han var for nogle år siden. Men der er stadigvæk højt niveau at se hos den gamle ræv. De 3 tyskere, Spiidi, faven og denis. De har det med, at skifte lidt hvem der er onfire. Men ingen tvivl, rammer Sprout dagen, så kommer Heretics på overarbejde. Også skal de håbe deres arbejdsplads giver overarbejde udbetaling. Ellers er det godnat.

Denne kamp er som oddsene siger, nok en 50/50 kamp, jeg ser dig ting gå Heretics vej. Og derfor får de lige lidt flere procenter. Map pool, dags formen & spillestil mod spillestil. Jeg tror Heretics står stærkest i dette matchup. Men må tiden jo vise.

obs: Danskespil er de eneste der er ude med spillet til 1.9, tror ikke det vare ved

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback