18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Spezia - Cagliari: (AH: 0,0) 2

Match center
20. marts 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Alberto Picco    Maurizio Mariani
15. mar. 2021 kl. 10:46 (Opdateret 20. mar. 2021 kl. 20:00) 15/03
216
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 32-28-40%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,80
Rigtig/forkert: 2-1
888sport Spil nu hos 888sport
Cagliari ved hvad klokken er slået og som man har spillet på det seneste bør man kunne give Spezia problemer. Spezia vil stå kompakt og vil være fint tilfreds med et point, men øboerne har flere strenge at spille på og det kan blive til deres fordel.
Det taler for
 • Cagliari har fået styr på tingene efter at Leonardo Sermplici er kommet til på bænken, og man spiller med en helt anden optimisme og gejst, og mandskabet har flere strenge at spille på end hjemmeholdet som virker til at være gået en smule i stå.
 • Spezia har haft store problemer i de seneste spillerunder, man tabte ude mod både Juventus og Atalanta senest, men man har ikke formået at besejre mandskaber som Parma og Benevento hjemme, og hvor man især mod Parma burde have tabt, og man har ikke samme styrke med at stå kompakt som tidligere.
 • Defensivt er Cagliari blevet meget bedre til at lukke ned og ikke mindst har Nainggolan fået styr på midtbanen, og han kan komme til at spille en stor rolle især på midtbanen i lørdages opgør, hvor øboerne virker en tand bedre end Spezia.
 • Spezia er meget afhængige af Nzola i angrebet og efter at han er vendt tilbage efter en skadespause har han slet ikke vist samme styrke som tidligere på sæsonen, og det er bekymrende da man ikke har meget at skyde med i det offensive.
 • Oprykkerne må forsat undvære Provedel i målet, og i de senest opgør hvor Zoet har stået i målet har han vist usikkerhed, og virker slet ikke på samme niveau som Provedel som har været en af de store profiler i denne sæson.
 • Cagliaris to næste opgør ude mod Spezia og hjemme mod Verona er utrolig vigtige for resten af sæsonen, og i kampen om overlevelse og da både Torino og Benevento er gået i stå så kan man med en sejr i La Spezia spille sig et point efter Benevento som i weekenden spiller ude mod Juventus.
 • Det sardinske mandskab kommer til La Spezia i noget som ligner stærkeste opstilling, og yderligere vender Pavoletti tilbage efter at have siddet ude senest med karantæne, og i øjeblikket virker Cagliari bedre spillende end hjemmeholdet, samtidig med at man er ubesejret i de seneste to udekampe hvor man har besejret Crotone og spillet uafgjort mod Sampdoria.
 • Cagliari har på papiret et mandskab som er minimum et niveau over oprykkerne fra Spezia, og med flere spillere som har mere erfaring i Serie A, og det bør skal tale til gæsternes fordel, samtidig med at man har flere strenge at spille på.
Hold øje med
 • Spezia vil sandsynligvis prøve at stå kompakt og spille på omstillingerne, de er bestemt ikke det mest sexet mandskab i Serie A, og de spiller med de midler de nu engang har.
 • Cagliari kommer med et 1-3 nederlag i bagagen fra søndagens hjemmekamp mod Juventus, og i et opgør hvor man bestemt følte sig bortdømte efter Ronaldso karatespark i ansigtet på målmand Cragno.
 • Det kan blive et meget låst opgør og hvor frygten for at tabe kan spille ind.
 • Gæsterne fra Sardinien har forsat en del at arbejde med, selvom tingene er blevet meget bedre efter at træner Leonardo Semplici er kommet til.
 • Det omvendte opgør tilbage i november på Sardegna Arena sluttede 2-2, og hvor Cagliari havde problemer med at lukke opgøret mod Spezia.
Oddsmarked

888sport er i odds 2,00 på en Cagliari sejr, det vil sige vinder øboerne får man fuld gevinst, pengene tilbage ved uafgjort, og spillet er tabt hvis oprykkerne vinder på Stadio Alberto Picco i La Spezia.

SPEZIA: Der venter et hav af svære opgør for oprykkerne resten af sæsonen, og spørgsmålet er om de har kvaliteterne nok til at blive oppe når man går ind i den sidst fase af sæsonen, og især at man ikke vinder hjemme mod Parma og Benevento som er to af de mandskaber som man skal kæmpe med om overlevelse kan ikke undgå at påvirke træner Vincenzo Italiano, samtidig med at man ikke har været ude i det her før hvor man skal kæmpe om at undgå nedrykning i Serie A.

Det bliver en hård kamp resten af sæsonen, og man har kun seks point ned til Torino som er tredjesidst i tabellen, men som har spillet to opgør mindre end Spezia, og derfor bliver det også er hård kamp i bunden af tabellen i de sidste elleve spillerunder i denne sæson, og kigger man på slutprogrammet så har Spezia mange svære opgør, og hvor det ikke dufter af point.

Lørdag eftermiddag gælder det Cagliari, og et opgør hvor man helst skal have point, men defensivt har man set meget sårbare ud på det seneste, og at man taber ude mod Juventus og senest i Bergamo mod et formstærkt Atalanta mandskab havde de fleste nok forventet, men man havde store problemer hjemme mod Parma, hvor det kun blev 2-2, og i de seneste hjemmekamp spillede man 1-1 mod Benevento, to opgør som med seks point havde betydet at man var kravlet længere op i tabellen.

Det ligner en meget vanskelig opgave lørdag eftermiddag mod et sardinsk mandskab som er begyndt at bide godt fra sig i de seneste spillerunder, og som på papiret har et mandskab som er et niveau over Spezia og som har underpræsteret i denne sæson, og erfaringen på de to mandskaber kan komme til udtryk, og det dufter af endnu et nederlag til ørnene fra La Spezia.

Spezias hjemmebanestatistik: 2-6-5, målscore 15-22.

Trupnyt: Provedel(fast) i målet er forsat ude med Covid-19, yderligere er Pobega(fast-reserve) på midtbanen ude.

Spezias forventede startopstilling: 4-3-3: Zoet- Vignali, Ismajli, Erlic, Marchizza- Estevez, Leo Sena, Maggiore- Verde, Nzola, Gyasi.

CAGLIARI: Øboerne kommer til den norditalienske havneby med et 1-3 nederlag i weekenden mod Juventus, og hvor man følte sig bortdømt, og det karatespark som Ronaldo gav målmand Alessio Cragno kunne efter min overbevisning godt have givet portugiseren det rødekort, og som kunne have ændret billedet på opgøret, men det sardinske mandskab er nød til at skal videre, og det var ikke mod Juventus eller mandskaber af den kaliber at man skal forvente at få tre point.

Tingene er blevet betydeligt bedre for Cagliari efter at Leonardo Semplici er kommet til på bænken, og man har hentet syv point i de fire opgør efter træneskiftet i februar, og både defensivt og ikke mindst på midtbanen har man fået mere styr på tingene, samtidig med at Nainggolan har taget ansvar på holdet, og har vist i flere opgør at hans kvaliteter kan gøre en forskel for det sardinske mandskab i kampen om overlevelse.

Cagliari kommer til at spille på samme måde som de gjorde i udekampene mod Crotone og Sampdoria, hvor fokus først og fremmest er på at lukke ned i den bagerste kæde, og herefter ramme Spezia på omstillingerne, og især på midtbanen bør man kunne få overtaget med folk som Nainggolan, Duncan og Marin alle spillere som har mere kvalitet end hjemmeholdet på midtbanen, om Pavoletti ryger ind i startopstillingen fra start er svært at sige, men han sad ude seneste med karantæne, og skulle være klar til lørdagens opgør igen.

De kommende to opgør er utrolig vigtige for Cagliari da man skal møde Spezia ude og herefter Verona hjemme, og kan man hente seks point i disse to opgør så vil man tag et stort skridt i overlevelses kampen, og da Benevento og Torino er gået i stå og begge skal ud i nogen meget svære opgør i de kommende spillerunder, så har øboerne bestemt alle mulige for rive sig løs fra den fjerdesidsteplads som de er på lige nu.

Cagliari har flere strenge at spille på end Spezia og mandskabet har meget mere erfaring i Serie A end hjemmeholdet, og det er ganske enkelt forbudt at fejle i disse head to head opgør, og da Spezia i øjeblikket ikke viser samme styrke som tidligere så bør øboerne bestemt have gode muligheder for at hente endnu tre vigtige point med hjem til Sardinien.

Cagliaris udebanestatistik: 2-4-7, målscore 15-22.

Trupnyt: Cagliari kommer til La Spezia i noget som ligner stærkeste opstilling.

Cagliaris forventede startopstilling: 3-5-2: Cragno- Ceppitelli, Godin, Rugani- Zappa, Marin, Nainggolan, Duncan, Nandez- Simeone, Joao Pedro. 

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, cagliaricalcio.com, sportmediaset.mediaset.it, acspezia.com, unionesarda.it, Tuttomercatoweb.com

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback