18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SønderjyskE - Team Esbjerg: (AH: -7,5) 2 - Tips & Spilforslag

Match center
3. sep. 2022 kl. 10:49 (Opdateret 3. sep. 2022 kl. 16:30) 03/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (3)

DANMARK Bambusa Kvindeligaen

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 48-0-52%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Team Esbjerg møder lørdag eftermiddag oprykkerne fra SønderjyskE, og skal forsøge at komme på ret spor efter et sensationelt nederlag til Ajax i første runde. 

Team Esbjerg er hårdt ramt af skader, og i kampen mod Ajax var det tydeligt, at man manglede bærende spillere som Henny Reistad, Mette Tranborg og Kristine Breistøl. Det var dog også en kamp, hvor flere spillere på Team Esbjerg skuffede, blandt andet Michala Møller og Kathrine Heindahl, som kun scorede på to ud af ni forsøg. Heller ikke Nora Mørk spillede nogen stor kamp mod Ajax og brædte således også flere chancer og lavede flere fejlafleveringer. Med andre ord ramte Team Esbjerg altså overhovedet ikke dagen, og kun en storspillende Amalie Milling i Esbjerg målet kunne i virkeligheden være sin indsats bekendt. 

En uge tidligere lykkedes det dog for samme Esbjerg mandskab at vinde 36-25 over Odense Håndbold i supercuppen, hvilket tydeligt viser hvilken styrke holdet har til trods for de mange skader. Til dagens kamp er Henny Reistad stadig ude, dog er Mette Tranborg med i truppen, selvom det stadig ikke er sikkert om hun spiller.

Oprykkerne fra Sønderjyske har ikke fået den bedste start på sæsonen. I optakten løb de ind i to nederlag til BDB Dortmund og Aahus håndbold. I santander cuppen spillede de en udemærket kamp mod København, men endte alligevel med at tabe 25-28. I første runde a Bambusa ligaen tabte de ude til Silkeborg-Voel (31-23). 

Selvom Team Esbjerg er ramt af skader, besidder holdet stadig stor kvalitet og jeg tror vi ser en trodsreaktion i dag mod Sønderjyske. Desuden har jeg svært ved at forestille mig at Team Esbjerg kan spille SÅ dårligt to kampe i træk. Jeg tror Esbjerg får en stor sejr i dag og spiller Team Esbjerg-7.5 til odds 2.0

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback