Annonce

South Carolina - Kentucky: 2

13. september 2015 kl. 01:30 - Amerikansk Fodbold
2. maj. 2018 kl. 15:58 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 70-30%
Betvalue: 109,50%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Kentucky er på vej frem under Mark Stoops ledelse, og det her kan blive et gennembrud for dem, hvis de kan tage til South Carolina og få en sejr med hjem.

DERFOR SKAL DU SPILLE PÅ DEN:

  • Connor Mitch var ikke overbevisende i sin første kamp som quarterback for South Carolina. Han fik det aldrig til at køre imod North Carolina
  • South Carolinas defense tillod 440 yards i deres første kamp, og Kentucky har en farlig running back i Boom Williams
  • Kentuckys nye offensive coordinator Shannon Dawson har med sit pass-happy scheme sørget for, at Kentuckys chancer hviler i hånderne på Patrick Towles, hvilket er godt for Kentucky
  • South Carolina blev udspillet på begge sider af bolden i sidste uges kamp mod North Carolina. UNCs to redzone interceptions gav South Carolina sejren

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

  • Kentucky stoppede næsten med at spille i anden halveg mod Louisiana, og de lukkede dem ind i kampen. Det må ikke ske, hvis de skal have en chance mod South Carolina.
  • South Carolina dominerer serien mod Kentucky. Hvis Kentucky vinder er det deres første ude-sejr mod South Carolina siden 1999.
  • Den nye defensive coordinator for South Carolina, Jon Hoke, har nogenlunde fået styr på deres defense. De var især imponerende i red zone.

NOTE: Det var en blandet affære for begge hold i deres første kamp i denne sæson. South Carolina blev udspillet af North Carolina, men takket være to interceptions i deres egen endzone af Skai Moore, så endte de med at vinde kampen. Connor Mitch var på ingen måde imponerende, og han manglede virkelig kemien med sine receivers. Der er formentlig ikke den store tvivl om, hvad planen er for South Carolinas offense de næste par uger. De skal have bolden i hænderne på Pharoh Cooper via korte kast, så Connor Mitch kan finde en rytme. Man kan godt forvente en masse bubble screens til Cooper, som er deres helt store stjerne.

Kentucky dominerende Louisiana-Lafayette i første halveg. Towles var fremragende, men så stoppede hele deres hold med at koncentrere sig i anden halveg. Towles kunne ikke finde sine spillere, og deres defense lod Louisiana-Lafayettes offense løbe lige hen over dem. Det endte med at blive tæt, men Kentucky tog sejren. South Carolina havde meget svært ved at stoppe løbespillet imod North Carolina, så Boom Williams får formentlig en travl dag. Hvis Kentucky først får ham i gang, så åbner det for receivers som Garrett Johnson, som er den dybe trussel.

Det er en svær kamp for Kentucky, men sidste år overraskede de South Carolina på hjemmebane med et upset. De har holdet til at gøre det igen, og South Carolina er ikke i en køn forfatning lige for tiden.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback